Mishke 574 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.petroland.rs/aquapark/cenovnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Jul 10, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sunac im njihov, nisu normalni s cenom Kako stvari stoje, vremenske prilike nam ne idu u korist sto se tice kupanja za ovaj vikend sta mislite o Bovanskom jezeru za brcakanje, nije daleko ni Soko Banja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Jul 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pa za ove pare mora da daju i jedno po kila jage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pricamo o tome sto na ulazu ne smes da uneses sok,sendviche i tako to a onda te dodatno oprashe unutri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 10, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Au sunce im njihovo..pa oni nisu normalni!Sve planiram da idem tamo, ali da dam 5-6k dinara na bazen..neće da može Ja sam juče bio na bazenima Horizont u Surduku (zna Miške verovatno gde su), ceo dan 500 kinti, jeste da "ne daju" da se unosi svoja klopa i piće ali su im cene unutra sasvim pristojne (točeno pivce 150din\0.33,pljeska oko 230din čini mi se) a ima podosta ležaljki kao i mesta u bazenu, šank u vodi..Od svih tih fenserajskih bazena,ovaj je skroz ok. Posle toga može vožnja do Starog Slankamena na riblju čorbu ili paprikaš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja Skols..... Bio sam tamo i nije lose... Corba u Slankamenu je takodje vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 10, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Fish paprikash tapatalk mi nije okrenuo sliku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ove nedelje radim a i vreme lose neko rece,onaj tamo vikend ide se valjda u Kisac ko hoce ,znaci jedino 28-07 .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan НЕДЕЉА 14.ЈУЛ БЕЛА ЦРКВА ЈЕЗЕРО!!! (каже Лаки да је јако,јако добро) Полазак из НС 7.00 код Модене ,састанак на АК у БГ 8.00 Ајмооооооооо брееее ... 1. BigRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Jul 10, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bigi jel si izgorea po glave... za nedelju 14. jul najavli ruzno vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan 1. BigRider 2.Gagibgd & Aleksa (ako vreme budne ok ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jul 10, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan pratimo temu-svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pizon prati temu i prognozu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Jul 10, 2013 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dajte varijantu ako padne kisa da ima zatvoreni bazen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na Altini, nisam bio, idem u nedelju pa javljam utiske. Ufur je 500kinti, a imaju i fin meni. http://www.kengurresort.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na Altini, nisam bio, idem u nedelju pa javljam utiske. Ufur je 500kinti, a imaju i fin meni. http://www.kengurresort.com/ Mislim da ovi ne rade subotom i nedeljom, tj rade ali organizuju svadbe i razna druga veselja , pa je ulaz bez pozivnica zabranjen. Cini mi se da je tako, ako gresim javi da znamo.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, nisam znao. Verovatno je tako kao sto kazes, provericu sutra. P.S. Sad sam zvao, rade vikendom bazeni, bez obzira da li ima neka svadba, jer bude odvojena u restoranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Bigi ako budem išao u neđelju, očeš da mi namažeš ledža ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Auu Djuxy kakav zahtev!? I od koga!? Gledas da budes zrtva homofobnog izliva besa od strane, inace miroljubivog Bigija :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 12, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan мазаће те сувозач...бем те блесава ...лепо ти рече тони!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Jul 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Posto po svemu sudeci nam ne gine lepo vreme za vikend i Balo crkvanska jezera .Da li se slazete da polazak sa AK pomerimo bar na 9h jer imamo samo 100-njak km do tamo i to lagane voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 12, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan НЕДЕЉА 14.ЈУЛ БЕЛА ЦРКВА ЈЕЗЕРО!!! (каже Лаки да је јако,јако добро) Полазак из НС 7.00 код Модене ,састанак на АК у БГ 8.00 Ајмооооооооо брееее ... 1. BigRider 2. Carlito & Carlita 3. Miki max & lepsa polovina 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ja cu da vam masem kad prodjete kroz Pancevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...