Jump to content

Moto Zajednica

TamkE

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu TamkE

  • Rođendan 15.08.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vrbas
  • Motocikl
    Honda NSR 125 r

Contact Methods

  • Skype
    tamke95

TamkE's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Ja bih rekao da je to karburator. Iglica i plovak su mene tako namucili... Isusove Muke!!!
  2. Pozdrav svima... Evo i mene posle duzeg vremena, naime o cemu je rec: Kao sto vecina zna imam Hondu NS 125 Rc Valve 1988 i sta se desilo Crkli su: Klip, Klipnjaca, Iglicasti Lezaj i Stublina je dobila risove tako sto je iglicasti lezaj prosao u gornji deo stubline tj. kompresioni prostor... Posto nemam para ni za registraciju koja istice 05.09.2012 , a kamoli za popravku odlucio sam da ga prodam u ovakvom stanju. U motor je ulozeno puno para i truda, odrzavan u najboljem registrovanom servisu u Vrbasu. Znaci motor izgleda ovako: Da ne bi bilo da ne govorim istinu sto se tice kvarova okacicu slike... Takodje je potrebno zameniti Akumulator. Motor je na mom imenu registovan je do 05.09.2012 i sve sem navedenog je u odlicnom stanju. Ime i Prezime: Nikola Tamas Adresa: 12. Vojvodjanske Brigade 32 Postanski Broj: 21460 Grad: Vrbas Broj Telefona: 065/638-89-23
  3. Pozdrav svima... Evo dosla sezona pa razmisljam da promenim motor, gledao sam po netu i svideo mi se Sachs X - Road 125 naravno uzeo bih polovan. Ja sam ga provozao par krugova , ali ne znam kvalitet masine, delova i ostalo. Zanima me da li neko ima iskustva i kakva sa ovim motorom, kako vam se svideo itd... Pisite ako znate... Unapred Hvala!
  4. Jaoooo... Sto se tice registracije to ti verujem da je zapetljano, i ja sam poludeo dok sam registovao mog ljubimca kojem se poklapaju brojevi, a kamoli ti... uhhhh... A Vespa... Savrsenstvo! Ako ostanem na temi jos 2 minuta zaljubicu se!
  5. tamke gangsteru mali ! :D

  6. tamke aj na crtu .!

  7. Pa covece, Kakav cajger, to nisam ni gledao, mereno je GPS-om i kolima i Telefonom sa GPS-om sve i pokazivalo 90km/h , a srusio mi se sistem, pa sam zagubio snimak... Decko, imaš li ti duše? Serijala 90? možda po cajgeru a realno ako je dobacio do 65 budi srećan. Ako bi imao neki snimak da dokumentuješ tu brzinu (naravno uz GPS uredjaj), ja bi ti bio zahvalan i kupio bi ga odmah, ne bih se mučio da vrednost dva takva upakujem u jedan i jedva dobacim do 85-90 po gps Au kakvi smo danas, jos malo pa smo i na mesecu sa letećim skuterima
  8. Drugar je imao Apolla, skidali smo auspuh, pa sasvim slucajno znam sta i kako... Izduvna grana je spojena sa srafovima samo na prednji deo rama, a lonac je na zadnjem delu, pa su spojeni "mekom" vezom... Ako se pitas zasto? To ti sluzi da kad prelazi preko rupa da cev od izduvne grane ulazi (amortizuje) u cev lonca, kako bi se sprecilo krivljenje, Eventualno pucanje cevi (ali to tesko dolazi do pucanja) ... Nije mi jasno za sta sluze ove opruge na auspuhu tj izmedju lonca i izduvne grane.
  9. Da li neko zna kad ce odprilike biti raspored moto susreta za Srbiju u 2012. godini...
  10. Pozz... Evo da predstavim moj odavno prodati Skuter (prodat jos letos) ... Piaggio Free 50 c 2000god. 16.000 Predjenih Kilometara je imao kada je prodat, uvezen iz Italije (postarski)... Iskreno, motor (nije zato sto je moj) je bio u PERFEKTNOM stanju, kad sam ga kupio, bio je bele boje sa jednom polomnjenom plastikom ispod sedista. Malo sam ga vozio u takvom stanju, sa namerom da cu ga ubrzo ofarbati i srediti, sve je bilo spremno za farbanje, i pafffffffff, sestra pade sa njega... Srecom nije bilo vece stete, ubrzo sve je rasklopljeno, sve sto je trebalo da se zameni, zamenjeno je, ofarban je, postavljena je neonka ispod motora, i moj mali Skutercic je opet bio na drumu. Sa velikim uzivanjem sam ga vozio 4 godine, i stekao moja prva vozacka iskustva, i sto se kaze: "Dotoktorirao sam ga" ... Svakom bi ga preporucio ko zeli da udje u svet skutera, i ko zeli da nauci da vozi, jer je stvarno motor stabilan, okretan, i lagan za voznju, kako po gradu, tako i po strani... Jedina zamerka je to sto je potrosnja (kad se skinu blokade) malo veca. Posle skidanja blokade on neide, on LETI za svoju kubikazu, moj Free je isao 90 km/h (VEROVALI ILI NE) . Pred prodaju je ugradjena muzika sa pojacalom 2 zvucnika, muziku nisam prodao i ako nekoga zanima, na prodaju je, i ako neko zeli da kupi nek se javi u PP... Moja preporuka za svakoga. Vrhunski Skutercic . P.S. Izvinjavam se ako je malo duzi tekst, ali hteo sam da postavim jasnu sliku o ovom Skuteru !!!
  11. Pozz... Trebalo bi OVDE da uspes da nadjes nesto tipa Upustva, itd...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja