Krmco 2610 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put nam je sa vama u vožnji, nadam se da vas ne ometamo Kakav je tempo vožnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Avgust 28, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan alexa, samo cvrso,jebo ti demokratiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put nam je sa vama u vožnji, nadam se da vas ne ometamo Kakav je tempo vožnje? Obavezno je da se opustis i uživaš u voznji a ostalo dodje samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Krmco ja vozim u paru ,tako da ne sekiraj se. Vozamo polako i sigurno. Idemo da uzivamo, a ne da divljamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Laki, ne mora baš u 5, ali 6 je okej! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Avgust 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... izgleda da se kolege još uvek oporavljaju od vožnje ( ... ja sam juče ceo dan prespavao ) .. . tako da ću ja da počnem sa par slika. Moja najduža vožnja do sada (650 km) a I prva ozbiljna vožnja sa mojim novim mopedom. Koliko god sam imao primedbi I zamerki na Spidera kada sam ga kupio ( uglavnom estetika I održavanje) . . . . toliko sam se oduševio vozeći ga I uživajući u njegovoj udobnosti, snazi a I potrošnji - 3.7 L/100km. Još jedno maxi druženje sa Maxi ekipom od Borkovaca kod Rume , preko Šapca, Valjeva, Užica, Zlatibora, Tare, Bajine Bašte pa preko Debelog Brda nazad na Valjevo ... I dalje istim putem. . . . Kada ćemo opet negde ? . . . prihvaćena Culle-tova sugestija . . .slike su prebačene među "Slike Sa Zajedničkih Maxi Vožnji".... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Avgust 31, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Opet? cek samo da sklopim medu, vozio sam ga bez pardona na njegove godine , kubikazu i suvozaca. Lepa voznja, druzenje, dva nova drugara , nova kineska trenerka i puno smeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Avgust 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Molim admina ili Dzordza da prebace slike u temu slike maxi voznji.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Septembar 5, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li na vidiku neka nova vožnja? B)B) Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...Dečaci ...ulenjili ste se ...hajde malo da se vozamo ...da ne zarđaju machine !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Septembar 14, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li i ove godine idemo na BJB gulaš zajedno ili svako za svoj račun, ima li neko u planu da ide u subotu tamo - Srebrno jezero. Subota, 19 Septembar 2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15843 Napisano Septembar 14, 2015 Integrisan, 9291 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A tek meni sto se voza.....ajoojjjj U petak stizem pa taman u nedelju da skoknemo negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovog što ne može ni jednoj vožnji da se prilagodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Septembar 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom pitam ide li neko na BJB gulaš, ako ide možemo zajedno. Ako ne onda da se ja sam organizujem. Sutra extra dan za vožnju. :Bokilic: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan idemo ja i drugar,dva skutera. Zar nije skup na pumpi daki petrol u 8,30h?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Septembar 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali sam mislio da kao MSC krenemo zajedno a možemo i da odvozamo svoju turu do tamo da se ne klackamo u velikoj grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Septembar 18, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam otvoren za svaki predlog,ja i drugar(2 skutera),bićemo do 14h ili do16h na srebrnom jezeru,posle ćemo skelom da pređemo dunav pa do Vršca. oko 50 km,os jezera do Vršca,preko Rama skelom(ima u 7,9,12,15 i 17h) do Banatske palanke,bar tako gugl kaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Septembar 18, 2015 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da cu moci da idem. Stegla me neka prehlada + ambrozija pa se zato nisam prijavljivao. Videcu kako ce mi biti ujutru... Ako sam ok, dolazim gde se dogovorimo ili na tu pumpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 643 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja, bicu kod pumpe gdei svi, sa dva drugara, tri Beverly-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15843 Napisano Septembar 18, 2015 Integrisan, 9291 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim takodjer kad, gde se skupljamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Septembar 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nije izjasnio, onda ovako - ja ako ustanem na vreme dolazim na pumpu gde i svi. Ako se uspavam dolazim čim otvorim oči na jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 643 Napisano Septembar 18, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Meni,je svejedno, mozemo,i svoju turu, a mozemo i u grupi, ako neko ima predlog gde, sta i kako nek napise, a ako ne, vidimo se na pumpi svi, pa cemo formirati maxi kolonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2532 Napisano Septembar 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan OK, vidimo se na pumpi onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E koji sam ja magarac, trebao sam lepo da dođem ko čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15843 Napisano Septembar 24, 2015 Integrisan, 9291 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Maxijevci, mogli bi da opletemo jos jednu voznju s'obzirom da je jesen stigla, prvenstveno mislim na dvodevnu voznju ( subota-nedelja ), relacija i datum je stvar dogovora, predloge i sugestije prifacam u svakome pogledu. Ono sto mi pada na um je Soko Banja, Vlasinsko jezero, Rumunija...... ima li zainteresiranih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...