bugi91 2 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Esslingen am Neckar, Njemacka Motocikl: Honda cbr 600 f4i Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da se pohvalim prije koji dan postao sam ponosni vlasnik ovog motora, aprilia af1 futura 125 91god sa 12 500 na satu, motor fino povlaci i ide, iznenadio sam se njegovom malom potrosnjom, al ne bi to sve bilo savrseno da ne nastane neki problem. o cemu se radi, motor na leru nekad gubi obrtaje i zna se ugasiti, stim da ja pokusavam da mu zadrzim obrtaje al on ne prima gas i onda vise nece da se upali nego nastaje tehnika guranja , drugo, tako nesto mi se desava i u voznji, kad krecem primi gas sve fino i kad treba da ubrzam jednostavno nece da primi gas, trza, gusi ga nesto, to mi se ugl desava na nekih 3500-5000 h obrtaja, i jedino sta mogu da ga na leru dignem na 8000-10000 h obrtaja i lagano pustam samo da mi nespane ispod 5000 h, i tako je u svakoj brzini, nisam jos stigao da rastavim motor, a i trenutno nemam vremena, ja iskreno msm da podjem sa zamjenom svjecice i ciscenjem i dostelavanjem karburatora, ako neko zna konkretno sta bi moglo biti bio mi mu zahvalan, a slika od motora ce biti samo da uhvatim vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da se pohvalim prije koji dan postao sam ponosni vlasnik ovog motora, aprilia af1 futura 125 91god sa 12 500 na satu, motor fino povlaci i ide, iznenadio sam se njegovom malom potrosnjom, al ne bi to sve bilo savrseno da ne nastane neki problem. o cemu se radi, motor na leru nekad gubi obrtaje i zna se ugasiti, stim da ja pokusavam da mu zadrzim obrtaje al on ne prima gas i onda vise nece da se upali nego nastaje tehnika guranja , drugo, tako nesto mi se desava i u voznji, kad krecem primi gas sve fino i kad treba da ubrzam jednostavno nece da primi gas, trza, gusi ga nesto, to mi se ugl desava na nekih 3500-5000 h obrtaja, i jedino sta mogu da ga na leru dignem na 8000-10000 h obrtaja i lagano pustam samo da mi nespane ispod 5000 h, i tako je u svakoj brzini, nisam jos stigao da rastavim motor, a i trenutno nemam vremena, ja iskreno msm da podjem sa zamjenom svjecice i ciscenjem i dostelavanjem karburatora, ako neko zna konkretno sta bi moglo biti bio mi mu zahvalan, a slika od motora ce biti samo da uhvatim vremena Proveri da li exup ventil radi kako treba! I potrosnja na tom motoru ne bi trebala da bude mala nikako - ako sve radi kako treba... 6 - 6.5 - 7, cak i do 8 litara na 100 km. Sve zavisi od nacina voznje ali generalno trosi mnogo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevo1000 0 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam takav problem na Sachs X Road-u,s tim sto mi je crn dim izlazio iz auspuha.Promeni svecicu ,ocisti i nasteluj karburator,jer najverovatnije pravi losu smesu vazduha i goriva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Covek kad vec skidas karburator proveri dali ti frater ventili zatvaraju mozda je neki puko ili se deformisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 31, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A hoce i od slabe kompresije da nece da drzi ler gas...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je to karburator. Iglica i plovak su mene tako namucili... Isusove Muke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugi91 2 Napisano Avgust 10, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Esslingen am Neckar, Njemacka Motocikl: Honda cbr 600 f4i Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, nije me dugo bilo, bio sam mao na moru i tako, valja malo odmoriti, neku noc smo je malo serafali, al nismo bas rijesili problem, nastavice se istrazivati, hvala vam u svakom slucaju, to se mora rijesiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midza 1 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 11 postova Motocikl: Aprilia RS 125 EXTREMA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ventil definitivno!A mozda je i neko ga skinuo pa zatvorio i onda ti se motor vrti samo na velikim obrtajima a dok ih dostigne oce da se gusi! I da obavezno zagrej motor kada ga prvi put palis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugi91 2 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Esslingen am Neckar, Njemacka Motocikl: Honda cbr 600 f4i Prijavi odgovor kao problematičan Drugari rijesen problem, nista nije bilo strasno, samo filter zraka, spuzva jako prljava i ne bas u dobrom stanju, izbacio spuzvu iprovizovo sa najlonkom na koji dan dok ne uhvatim koju paru, i onda cu da kupim gljivu, ocistio karburator sad stekti kao zvrk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugi91 2 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Esslingen am Neckar, Njemacka Motocikl: Honda cbr 600 f4i Prijavi odgovor kao problematičan E drugari nije me bas dugo bilo, al dobro, problem nije rijesen, filter nije kriv, losa kompresija i jos po nesto, sad se cudim i kako je isao jedno vrijeme, jer se na kraju ugasio i vise ne upalio:D, tako da sam raskomadao motor, i posao u potragu za dijelovima Stigao je novi klip sa karikama, nova svjecica, i malo ceprkanja sastrane i tako, trenutno ne zurim sa sklapanjem nije mi bas neko vrijeme al dobro, pasce valjda i neka slidza samo da skontam kako se stavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...