Kuzma63 139 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sale, koji je onda plan,hocemo li nesto da ukombinujemo za nedelju za voznju? Ili je samo sorka planirana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Februar 18, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima li raspolozenih za recimo Bukulju, u subotu ce biti lepo vreme, tamo-vamo nesto ispod 200km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 18, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo daleko... 260BG i 200 Bukulja... Skoro 500km. Ako ima raspolozenih za NS , pa mozemo nesto napraviti... Ima li neko predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 19, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Nema, ovde sve sami Beogradjanii.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za voznju, destinacija je relativna stvar. Ajde da vidimo koliko nas ima slobodnih i raspolozenih za subotnju voznju prvo. Verujem da cemo se dogovoriti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja zainteresovan za subotu, a slazem se i za Bukulju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Februar 20, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bit'cu sutra u 11h na uglu Save Mskovica i Bul. Oslobodjenja, preko Jajinaca dalje nastavljam do gore pomenute destinacije, ko je voljan nek se pridruzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Dare, samo gde ces tu satati posto renoviraju pumpu. Jesu li ostavili mesta za nas ili da rusimo ogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Februar 20, 2015 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Snacicemo se vec nekako nas dvoje, mogli bi se naci kod okretnice 26-ce npr. kod Lesko Zara ( odmah ispod autob. stanice ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze, u 10:50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Februar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan taman sam mislio da vam se pridružim kad iskrsnuše neke obaveze ... jebote ja ću izgleda da se vozam tek kad odem u peMziju ... a možda ni tad ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Snacicemo se vec nekako nas dvoje, mogli bi se naci kod okretnice 26-ce npr. kod Lesko Zara ( odmah ispod autob. stanice ) Da li me primate u društvo? Stanujem u centru Mladenovca....mogu da vas sačekam gde god vam volja i da se priključim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u 11 na pomenutoj raskrsnici, a mogu i na okretnici 26-ce ionako tuda prolazim, mada ne znam tacno gde je taj Lesko Zar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan kako god Vama odgovara, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Techa, ako ti odgovara da se nadjemo u Djurincima na skretanju za Sopot pre pruge, grubo oko 11:45. Bobances,sa Darkom se nalazim na okretnici 26-ce u 10:50 pa mozes i tu da dodjes da pojednostavimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Februar 20, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan moze , znaci 10:50 kod okretnice 26-ce. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Techa, ako ti odgovara da se nadjemo u Djurincima na skretanju za Sopot pre pruge, grubo oko 11:45. Bobances,sa Darkom se nalazim na okretnici 26-ce u 10:50 pa mozes i tu da dodjes da pojednostavimo? Čekaću u Djurincima 11.45 Da li dolazite Avalskim putem t.j. preko Ralje? Pitam jer 50 metara ispred raskrsnice i skretanja za Sopot ima prodavnica i kafić pa mogu tu da sednem i da vas sačekam. Da li vam je to OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti sedi i uzivaj, pusti mi na PP svoj broj mobilnog za svaki slucaj i vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Februar 21, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan za "probnu" voznju. Vidimo se na okretnici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 21, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Zavudim vam... meni crk'o akumulator ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Februar 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim vam momci .... juce je vreme bilo fantasticno ... gde god da ste krenuli. Nadam se da cu vam se pridruziti u sledecoj voznji ... ako me primate ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dan fantastican,Bukulja nam je bila destinacija ovaj put. Put suv osima na somoj Bukulji gde je bilo i leda. Sve u svemu lepo druzenje, nova poznanstva. Imali smo u drustvu i jedan NC Hondu, mislim pre svega ja Daretovu radost :-D, mada ni mi ostali nismo bili ravnodusni. Nadam se da cemo uskoro ponoviti, naravno verujem da ce nas biti sve vise... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Mart 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ... u nedelju javljaju lepo vreme. 14-15 stepeni ako se ne varam i SUNCE! Mogli bi protegnuti tockove, pa kontam da je NS na pola puta. BG i okolina, ima li zainteresovanih? Kafica i topli napitak, malo Miseluk , kontam da ce biti bajkera .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Mart 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za samo što do 15h moram da se vratim u Bg... grrrr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Mart 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro... i onako pocinje mrak padati i bice hladnije. Predlog je nekih pola 12 NS,kafica pa koji krug po Fruskoj... pa polako kucama oko 13,30-14,oo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...