Jump to content

Moto Zajednica

Nekom sreća, nekom nesreća..

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Juče krenem put Inđije nekim poslom i usput stanem da kupim nešto, skinem onu svoju BMW torbicu i zakačim je pozadi na kofer (već vam je malo jasnije šta će biti :)). Odem do druge prodavnice pa nastavim dalje kroz Zemun starim putem. Negde u centru stane pored mene mala Girera, pozdravimo se na semaforu i krenem dalje...oko Saobraćajne škole se okrenem - naravno torbe nema >:(....sa svim dokumentima, nešto para, PMR radio stanicom.... Pretrnuo sam, sledio se u momentu.

Odmah nazad i negde u Dušanovoj vidim na trotoaru skuter Gilera i momčića koji mi maše? Stanem, dečko taman vrti telefon da me nekako dozove, našao je torbicu, ura! :)

Ali...

Ne znam baš kako se desilo ali (ispostavilo se da je i on član foruma, nick ETFovac :)) momčić je naleteo na moju torbu, pregazio je i omastio asfalt >:(. Odmah sam otrčao do apoteke, očistio mu oderotinu na nozi hidrogenom, zavio zavojem, naravno častio ga kao poštenog pronalazača i tako...

Sibine, hvala ti što si spletom okolnosti našao torbu i baš mi je žao što si se malo ogulio, neka su ti srećne rane junačke :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ., 437 postova

momčić je naleteo na moju torbu, pregazio je i omastio asfalt >:(.

Čekaj bre, jel ti oštetio radio stanicu; jel ti nadoknadio štetu? Reci brate ako je bilo nekih problema da ga tražimo.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

S obzirom da čika Rajko u torbici nosi i protiv pešadijsku minu-rasprskavajuću, cenim da je kolega Etf skroz dobro prošao :moto3:

• Podržavam 2

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Otvorim ja tako forum.... pogledaj novi sadržaj... i od svih tema, ja otvorim baš ove dve... Šta je slučajnost :D

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: 4 cilindra :-)))

Hvala bogu obojici sve u svemu ok,al što se tiče upoznavanja forumaša,ipak možda razmena tel-pa kafa itd.Volim adrenalin, al bre vi napraviste akcioni film :lol:

• Podržavam 1

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

@arakis

Шта ти би друже да ово напишеш на форуму!? :neznam::moto3:

Види само шта пише овај микуланац!???? :lol: :lol: :lol:

Све у свему, добро се завршило осим за колегу ETF-a... :D

За њега и његов гест :care:, а после кажу да су мотористи барабе...:lud:

• ○○○○○○○○○○, 213 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 Ф

prvo podbacio coveku torbu pod tockove a onda mu kao ocistio rane, da se malo obrati paznja na ponasanje - opet si gled'o neku cicu u minicu i naravno jel eto :P dobro te nije bilo gore i po tebe i po njega idemo dalje nek je ovo za nauk :moto3:

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

More što je bacao čoveku torbicu pod točkove ni po jada, nego ga je posle doveo u Labos pa sam ja rodio mečku dok sam ispravio korman od skutera <_<

Kaže Starac Fočo "deder Skubiću, ispravi dečku korman dok popijem kafu. Malo sam ga salomio u Zemunu".

Misssiimmmmm :lud:

:D :D :D

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Bem' ti sta kriza uradi od ljudi. Napravila se beogradska ekipa poput one u Crnoj gori sto prosipaju ulje po putu, ovi nasi izbacuju torbice...originalno nema sta. Jos samo da usavrse kako da naplate posto se ovako bas nece opariti a Scuba ce se odvaliti od posla :zvizduk:

• Podržavam 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Ovo što se dešava oko Rajka definitivno nisu "čista posla"! Ovaj događaj nije usamljen slučaj!

Evo kako sam ja nedavno prošao nakon susreta sa dotičnim: vraćao se ja sa drugarom kolima iz Šapca za Niš, kad me neki đavo natera da svratim do Laboratorije. Malo posedeli popričali sa "osobljem" i krenemo za Niš. Auto (inače u izvanrednom stanju, takoreći nov) odmah nakon boravka u Rajkovoj blizini počeo čudno da se ponaša. Prvo krči i škripi i onda (iz čista mira) otkine se i otpadne ceo zadnji trap?! Jedva smo vratili auto na točkove i uvezali nekom žicom te tako stigli kući u Niš.

Iz navedenih razloga smatram da bi bilo neophodno da se pronađe neka baba (ne mora obavezno da bude baš stara) da čoveku prebaje i da ubuduće nemamo ovakvih problema nakon susreta sa njim. Ukoliko neko poznaje takvu babu neka obavesti i mene (isto imam neke probleme) pa da dođem da o istom trošku prebaje i meni (i ujedno da pripazim da se Rajko ne uplaši od babe).

• Podržavam 1

• Svakom po zasluzi, 12419 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Xaxaxa....kiselo se nasmejah....tovarite, tovarite, je l' treba veća lopata, ona kubikašica? >:(:D

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Xaxaxa....kiselo se nasmejah....tovarite, tovarite, je l' treba veća lopata, ona kubikašica? >:(:D

Што си на крај срца :neznam: па ми те волимо!!! ;):P

• Svrati ponekad, 179 postova

Arakisu pod hitno i trajno ukinuti sve funkcije na forumu!

ne ukinuti nego mu naći one alu kutije da stavi na motor :moto3: tako mu ništa neće poispadati :takoje::takoje:

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01

Ma da mu uzmemo neko vrhunsko remenje, onda moze i svinju da natovari na kofer :D

More što je bacao čoveku torbicu pod točkove ni po jada, nego ga je posle doveo u Labos pa sam ja rodio mečku dok sam ispravio korman od skutera <_<

Kaže Starac Fočo "deder Skubiću, ispravi dečku korman dok popijem kafu. Malo sam ga salomio u Zemunu".

Misssiimmmmm :lud:

:D :D :D

More, popismo mi po 2 case koka-kole i ispusismo jedno 4-5 cigara dok nisi zavrsio sastavljanje i rastavljanje :D

Arakis rusi mlade motoriste, a scuba posle vadi trnje iz pi*ke :D

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Jok bre, pozvacemo Lenjog da donese kasiku od bagera ! :nanana::zvizduk::moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja