Vojkan 189 Napisano Mart 13, 2006 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze koliko vredi(realno)ZZR 1100,1992god,u stanju kao nov,predjenih 17000km. Moj dobar drugar iz Italije pronasao kod komsije za 2soma.Licno meni je prevelik motor,ali svakako treba razmotriti ponudu. Pozdrav sa Vozdovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ta cena. Naravno, za stranca koji je u extra stanju. Suzuki GSXR 1100, 1992, extra, 3200e na nasim tablama pa je verovatno i njegova cena slicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor vredi onoliko kol'ko ga platiš. Približno takav ZZR (na YU table) vredi oko 3000E, al' ga nijedan vlasnik ne bi prodao - jel je to nešto kao legenda, 7 godina najbrži na svetu i sl... Bajk je jako pouzdan i JEZIVO brz al' traži STVARNO redovno održavanje. Moj kum ga ima i ne bi ga dao NIZAŠTA na svetu. Težak je kao tuè i definitivno nije za poèetnike. Samo za zaljubljenike =D> [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...