Rumba 591 Napisano Novembar 18, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Као и обично, успело дружење. Само нисам знао да могу да возим 60 км оборен мотор али се човек учи док је жив! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako oboren, nisi valjda pao?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Novembar 18, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Kako oboren, nisi valjda pao?! Пу, пу, пу Омладинац, далеко било! Не бре, "пиркао је тајфун", па сам возио под нагибом од 30 степени. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Gledam prognozu za nedelju, nema kiše...možda Bg ekipa ovo, ono, do Avale na par sati ...Brrrm, brrrmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A da dodjete do ns??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče može...Da vidimo svetleću fotelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa to a posle svi 2gether da se provozamo do El presidentea!!! Nadji jos ekipe i pravac NS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Au al je ovo otislo u zapecak od kako je zahladnelo... Samo se na ice i pice misli ccc... Ali... Ideeemooo.... Poce nova godina, veceras je julijanska ili ti srpska nova godina te bi i sezona 2013 vozikanja po Bg i okolini bi mogla polako da se otvara sto se mene tice, a kako videh juce, ima jos interesenata!!! Elem, kako kaze prognoza (rhmz, umbrella i ostali neprecizni prognozeri)bice oblacno, do 10 stepeni te bi se mogao udariti djir do Avale recimo i proveriti stanje rizli po krivinama? Mozda nekud drugo okolo a da nije Kosmaj preko grocke, begaljice, sepsina, nemenikuca... I batalite izgovore menjanja ulja, guma, u garazi je, zimske rukavice i tako ta nebulozna opravdanja! Ajmo MSC!! Prijatno vam vece i srecna svima srpska nova godina!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Arso ja se trudim da skinem sraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Januar 13, 2013 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan sutra ne mogu, radim pa posle Alexov AA ide na rasturanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11556 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan sutra ne mogu, radim pa posle Alexov AA ide na rasturanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sta se radi na atlanticu ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 14, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan MSC dva puta u tri dana .... Mnoooogo :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 14, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako poglavar mitropolit borcko-ovcko-krnjacki kaze da je MNOGO onda je bre braco stvarno MNOGO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Januar 14, 2013 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta se radi na atlanticu ako nije tajna? Ugradjujem prodzu u far, bice slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Odvozah ja usamljeni djir po gradu... Zaustavi me pandur u Jerkovicu... bacio pogled na nalepnicu... Kaze ma ti si u redu... gleda me... Ma nisi ti bas sasvim u redu bok te, pa zima je Ja reko mora se, prolepsalo se vreme.. on meni - Jel sii luuud de lepo I tako ja dalje po gasu do karaburme! Zadnja guma skroz ispustila majku joj - nigde pumpe sa kompresorom..ccc A veeetaaarrr!!! Nosi! Sto bi rekla umbrella: "VREME DANAS: U Beogradu tokom većeg dela dana promenljivo oblačno, toplo i vetrovito. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, a očekuju se i olujni udari do 70 km/h. Maksimalna temperatura 8°C". Ma u redu je Obrnuh krugic od 30ak km da me mine zelja, sta cu?!!! eto izvestaja sa 'prijatnih' beogradskih 5 stepeni uz blage nalete vetra od 10-12m/s'!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sutra ne mogu, radim pa posle Alexov AA ide na rasturanje. Dare, kad ce moj da dodje na red? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaustavi me pandur u Jerkovicu... bacio pogled na nalepnicu... Kaze ma ti si u redu... gleda me... Ma nisi ti bas sasvim u redu bok te, pa zima je hahahaha Carski!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 14, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan sutra ne mogu, radim pa posle Alexov AA ide na rasturanje. Pa zar se nije već rasturio sam? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11556 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Ćale, nije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim zaludan danas citkajuci stranice foruma po ko zna koji put u nadi da ce neko virnuti i predloziti voznjicu... Gledam napolju 12 stepeni, nema vetra, razvedrilo se.. ma milina al me mrzi samog... Kad eto ga Culle nicim izazvan salje sms.... ma potrefio ga ko prs'om u ... Pade dogovor klasika od AK pa de nas tockovi povedu... Stize Culle oko pola 2 na AK nabucan novom probiker opremom... ne moz covek da se otpakuje... Nakon kraceg zadrzavanja i hvalospeva kako je oprema do j... krenusmo ka na daleko poznatoj Avali... Pa obavezna klasicno-pozerska stajanka: pa culle aka gume po rizli: a ima je bogme u obilnim kolicinama... Na vrhu nista zanimljivo te resavamo da nastavimo po Ripanjskim bespucima... A po Ripnju nigde nicega... Kao da je vreme stalo 70ih... Propale oronule Minelove zgrade, raspale fabrike kao i sva okolina... O'tale resismo da ga zalomimo ka magistrali, Sremcaji pa da se okrepimo u lipovackoj noci... a Culle zabezeknut: Onda skontah da mi iz dzepa ispalo oko 1000 din. al jeb ga idemo dalje Nakon okrepljenja nastavismo do ade, pa autoputem Culle do MML-a a ja da pricekam curu sa posla... I kao slag na tortu uhvati me malocas kisa Bogme i to momacka... Eto malo mi tako danaske!!! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Januar 15, 2013 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh zavidim, i meni se danas vozalo i razmisljao o tome ali posao je posao svaka vi cas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan ima li interesenata za sutra se vozikati po okolini ? Po prognozi mozda nagura na 17 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dok se gume ne zamene, mogu samo da I da zavidim vama koji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima li interesenata za sutra se vozikati po okolini ? Po prognozi mozda nagura na 17 stepeni a sta kazu za kisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...