nash 488 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je 1994god, kupio sam je marta ove godine sa 40203km na satu - na 40240km zamenjeno ulje i filter - registrovana do 15.05.2013. - ugradio sam LED zadnje svetlo i LED poziciju napred - zamenjena prednja guma - zamenjena zadnja guma - ugradjen alarm (kod Arakis-a) - trenutna kilometraza je 43415km (i raste svakog dana ) treba zamenuti prednje kocione plocice (porucene su, u utorak stizu)... postoje manja ostecenja na plastici koja ce biti sredjena sto pre budem mogao... potrosnja ne prelazi 5.5L cena je 1550eura, a o eventualnom smanjivanju cenu mozemo pricati samo licno... nadam se da sam sve napisao, ukoliko nisam pitajte sta vas interesuje na broj 069/661-878 Nesa ukoliko neko zeli, motor se moze pogledati sutra na moto skupu u Adi ili u nedelju u Novom Sadu na najlon pijaci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zamenjen filter vazduha (kupljen: Guevara, cena: 2180din) cena pada na 1500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan cena pala na 1400e dok ce ne proda motor koji mi je zapao za oko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 1, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nikom se ne svidja Yamaha? jos nije sigurno, ali mozda dodjem u nedelju na bubanj potok pa mozete pogledati motor tamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 5, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan za 10min krecem na Bubanj potok, zainteresovani mogu videti i cuti yamahu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 10, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nove slike cena 1500e 069/661-878 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan cena pala na 1350e, moze se reci da mi je hitno! ovih dana cu uraditi servis (ulje i filter) i nastelovacu karburatore... kilometraza porasla na 45167km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma niko nista,i ja sam isto postavio oglas za xj 600,znaci 0,a cenu ti nesmem reci idi vidi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan jel i ovo skupo mozda? ili bas nikog ne interesuje dobar motor? tindirbp kakvo je vreme doslo, jedino da nekom poklonimo motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 15, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nash koliko si je ti platio kad si je uzeo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 15, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan upravo uradjen mali servis (ulje i filter ulja) cena 1350e 069/661-878 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 18, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ajde da napisem i ovo obavestenje za nekog ko je zainteresovan za motor pa da zavrsim prepisku sa samim sobom (pomislice ljudi da sam ) sutra sam u Novom Sadu, na najlonu. Zainteresovani mogu pogledati/probati/cuti/videti/omirisati itd... 069/661-878 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 24, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!! novom vlasniku puno srece i lepih kilometara moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...