mixa 1036 Napisano Novembar 6, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata prvog zimskog testa: Nadasve interesantno,posto su neki prvi put na nekim motorima,timovima,modelima za sljedecu sezonou,... Lris Capirossi prvi put na Suzukiju John Hopkins prvi put na Kawasakiju Jorge Lorenzo prvi put pred publikom kao vozac Yamahe Marco Melandri prvi put kao vozac fabrickog Ducatia Sylvian Guintoli prvi put na d`Antin Ducatiu Toni Eliasprvi put na d`Antin Ducatiu Andrea Dovizioso prvi put u JiR Scot timu Alex de Angelis prvi put na Gresini Hondi Shinya Nakano prvi put na Gresini Hondi Randy de Puniet prvi put na LCR Hondi Nicky Hayden i Dani Pedrosa prvi put na 2008 RC212V Hondi Evo kako su do sada glasali za anketu ko ce se najbolje plasirati od vozaca u koji su u novim timovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 6, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A evo oglasio nam se i Capirex poslije prve voznje na novom motoru i u novom timu. "Prvih nekoliko sati koje sam proveo vozeci Suzuki su prosli veoma dobro" rekao je Italijan. "Osjecaj na motoru je odlican i vec sada imam odlican odnos sa ekipom,mislim da je ovo najbolja situacija koja moze biti za mene. Imamo jos jedan dan za testiranja,ali vec sada sam veoma srecan sa startom koji smo imali danas. Moramo zadrzati koncentraciju do kraja testa,ali do sada sam veoma zadovoljan kako se stvari razvijaju." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 6, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put Honda 2008 RC212V je ugledala svijetlo dana na zimskom testiranju u Velensiji na Ricardo Tormo stazi. Motor je kako kazu nastao evolucijom modela 2007,sa kojim je Pedrosa dosao na najveci stepenik podijuma u posljednjoj trci ove sezone. Rijec je o V4 motoru,sa potpuno novom sasijom i naravno jos mnogo novotarija. Nicky Hayden je danas bio drugi na testovima po njegovim rijecima:"Danas smo napravili par krugova na novoj masini i generalni utisak je prilicno dobar. Danas smo imali samo pola dana,tako da sam prilicno uzbudjen sto cu sutra imati vise vremena na novom motoru i bicu u mogucnosti da dam vise informacija timu." Peti na danasnjem treningu je njegov klubski kolega Dani Pedrosa koji je rekao:" Zadatak za danas je bio da se stekne generalni utisak o motoru i da se napravi nekoliko krugova kako bi i tim i Ja stupili u "prijateljske" odnose sa motorom. Mislim da smo to dosegli,tako da smatram danasnji dan uspjesnim,ali ipak ne mogu da kazem vise o performansama i vremenima,za to je jos uvjek rano." rekao je Pedrosa A evo kako izgleda Hondica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 6, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tech-3 objavio razilazak sa Dunlop-om James Toseland nece voziti na Dunlop pneumaticima u Moto GP sljedece godine nakon sto je njegov tim Tech-3 Yamaha objavila raskid saradnje sa Britanskim snadbjevacem pneumatika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 6, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Opa, Honda opet ima auspuh i u repu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Novembar 7, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Vozio i Mihajl Šumaher dukatija (GP07) i išao 1:39 krug!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 7, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Tech-3 objavio razilazak sa Dunlop-om James Toseland nece voziti na Dunlop pneumaticima u Moto GP sljedece godine nakon sto je njegov tim Tech-3 Yamahaobjavila raskid saradnje saBritanskim snadbjevacem pneumatika. Neko je davno pitao za razliku između motoGP prvenstva i WSBK. Činjenica da J.T. svetski šampion iz wsbk za 2007. prelazi u, uz svo dužno poštovanje, ipak autsajderski tim yamaha tech3 govori sama za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 7, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata drugog dana: Izgleda da je Honda napravila dobar posao,a Ducati nastavio sa dobrim radom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 7, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Melandri za sada odusevljen motorom za koji kaze da ima ogroman potencijal i sve sto treba da radi je da ga prilagodi svom stilu voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Opa, Honda opet ima auspuh i u repu Ali izgleda da ima i pneumatske podizače ventila,tehnologija naslijeđena iz F1,a to se tamo pokazalo kao veoma nepouzdano. ??? Volio bih da se na kraju iduće sezone vratim na ovaj post,da vidim da li su se crne slutnje obistinile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Novembar 8, 2007 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Opa, Honda opet ima auspuh i u repu Ali izgleda da ima i pneumatske podizače ventila,tehnologija