Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo fotki pred glavni dogadjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 5, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos fotki kada pocne sklapanje masine a inace do srafa je rasturena.Bio je to lep motor ali kad dodju jos neki novi detalji mislim da ce biti jos lepsi. Ovako je izgledao pre restauracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne bi puno pogrešio kada bi stavio ovakav izduv Puno sreće sa restauracijom. By the way, čime si čistio felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je to lep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 5, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan DO JAJA BREE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Novembar 5, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Odakle onako lepe felne sa zakivcima? Jeste to bila Hondina specijalnost,do duse vrlo retka. Mislim da je model CX 500 imao te felne, a te zlatne je imala CX 500 TURBO varijanta. Da li sam u pravu ili sam poceo da lapim???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle onako lepe felne sa zakivcima? Jeste to bila Hondina specijalnost,do duse vrlo retka. Mislim da je model CX 500 imao te felne, a te zlatne je imala CX 500 TURBO varijanta. Da li sam u pravu ili sam poceo da lapim???? Imali su ih i cx500 i 650 turbo i cbx i vf serije motora od 1984 pa do početka 90 ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znaci delimicno!!! Moram da kupim "MEMORIL" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci delimicno!!! Moram da kupim "MEMORIL" . I secneš ga vinjakom za restart memorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno felne su sa VF1000F iz 1984 godine i zadnja viljuska takodje,dok je prednja sa CBX750 i kociona klesta su sa tog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Novembar 6, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znaci delimicno!!! Moram da kupim "MEMORIL" . I secneš ga vinjakom za restart memorije E,pa ispisnice, restartovacemo se zajedno negde,na nekom sanku. Prijatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da ta prednja viljuska od CBX750 nije malo slaba za taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da ta prednja viljuska od CBX750 nije malo slaba za taj motor? ...od njegove fabričke TEŠKO da ima slabija i grdja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da ta prednja viljuska od CBX750 nije malo slaba za taj motor? Uze mi Dexter rec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 6, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bila mi je od VF-a i mnogo mi je potanjala a od CBX750 je duza stapovi su istih dimenzija a jos ima i progrsivne opruge.A zadnju viljusku sam zamenio prvenstveno zbog sirine gume jer ona nosi 120/90/18 pozadi a 130/80 cese u viljusku tako da sam i to resio.Ma bice sve to extra nadam se,mada i ovako je bilo extra al sta cu kad je volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 7, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan NEMA LJUBAVI BEZ PATNJE I BOLA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubav je najveca bol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 7, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je CBX od mog cala.FABRICNA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vozalec 1 Napisano Novembar 8, 2007 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha xs 400 se Prijavi odgovor kao problematičan da li se to stvara CBX centar u KV-u ili mi se samo pricinjava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Novembar 8, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan CBX je nevidjeno lep motor. Jedva cekam da vidim rezultate restauracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 8, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bolesno dobro izgleda. E sad da je para pa da se stavi up side down i žičane felge ( napred 3,5 x 17, a otraga 6,0x 17 !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih detalja upravljaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ploca tj.nosac upravljaca je pravljen od aluminiuma na glodalici pa ispoliran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je pocetak sklapanja Honde CB750FOURK6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Novembar 9, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A lancobran me je najvise odusevio i zadnja viljuska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...