nasaStvar 217 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam bre ja se salim malo..bas bzv da ljude ostave tako zaglavljene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Octobar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kuda vi prolazite? Tamo gde ja prođem peške...ne bih smeo motorom Trebalo je to da reše do danas . .ali ..jbg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Octobar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malo pojačanje iz Žablja 01. alexanto 02. DarkoB 03. DraganNS04. PaPaja05. Sasha06. Alexa i Ivana07. Satelis 08. GAGI74 09. nasaStvar 10. Mića 11. Miki geopolis 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sale, hocemo da se nadjemo na Minutu u 8;00, NS i ja se mozemo naci kod Modene u 7:45!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikos 1 Napisano Octobar 17, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Malo pojačanje iz Žablja 01. alexanto 02. DarkoB 03. DraganNS 04. PaPaja 05. Sasha 06. Alexa i Ivana 07. Satelis 08. GAGI74 09. nasaStvar 10. Mića 11. Miki geopolis 12.Nikos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikos 1 Napisano Octobar 17, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene,uspeo da završim ovlašćenje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2651 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam uspeo da završim ovlašćenje,vlasnik izgubio ličnu kartu a pasoš nemože. Srećan put,uživajte u vožnji Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Octobar 17, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2646 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko je polazak sa pumpe, ja ću zaginuti večeras pa ako zakasnim stižem vas do pumpe u BC ili granice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaćemo te negde ako treba, taman da napravimo pauzu pred granicu a i ti da ne jurcaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze kod modene 7:45..Samo kontam da je vreme na knap onda ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod,neko mora i da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Takođe želim srećan put i uživajte! I ja ću na put kući :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hajde u 7:30, nemamo zbog cega da se zaustavljamo usput...msm da nam je sat i po' dovoljno. Onda i ekipa iz Zablja treba da malo ranije krene (ako idemo zajedno). Ako imate neki drugi predlog napisite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Octobar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Žablja ide na Titel pa Zrenjanincem do Borče pa za Pančevo. To nam je najbliže i put je koliko - toliko zabavan za vožnju... Ako hoćete možemno se u 8:15 naći u Šajkašu pa da zajedno produžimo dalje... Javite do pola osam ujutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne, ako se NS slaze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 17, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sale, onda nas cekajte - dolazimo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put drugari navozajte se i za nas koji smo sprečeni.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Octobar 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan NS ekipa - u 8:15 se čekamo u Šajkašu kod semafora (jedinog u selu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Octobar 17, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2646 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se probudim na vreme eto i mene , kad je polazak u 9.00h ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Octobar 18, 2015 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 18/10 9h, Gazprom na Pančevcu, puni tankovi i sendviči za ručak u prirodi! Ako se probudim na vreme eto i mene , kad je polazak u 9.00h ? Kao sto Sale napisa...... 9h nego, sto je ladnoooo napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Octobar 18, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je hladno, a i maglovito:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Octobar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo novajlije, bez kukanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 18, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep izlet, ekipo! Nedavno sam bio i u tom delu Rumunije, nećete se pokajati, ima šta da se vidi. A, inače, viđeni ste jutros na Gaspromu, bili ste malo vredniji od moje ekipe vesparoša, i mi smo se za današnji đir tu skupljali. Valjda će se naći neko marljiv da baci koju sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Octobar 18, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Bili bi vredniji da Floyde nisi kasnio. Sent from my SM-N910G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...