Satelis 16119 Napisano Maj 15, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Topola - KG - dalje ka KV ali ne idemo u KV vec skrecemo levo za Cukojevac pa Vrnjacka B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Maj 15, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znam taj deo išao sam prošle godine sa ženom motorom do VB. Stižem ja vas pre KG ali gledaću da dođem na zborno mesto da ne komplikujem bez potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Maj 16, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo, vidimo se sutra oko pola 9 kod 1000 ruza, polazak u 9h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Maj 16, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan MAXI u koloni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Maj 16, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis 02. Fanki 03. Alex 04. sasha 05. Gagi s'zence Ssone i zemzem prikljucuju se, dok se sa pantom nalazimo u KG, ako jos neko krece ujutru sa nama nek se javi, da bi znao koliko ljudi ima tj ceka. vidmo'se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam Vas u Kolibi preko puta, Ralja da se osvezite, (na moj racun!!!) i idemo zajedno do Knez petrola , ulazak u Mladenovac. Cekam Vas od 9, 15 do 9, 30. Ok? Neka mi neko posalje br. telefona na P.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Maj 16, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja definitivno dolazim na start, vidimo se ujutro. Još sam na rođendanu ali navio sam ženu da me probudi ujutro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis 02. Fanki 03. Alex 04. sasha 05. Gagi s'zence 06. Astrix Cekam da vidim da li mi neki gosti dolaze, tako da ako nisam do 8.45 tu, onda propustam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano Maj 16, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu vas cekati na kruznom toku pre Topole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kod 1000 ruza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Maj 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte i za nas koji riljamo danas a znam da hoćete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 17, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, nadam se da uzivate i sada... Nisam sa Vama iz objektivnih razloga. Ima vremena, druzicemo se neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Maj 17, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15-tak min stigao, Bogme i umor stigao.... usro sam se od krivina prijace mi malo Vojvodinaaaa Ssone, zastali smo kod pomenute kafane... gde nikog nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Стигох и ја, одпратили Алексу до Барајева. Мали инфо, пут од Космаја ка Ибарској преко Барајева је одличан у дужини од 3-5км остало катастрофа. Данашњи дан и рута феноменални, браво Даре за избор. Још једном хвала свима и надам се да нисам покварио неком дан П.С. Саша надам се да је сад све ок са коњићем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Maj 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan do zadnjeg trenutka sam mislio da ću da izvedem varijantu sa pridruživanjem karavanu ... ali ... naterala me žena da idemo na Frušku Goru i to ( o žalosti moja ) kolima ... jbg ... treba kuću na placu pripremiti za prolećno letnju sezonu ... odneti nešto tamo nešto ovamo ... mislim nije da nije trebalo al' ja sam se potpuno odvikao od kola ... uf kako vam zavidim ... al biće još vožnji ... nadoknadiću ja to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 18, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Za kaznu ,kad sredis kucu na F.Gori , okrecemo neko pragnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Maj 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Za kaznu ,kad sredis kucu na F.Gori , okrecemo neko pragnje! podrazumeva se ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 3, 2015 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se vikend, vreme ce biti i vise nego lepo, nedelju bi trebalo isplanirati ima li ko, kakav predlog, zelju i tome slicno....pada mi na pamet Bovansko jezero u blizini je i Soko Banja. Takodjer ima li zaiteresiranih za CG preko BiH, produzen vikend, petak ranom zorom na noge lagane.... otom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1010 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ide do Bovanskog jezera, odlazak je obavezan preko Čestobrodice i Rtnja (deo regionalnog puta Paraćin-Zaječar). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Jun 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A ja sinoc razmisljam kuda sad za vikend,imao sam drugu ideju al si me pretekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Jun 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja ovaj vikend ne mogu ... slavim 40 ( ej 40 ... ) godina mature ... al' idući bih mogao ... no to je nažalost daleko a i bliži se Žabalj tako da za mene po svoj prilici nema vožnje pre Žablja ... lepo se provedite gde god da odete ( kažu da je Sokobanja odlična ... ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jun 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Jun 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ide do Bovanskog jezera, odlazak je obavezan preko Čestobrodice i Rtnja (deo regionalnog puta Paraćin-Zaječar). i odlazak i dolazak...obavezno...ja do soko banje produžim od paraćina preko aleksinca, aj kao da vidim, nisam bio...kad mi se nije raspao motor...onako loš put nisam video u životu...ali zato povratak preko rtnja, dobar put, fantastična priroda i još bolja magistrala zaječar-paraćin...milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Super! Dare, hoces li da stavljas onda rutu pa da se mecemo na spisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...