MILJAN* 157 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li su konačno stavili jaču korpu kvačila, smanjili potrošnju i rešili često kapanje cilindra hidrauličnog kvačila( gumice)-... Menjali su instrument sat-pozdravljam digitalni deo..Ne znam samo koje podatke daje ali bilo bi dobro da je kao na novom dl650......Ako je rezervoar ispod 22 litra onda su napravili tešku glupost...ZA sada je očigledno da su smanjili zaštitu od vetra u odnosu na stari dl1000 i nema više duplih farova( greška).Takođe je i ram potpuno drugačiji....Mislim da ovo nije šminkanje nego totalno drugi bajk.. Jedino ne znam za agregat..,. Što se tiče kljuna, nije strašno...Meni je ružniji više onaj novi dl650---Što se tiče farova: Ja baš volim velike farove..Ni jedan bajk nema jače svetlo od Stroma...Kao auto da voziš..Meni znači jer se noću vraćam često sa putovanja, dok drugi to izbegavaju.. Takođe mi nije jasno gde su mislili da se postavi centralni nogar.. Ona cev auspuha smeta,,., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li su konačno stavili jaču korpu kvačila, smanjili potrošnju i rešili često kapanje cilindra hidrauličnog kvačila( gumice)-... I da li su menjali instrument sat-...Ako je rezervoar ispod 22 litra onda su napravili tešku glupost... Što se tiče kljuna, nije strašno...Meni je ružniji više onaj novi dl650---Što se tiče farova: Ja baš volim velike farove..Ni jedan bajk nema jače svetlo od Stroma...Kao auto da voziš..Meni znači jer se noću vraćam često sa putovanja, dok drugi to izbegavaju.. za kvacilo , potrosnju itd ... nisam znao , ali ipak cujem da je vecina zadovoljna motorom .... ne mogu da nadem dl 650 ? ne pratim toliko , pogledao sam Suzukijev sajt , ali ovaj je jedini sa kljunom ... neznam ... ja mislim da je kljun nepotreban , lep kljun je ionako nemoguc , bar meni ... a i za farove nisam znao .... u svakom slucaju su mnooooooogo lepsi od ijednog kljuna , nosurde , srle ili sta vec .... Pozdrav Miljane ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6599 Napisano Octobar 3, 2012 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo nesto sto ce imati kupce. Mehanika je sigurno manje vise poznata, znajuci japance... bice jos po koja elektro novotarija 100%. Vide se senzori za ABS sto mislim da je standard. Jes da svi sad nakako lice na BMW, ali ovo cudo ima alu ram, USD viljusku i V2 od "samo" 1000 ccm. Dovoljno da se nisacime ne poredi, vec da dopuni veliku prazninu u kompletnoj ponudi motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo nesto sto ce imati kupce. Mehanika je sigurno manje vise poznata, znajuci japance... bice jos po koja elektro novotarija 100%. Vide se senzori za ABS sto mislim da je standard. Jes da svi sad nakako lice na BMW, ali ovo cudo ima alu ram, USD viljusku i V2 od "samo" 1000 ccm. Dovoljno da se nisacime ne poredi, vec da dopuni veliku prazninu u kompletnoj ponudi motocikala. Pronto , slazem se 101 posto , imat ce i kupce , bice to odlican motor , siguran sam .... ali zasto mu treba njuska ? Mozda je krajne vreme da se bacim na citanje anime stripova , mozda onda ''shvatim'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 3, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je tek ružan prednji kraj..... ... a ko je počeo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je tek ružan prednji kraj..... ... a ko je počeo?? kako ko je poceo ? svi kazu Suzuki DrBig , ili ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6599 Napisano Octobar 3, 2012 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa nesto ce tu jos da se menja...sigurno. I mali i veliki Strom su uvek licili jedan na drugog. Ako znamo da je mali vec pretrpeo restyling, mada i ne bas mnogo uspeo...verujem, tacnije nadam se da ce se i dalje postovati pravilo da se na oko vidi da su ova dva modela deo iste porodice. To sada meni ostavlja prostora za teoretisanje da ce promena ipak biti. Mozda cak i na malom Stromu. Mozda su, kako ono kazu i u sumi, ali bi mi stvarno bilo bez veze da vidim dva motocikla iste koncepcije (na stranu velicina motora), iste marke i istog imena, a da ne lice jedan na drugoga, bas bas ni malo. Meni to nije normalno, mada...ko ce ga znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 3, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz ubogaljise onako lep motor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Octobar 3, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Uzasno ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 3, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li su konačno stavili jaču korpu kvačila, smanjili potrošnju i rešili često kapanje cilindra hidrauličnog kvačila( gumice)-... I da li su menjali instrument sat-...Ako je rezervoar ispod 22 litra onda su napravili tešku glupost... Što se tiče kljuna, nije strašno...Meni je ružniji više onaj novi dl650---Što se tiče farova: Ja baš volim velike farove..Ni jedan bajk nema jače svetlo od Stroma...Kao auto da voziš..Meni znači jer se noću vraćam često sa putovanja, dok drugi to izbegavaju.. za kvacilo , potrosnju itd ... nisam znao , ali ipak cujem