Džim Džarmuš 2611 Napisano April 2, 2024 Drug član, 1150 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ti to nešto na @alexantoračun Pa dobro,sastavićemo novu,goru Ako bude okupljanja ja sam +1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano April 2, 2024 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja, iako više nisam nov Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano April 3, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Stara ekipa je velikom vecinom presla na kvacilo, ali svakako je greota sto nema vise neke organizacije sa toliko skuterasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Organizovaćemo nešto tokom leta. Za BG ekipu sa širom okolinom nikad nije ni bilo prepreka da se nadju i provozaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, lestra je napisao: Stara ekipa je velikom vecinom presla na kvacilo, ali svakako je greota sto nema vise neke organizacije sa toliko skuterasa. И ниси у праву, и кад нас је били више, сви су добро дошли, само да имају два точка, без обзира на квачило или не. Живот нас променио не мотори, љубав је и даље ту. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12974 Napisano April 3, 2024 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pamtim kao jedne od najlepših vožnji sa MSC ekipom. Još uvek negde imam majicu. Prošlo je više od 10 godina od tada, oženili se, odselili... Ide život. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan X puta sam pomenuo i sada ću: BJB Maxi Scooter Club su ljudi a ne motori Ja sam imao u planu neku Light varijantu da organizujem "nekako s' proleća", medjutim upade kupovina motora, zidam sinu kuću, sezona sa poslom mi je sad udarna (fotkanje maturanata) tako da neću nikom ništa daobećavam ali pokušaću nešto da organizujem na leto, najkasnije početak jeseni. To opet ne sprečava nikog da se samoorganizuje, vozi i druži do tada 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 3, 2024 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je znaki koj strucnjak je obrisao temu "Slike zajednickih maxi voznji"? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to je bila dobra tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Satelis je napisao: Da mi je znaki koj strucnjak je obrisao temu "Slike zajednickih maxi voznji"? Ladno je nema... Nije u Hide-ovanim temama. Najpre će biti da je u nekoj migraciji Foruma ostala "ni tamo, ni vamo"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12974 Napisano April 3, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke slike u kompu od onda. Mogu da ih reuploadujem. Npr. Cule i ja kad smo bili deca. Sećam se neka zimetina bila, dal beše november ili decembar bez snega a u temi dogovor neke vožnje tipa Ralja, Kosmaj i na kraju par nas se skupilo kod pumpe na AK i vozismo se. Ko je bio sa Patheonom ne mogu da se setim @Satelis Promenio April 3, 2024 član Alekre 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano April 3, 2024 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo u sredini Foresight a ne Pantheon- spojena stop svetla pozadi (ako je bitno uopšte za prepoznavanje)Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je @Arsa-na maKina. To je drugar koji je tada radio u BDPozorištu (možda i sada radi) i imao je ponudu za drugare da dvoje uvede na predstavu. Lep gest prema forumskim drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano April 3, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su to lepa vremena bila.. ali lepo je što se neki i danas čujemo i družimo iako je vremena za vožnju mnogo manje nego tada.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano April 3, 2024 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, alexanto je napisao: Ladno je nema... Nije u Hide-ovanim temama. Najpre će biti da je u nekoj migraciji Foruma ostala "ni tamo, ni vamo"... Ladno ladno al standard Nestala je inkognito, brdo slika je tu bilo, milina za gledanje i čitanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano April 3, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par slika Obedska bara, sa malim skuterašima 2011 2013 Fruška gora Aranđelovac 2013 Cer 2013 Divčibare 2013 a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja9 23 Napisano April 3, 2024 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan A sto se opet ne organizuje neka voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja9 23 Napisano April 3, 2024 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo neki datum pa ko moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 303 Napisano April 3, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo sad za vikend, najavili lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano April 4, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Oktobar 2011.god, voznja do etno sela Borač, kakva voznja, klopa i kakvo smrzavanje u povratku. Ali bilo je mnogo dobro. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2611 Napisano April 4, 2024 Drug član, 1150 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @milanstp @Nemanja9 Ja sam za.. ali nažalost mogu tek od 19/4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jun 8, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...a vreme leti ...i zimi i leti.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jun 11, 2024 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Maxi konvoj na Borskom jezeru Promenio Jun 11, 2024 član Lucky George 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Jun 11, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi druženje sa većinom tih ljudi.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jun 11, 2024 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 i 8 godina... Covece,dok si trepnuo. Lepe uspomene. Dal je tada bilo vise volje ili vremena? Ja mislim volje. Gazili smo ozbiljne dnevne kilometraze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...