Satelis 15974 Napisano Octobar 5, 2012 Integrisan, 9328 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Culle meci se na spisak, za pogledi dvogledi lako cemo , nego gde nam je Zekan nema ga nesto na voznjama U 11h na AK, sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan moze! Vidimo se! A zekan se usinuo da izvinete di je najtanji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ala sam se obradovao kada sam ugledao 11h, za mene sto kasnije to bolje... 1. BigRider 2. Satelis 3. Arsa 4. Fanky 5 tommy.n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 1. BigRider 2. Satelis 3. Arsa 4. Fanky 5 tommy.n 6.Culle 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. BigRider 2. Satelis 3. Arsa 4. Fanky 5 tommy.n 6.Culle 7.AlexaBGD 8. Morao sam da se metnem na spisak, zajebaT ovaj Big Rajder 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Yuhuu.....Krakonja i Maler Navigator is on txe road again 1. BigRider 2. Satelis 3. Arsa 4. Fanky 5 tommy.n 6. Culle 7. AlexaBGD+suvozachichica :wub: 8. Sent from my Samsung Tepsija using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Krakonja Skretnicar tacnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha pa bez tebe nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 5, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e moji drugari, muke moje niko ne zna..tako sam se usinuo juce(tj dokrajcio usinnuce), tako sto sa bio na adi, pa digo skuter na trotoar, a stender mi bio uz ivicnjak koji je jos podignut 20cm..i ja tako stojim 20cm visi nego sto trebam, i nagazim i nagnem se nad papucom stendera, i skoro se onesvestim od bola.....nezamisliv bol...jedva sam se dovezao kuci....danas primio blokadu...sutra cu probati sa vama da se malo vozim...ako budem mogao.......ali cuvajte se...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan e moji drugari, muke moje niko ne zna..tako sam se usinuo juce(tj dokrajcio usinnuce), tako sto sa bio na adi, pa digo skuter na trotoar, a stender mi bio uz ivicnjak koji je jos podignut 20cm..i ja tako stojim 20cm visi nego sto trebam, i nagazim i nagnem se nad papucom stendera, i skoro se onesvestim od bola.....nezamisliv bol...jedva sam se dovezao kuci....danas primio blokadu...sutra cu probati sa vama da se malo vozim...ako budem mogao.......ali cuvajte se...... Zekane tebi treba ovo : :) Elem,videh negde na forumu da u centru Vrcina u kaficu cije sam ime zaboravio bajkeri se okupljaju i druze ceo dan pa mozemo da svratimo na pice.Ekipa iz MML,Vince i ostalih sela okupljaju se sutra u 10:30 (slovima u pola jedanest ) kod jugopetrol pumpe u MML.Pozz i zivi bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan TI BRE CULLE NISI NORMALAN!!! GDE NADJE OVO??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo kosmajajci budjenjeeeee!!! I idemo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja i Bo-Bo došli iz šetnje....Krakonja javio da je noćas pijo sok od šljivu, čekamo da otvori okice pa da saznamo da li je učinjena šteta na mozgu, koja bi dovela do nedolaženja danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja priključim 1. BigRider 2. Satelis 3. Arsa 4. Fanky 5 tommy.n 6. Culle 7. AlexaBGD+suvozachichica :wub: 8. Angell 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan lep provod drugari ja cu nazalost solo posle posla .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Krakonja vec stigao, i motor oprao usput! :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod drugari i ja bih se danas vrlo rado vozio ali mi motor kod lekara,navukao neki grip u proslu nedelju na voznji :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 6, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nase drustvo posle ugodne voznje upravo porucuje jagnjetinu!!!!!!!!!! Jebem ti sljaku covece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo se nakon extra lepog dana i voznjice polako razislo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Octobar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo danas je bilo bas fino, Djuksi i ja smo lepo olupali stender i levo i desno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slika... Ostale na http://s298.photobucket.com/albums/mm278/tomislav_nesic/2012-10-06%20Kosmaj/ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ... hiljadu reci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutni pobednik dana je Big Rider u konverzaciji sa popom koji vozi Mercedesa C 220 kompresor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Cika tomy slike su vr'!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...