da je vecina zadovoljna motorom .... ne mogu da nadem dl 650 ? ne pratim toliko , pogledao sam Suzukijev sajt , ali ovaj je jedini sa kljunom ... neznam ... ja mislim da je kljun nepotreban , lep kljun je ionako nemoguc , bar meni ... a i za farove nisam znao .... u svakom slucaju su mnooooooogo lepsi od ijednog kljuna , nosurde , srle ili sta vec .... Pozdrav Miljane ! Druže, mali Strom je doživeo restyling i sada ima Tiger look..Suzili ga, smanjili rezervoar ..Jedino dobar je dobar inovi nstrument sat-... (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Miljane , sad vidim taj motor po prvi put ... slazem se , stari je lepsi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 5, 2012 (promenjeno) Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo , bez ljutnje .... nadimak za novi V Strom --- Pera detlic Simo tužiću te za krađu intelektualne svojine! Ipak se izvinjavam, sad videh da si ti ovde napisao pre nego ja tamo. Promenio Octobar 5, 2012 član misko_kolo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Skroz ubogaljise onako lep motor Uzasno ruzan Ma sta ima veze... Volim kad je zena lepa, a za motor koga briga kako izgleda. Necu da ga gledam, nego da ga vozim. U svakom slucaju, svidja mi se ovaj novi Strom 1000, mislim da ce da bude pun pogodak ako mu cena bude niza od konkurencije i ako su sredili boljke starog Stroma 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 10, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan šta se to dešava sa bmw-om... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Svima preporucujem V-Strom 650 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem bez ABS-a ako moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan 650ka je mnogo lepsa, ova nova hiljadarka je hibrid BMWa R1200tke i Honde Crossrunnera... Mislim da su omasili dizajn skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Treba sesti sa saputnikom i iole nekim manjim stvarima na 1000-darku na pa 650 i videti da je razlika nebo i zemlja,sto se tice potrosnje ja se ne zalim uopste i motor nije toliko tezak za voznju po gradu kao sto neki pricaju,ja sam visok 1,80m i lako se izlazim na kraj sa njim,a voznja je kombinovana,tj svakodnevo grad,i vikendom neka duza voznjica,kod nas u klubu su dvojica sa 650 presli na 1000 i odusevili se.Kazem treba probati oba pa videti,mozda je 650 bolji za grad,ali za put nema dvoumljenja.Doduse ima razlicitih stilova voznje.DL1000 ce na 120-30 pod teretom i saputnicom prilikom obilazenja povuci kao iz mesta,dok ces sa 650 svaki put da razmislis sta bi bilo kad bi bilo... Pardon, ali gde chess, svejedno da li natovaren ili solo, da preticcess nessto ssto vozi 120-130? To srechess samo na autoputu, a tu preticanje nije bass tako dramaticcno Ako se sa nekim ko vozi nessto tom brzinom trkass po magistrali, pardon opet, onda si antipropaganda ideje iza DL-a, velikog i malog, svejedno. Argument da veliki bolje i jacce vucce, to se ne dovodi u pitanje, da je opussteniji pod teretom, na velikim usponima i u brzoj vozznji autoputem - ali tvoja teorija zassto je to dobro potpunoi je promassila i ne stoji. Argument za malog Stroma nije 30 evra jeftinija registracija, niti ussteda goriva od 150-300 dinara na 100 km), nego neke druige stvari, ali nechu da polemissem. Pozdrav i srechna vozznja, B 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 24, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Da ozivim malo temu :D,strom 1000 ili neki pandam njegov do 2500e.Godiste oko 2002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan MV Augusta - Cagiva Navigator 1000 sa istim tim Suzuki agregatom https://www.polovniautomobili.com/motori/14005636/cagiva-navigator-1000i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Avgust 2, 2019 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno udoban motor,sediste kao fotelja...pa jos ako se preradi kao ja na mom...cista desetka...menjac,dugackog hoda i bucan,prevazidjen,prednja vila tone kao Titanik...kocnice slabe,ako se vozi brzo putem sa krivinama ima da se naradis menjacem...imao sam hiljadarku....prodao posle 20000 i uzeo Bandita koji je bolji na svim nivoima osim na delu sedista i zastite od vetra ali to se sada vec druga tema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa85 44 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 55 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha tzr 50, mz 251, Yamaha R6, Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li znate gde ima da se kupi set za reparaciju cilindra kvacila za v strom 1000 (2002)? Da li je neko menjao to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali znam da ima navodno neki lik u Skoplju koji reparira ta kvacila za 1000-ke. Salju mu autobusom. Valjda ce se javiti neko sa potpunijom informacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali znam da ima navodno neki lik u Skoplju koji reparira ta kvacila za 1000-ke. Salju mu autobusom. Valjda ce se javiti neko sa potpunijom informacijom.+38970243284 Vujče Skoplje poslato preko one stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...