Kuzma63 139 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovezem a tice se vinjete. Ko planira da ide i naravno kupi vinjetu(nisam upucen kako ide za motore)moze je kupiti na MOL pumpi u Brace jerkovic na vozdovcu, ispadne nesto jeftinija nego na granici a i ne rzmislja covek kad krene vise o njoj. E sad mozda ima na jos kojoj MOL pumpi ja sam na ovoj licno proverio. inace plan puta je jako interesantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ko planira da ide i naravno kupi vinjetu(nisam upucen kako ide za motore)moze je kupiti na MOL pumpi u Brace jerkovic na vozdovcu, ispadne nesto jeftinija nego na granici a i ne rzmislja covek kad krene vise o njoj. Ovo se odnosi naravno za ljude koji idu auto putem, da ne dodje do zabune! Ne odnosi se na magistralne puteve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko planira da ide i naravno kupi vinjetu(nisam upucen kako ide za motore)moze je kupiti na MOL pumpi u Brace jerkovic na vozdovcu, ispadne nesto jeftinija nego na granici a i ne rzmislja covek kad krene vise o njoj. Ovo se odnosi naravno za ljude koji idu auto putem, da ne dodje do zabune! Ne odnosi se na magistralne puteve... tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 9, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mario, lepo sve smisljeno to nema sta ali mi ne odgovara datum, ovaj vikend mi pada radan tako da od u mom slucaju nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Mario, lepo sve smisljeno to nema sta ali mi ne odgovara datum, ovaj vikend mi pada radan tako da od u mom slucaju nema nista Ako ne bude zainteresovanih, predlog moze da saceka neku sledecu voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 9, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sve je stvar dogovora i mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ja zainteresovan za subotu ako se ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I mislim da se vinjeta do Segedina (drugo isklucenje sa autoputa) ne placa i ako se ide autoputem, ja isao bar 10 puta, i nisam nikada platio, a ne verujem da sam imao srece, zato sto Madjari imaju kamere svuda po autoputu upravo za tu svrhu. A i odmah posle granice je iskljucenje za Morahalom banju, (pre , ja mislim, OMV pumpe gde se inace kupuju vinjete), pa moze i tuda do segedina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1010 Napisano Jun 11, 2015 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan http://topspeed.telegraf.rs/aktuelno/18716-i-do-segedina-se-placa-madjarska-uvela-naplatu-putem-zupanijskih-vinjeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ok , izvinjavam se, nisam znao za taj podatak, onda sam imao srece, od sada cu postovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_kaimano 10 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kula Motocikl: Yamaha Tmax XP Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiće vinjete ne mora se kupovati, naime granica se predje na granicnom prelazu Backi Vinogradi (ide se od Subotice ka Horgosu, sve je oznaceno putokazima), mali granicni prelaz gde nikada nije guzva, a onda do Moraholoma ima nekih 9km i put nastavlja ka Segadinu nekih 21,2 km, autoput se ne koristi. Na Kelebiji zna da bude guzva narocito vikendom. Moja topla preporuka je da se tuda ide jer se izbegava bukvalno sve, govorim iz prve ruke jer sam vec licno prosao. Upravo sam sa drugarom planirao da odemo za vikend koji je za nama do Moraholoma, ali zbog obaveza nismo otisli. Inace Morahalom bi bilo idelano mesto za relaksaciju nakon voznje jer stvarno ima sirok spektar bazena i ostalih spa sadrzaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1010 Napisano Jun 29, 2015 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti nije teško da postaviš gde je taj prelaz tačno? To je pre Horgoša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiće vinjete ne mora se kupovati, naime granica se predje na granicnom prelazu Backi Vinogradi (ide se od Subotice ka Horgosu, sve je oznaceno putokazima), mali granicni prelaz gde nikada nije guzva, a onda do Moraholoma ima nekih 9km i put nastavlja ka Segadinu nekih 21,2 km, autoput se ne koristi. Na Kelebiji zna da bude guzva narocito vikendom. Moja topla preporuka je da se tuda ide jer se izbegava bukvalno sve, govorim iz prve ruke jer sam vec licno prosao. Upravo sam sa drugarom planirao da odemo za vikend koji je za nama do