naslijeđena iz F1,a to se tamo pokazalo kao veoma nepouzdano. ??? Volio bih da se na kraju iduće sezone vratim na ovaj post,da vidim da li su se crne slutnje obistinile. Mislim da gresis. Kawasaki i Suzuki skoro celu sezonu voze pneumatske ventile, cak je i Yamaha na jednoj trci probala, ali su odustali zbog drugog kvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 8, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ali izgleda da ima i pneumatske podizače ventila Tako je i kako su prosli prvi testovi funkcionisu sasvim dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 8, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Opa, Honda opet ima auspuh i u repu Ali izgleda da ima i pneumatske podizače ventila,tehnologija naslijeđena iz F1,a to se tamo pokazalo kao veoma nepouzdano. ??? Volio bih da se na kraju iduće sezone vratim na ovaj post,da vidim da li su se crne slutnje obistinile. Mislim da gresis. Kawasaki i Suzuki skoro celu sezonu voze pneumatske ventile, cak je i Yamaha na jednoj trci probala, ali su odustali zbog drugog kvara. Pusti Kawu i Suzuki,ja govorim o Hondi i o tome da su preuzeli iskustva iz F1,a tamo su se debelo uk...njali ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 8, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hopkins prezadovoljak kako motorom,tako i privikavanjem na novi tim i motor. “Sve je stvarno dobro,motor ima dosta snage.“ Rekao je dvadesetčetvorogodišnjak drugog dana u timu „Zelenih“ „Treba na napravimo par izmjena da bi prilagodili motor mom stilu,do sada je uvjek bio po Randy-om ukusu,takoda ćemo morati to malo da izmjenimo.“ Dobra atmosfera u garaži i veliki potencijal koji ima novi motor,daju Hopkinsu ulivaju velika nade za budućnost. „Ovo je veoma uzbudljivo,Kawasaki je kreće da pravi velike korake naprijed za 2008,nadam se da su to oni koji će Nas odvesti u vrh.“ Rekao je četvrto plasirani ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 9, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan de Puniet se odlicno privikava na svoj novi motorcic. “Srećniji sam danas,nego juče kada sam prvi put probao Hondu RC212V i Michelin gume. Kroz smiješak će Randy,koji je svoj prvi Moto GP podijum postigao ove sezone “Koristeći isti tip trkačke gume kao i Pedrosa sam 0,3 sekunde brži od svog najboljeg vremena u nedelju na trci vozeći Kawasaki.” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 9, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Stoner je dominirao cijelim testiranjem,jedini koju se primakao je Hayden i de Puniet. "Prvog dana testiranja bili smo dosta brži nego na samoj trci u nedelju,i samo smo nastavili naprijed. Drugog dana testiranja smo postajali sve brži i brži. Stvarno nismo to imali u planu,pošto smo imali dosta guma i ostalih stvari za testiranje. Nismo mislili da gonjamo vrijeme kruga,ali prosto nam je to pošlo za rukom veoma lako.“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mixa, jel izašao negde "line-up" ko za koga vozi u sledećoj sezoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 9, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na zvanicnom sajtu jos stoji proslogodisnje ekipe,ali se vec zna: Fabricki Ducati: Casey Stoner Marco Melandri Repsol Honda: Nicky Hayden Dani Pedrosa Yamaha Fiat: Valentino Rossi Jorge Lorenzo Rizla Suzuki: Chris Vermeulen Loris Capirossi Kawasaki racing: John Hopkins Anthony West Yamaha Tech 3: Colin Edwards James Toseland Honda Gresini: Shinya Nakano Alex de Angelis Pramac d`Antin: Toni Elias Sylvain Guintoli Honda LCR: Randy de Puniet JiR/Team Scot (ex Konica-Minolta): Andrea Dovizioso Roberts: Kurtis Roberts ? Kenny Roberts? Evo napokon da ti odma` odgovorim na nesto. Jos nisam saznao koliko dobija onaj sto brise kacigu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 9, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na zvanicnom sajtu jos stoji proslogodisnje ekipe,ali se vec zna: Yamaha Tech 3: Colin Edwards Evo napokon da ti odma` odgovorim na nesto. Jos nisam saznao koliko dobija onaj sto brise kacigu. ;D Da mi je znati štaće im taj "teksaški povetarac" uopšte... ;D p.s. Duga je zima Mixa, do proleća ćeš već nešto iskopati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 9, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Duga je zima Mixa, do proleća ćeš već nešto iskopati Staraću se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 11, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A evo kako je vozio Shumaher: http://youtube.com/watch?v=BXjvzePF9O4 http://youtube.com/watch?v=mJdankcTaBw Zaostatak za Stonerom 5 sekundi,Svabo je zaista lud. Nije mogao da ne odgovori na Rossijevu voznju Ferrarija!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...