Stevo1000 0 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da pazarim neki R motor do oko 2000 evra,a do te cene mislim da je Srad najbolja opcija...dobro bi mi dosli neki saveti i utisci ovom motoru??????????Hvala unapred..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 13, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu, trazio bih 900RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevo1000 0 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Puno mi je 900,uzeo bih prvo 600,eventualno 750,a srad mi se cini nekako najbolji za te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 15, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiras da duze vreme ne menjas motor, uzmi 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevo1000 0 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bi menjao jedno 2,3 sezone sigurno,a nisam jos probao ni jedan ni drugi,pa ne znam kolika je razlika?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 17, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao oba, i mogu ti reci da se razlika bas oseca, mada, na tebi je da odlucis, vise gledaj stanje nego kubikazu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevo1000 0 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razlike u velicini izmedju 600 i 750,posto sam dosta visok za takve motore,pa sto vece to bolje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan kolega postoji realna mogucnost da ti na svakom R-u bude skuceno i neudobno u tom slucaju , oni nekako nisu za dvometrase(ne zameri - nista licno)... sretno u kupovini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevo1000 0 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlado,znam sve to,ali sta cu kad volim valjda cu naci nesto da mi odgovara,a znam da mi nece biti bas udobno ni na jednom R-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...