Moraholoma, ali zbog obaveza nismo otisli. Inace Morahalom bi bilo idelano mesto za relaksaciju nakon voznje jer stvarno ima sirok spektar bazena i ostalih spa sadrzaja. Mislim da smo vec utvrdili sve oko vinjeta.. (ne ide se auto-putem, nije potrebna vinjeta) Oko prelaza, opet stvar dogovora.. Backi Vinogradi prelaz je otvoren svakog dana od 7-19h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 29, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mario, mogli bi zamilsljeno (voznju) sprovesti u delo, vikend je pred nama jos samo da bude bez padavina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_kaimano 10 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kula Motocikl: Yamaha Tmax XP Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti nije teško da postaviš gde je taj prelaz tačno? To je pre Horgoša? Da, pre Horgoša je, na putu iz Subotice ka Horgošu, lepo je obeleženo putokazima, ima skretanje desno, a onda samo pratis put i dolazis do granicnog prelaza Pogledaj na google maps. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za maxi voznju do Segedina u subotu 04.07. okupljanje ekipe iz Beograda na Zmaj pumpi na auto putu u pravcu Zg. skup da bude oko 09h. Voznja preko Fruske gore (Venca) do Ns. U Ns. bi se sastali sa ekipom iz istoimenog grada npr kod Big Shoping centra okvirno vreme sastanka 10:30-11h. Voznja preko Srbobrana-Backe Topole (mozemo posetiti Zobnaticu http://zobnatica.rs/)put nastavljamo ka Subotici i granicnom prelazu Kelebija, gde bi i presli granicu, da se ne bi mlatil auto-putem i vinjetama na Horgosu. Prelaskom u Madjarsku mozemo odmoriti kod cuvenih svercerskih marketa Tompaker i Hatar osveziti se nekim hladnim napitkom i slatkisima Put bi nastavili preko Madjarskog mesta Kelebia i izasli na magistralni put 55 koji vodi preko mesta Morahalom vecina je sigurno cula za (Erzebet Morahalom Banju) ako ima zainteresovanih mozemo se osveziti u nekom od bazeni i raznih mogucnosti koje nudi Banja.. http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/ Ulaznica za grupu (minimum 10 osoba) 1800 Forinti sto dodje oko 5-6e. Dolaskom u Segedin, nase ljubimce mozemo parkirati u centru blizu glavne setalisne staze na mestu predvidjenom za motore Panoramsko razgledanje Segerina obično podrazumeva posetu glavnom trgu (Sečenji), Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Zavetnoj crkvi, katedrali Dom ter, Reekovoj palati, novoj sinagogi i Gradskoj kući. Ovo su ujedno i najveće turističke atrakcije Segedina.Ušće reke Moriš u Tisu i sama reka Tisa su prelepi pejzaži na obodu Segedina, koje vredi videti. Ko voli shoping tu su Arkad shoping centar, Metro, Tesco, Auchan, Praktiker... 1e je oko 317 forinti. Prilikom povratka kuci, mozemo svratiti na Palic... Bio sam par puta poslovno u Segedinu, gradic je izuzetno lep, i ima sta da se vidi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Spisak 1. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 29, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih) 02. Satelis 03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jun 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' ide život. 01. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih) 02. Satelis 03. Alexa i Ivana 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jun 30, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je subota u pitanju zainteresovan sam, ali necu jos da se stavljam na spisak dok ne budem 100 % siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 30, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan bice to dobra i opustena voznja, samo da se skupimo :-) vreme za vikend suncano, sa temperaturom oko 30 stepeni ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 30, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nek' ide život. 01. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih) 02. Satelis 03. Alexa i Ivana 04. Kuzma63 05. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Jul 1, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih)02. Satelis03. Alexa i Ivana04. Kuzma6305. Gagi74 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Jul 1, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Mario Burgman (ako bude jos zainteresovanih)02. Satelis03. Alexa i Ivana04. Kuzma6305. Gagi74 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To bre Gagi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...