m.mitar 175 Napisano Decembar 12, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Sta si ti jeo kad si bio mali ? Super ideje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 12, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Treb'o bi da se baciš na prodaju... Pravi male ograničene serije od 10-ak komada; pozadi ih obeleži brojevima i svojim potpisom, pa probaj sa onlajn galerijom... Ili ih ponudi nekim galerijama u BG-u... Očigledno imaš talenat za industrijski dizajn; trebao bi od toga da napraviš karijeru. Jesi studirao primenjenu umetnost ili industrijski dizajn? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 12, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Fibro,vidim da sve seces kod laserasa,koliko naplacuju secenje i kako?Ovde u Boru ima jedan ali dere.Mislio sam da isecem okvir za displej punjaca od joske,posto nisam uspeo da nadjem masku za isti(displej sa plavim pozadinskim svetlom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan fibro ti si genije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Biću slobodan objasniti nešto u Fibrino ime.. Čovek ima ovde problem sa naplatom.. ovo je Srbija i ovakvi kreativci su skoro osuđeni na propast Umesto da svu energiju i svoj dar usmere na pravljenje novih stvari.. ovde je malo jedno radno vreme za baktanje sa državom, paragrafima i administracijom.. naplata je posebna priča.. mnogi su prsli zbog nje.. Možda neko ima modus kako naplatiti ovakve kreacije, da je moja firma u funkciji prvi bih mu ponudio aranžman da on stvara a ja naplaćujem.. ili bar da funkcioniše pay-pal.. sam bi se snašao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Decembar 13, 2012 (promenjeno) Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Treb'o bi da se baciš na prodaju... Pravi male ograničene serije od 10-ak komada; pozadi ih obeleži brojevima i svojim potpisom, pa probaj sa onlajn galerijom... Ili ih ponudi nekim galerijama u BG-u... Očigledno imaš talenat za industrijski dizajn; trebao bi od toga da napraviš karijeru. Bane, od toga se ne pravi karijera u srbiji, vec samo zanimljivi pokloni za prijatelje. Pokusao sam sa slagalicama i sa muzickim spravama ali u Srbiji ne ide prodaja. Naravno, svi su odusevljeni, ali izuzetno retko ko kupi neku slagalicu. Sa sintovima jos gora stvar, nisam nijedan prodao ovde. Slagalice su vec dugo u ponudi preko jednog naseg sajta sa kog narucuju gasteri, ali takav tip ljudi trazi neki drugi vid zabave. Preko postoji interesovanje, ponajvise za moje muzicke sprave jer ljudi cene rucni rad, pogotovo kad je unikat (nikad ne pravim 2 ista uredjaja). Prepreka koja me sprecava da se odmah odselim u planine, vozam motor i radim za sebe jeste nemogucnost rada sa inostranstvom iz Srbije. Jos uvek je ovo jako primitivna zemlja sa zastarelim zakonima. Odavde fizicko lice ne moze legalno da salje robu preko koja nije "za domacinstvo". Pored deklaracija potrebno je napisati i posebnu izjavu da bi uopste imao sansu da posaljes. U suprotnom robu vracaju, bilo da je sintesajzer ili prednja maska za neki uredjaj, a i ovako mi se vrati jer kao nije to namenjeno za domacinstvo i licnu upotrebu. Sledeci problem je sto ne moze regularnom postom da se posalje nesto iole vredno. Ne postoji osiguranje kao ni tracking (u slucaju gubitka, isplacuju novac u visini 3 postarine) To znaci da mi isplate oko 3000din ako mi izgube sint koji vredi oko 600 eur. Najjeftinija sigurna varijanta je FedEx koji je opet preskup. Kostalo me celih 100eur za omanji paket od 2kg poslat u Finsku, covek kome sam slao mi rece da je platio 30tak eur za veliki drveni Korg od 30kg koji mu je poslat iz Nemacke. Nije to ni sve... malo od stranaca hoce da se zajebava sa bilo kojim nacinom placanja osim Paypala. Iz razloga sigurnosti, ali i konfora. Kao sto svi znamo, srbija nije na listi podrzanih zemalja, a i kad "upadnemo" moci cemo samo da placamo, a ne i da primamo pare. Jako smo daleko od toga. Jedini nacin jeste da svercujem po vozacu minibusa i zngazujem zeninu tetku da mi naplati i posalje robu iz Austrije. To sam radio par puta i ne mogu vise. Sve u svemu, mrka kapa. Srbija mi potpuno ubija smisao da nesto kreativno stvaram radi materijalne dobiti. Jesi studirao primenjenu umetnost ili industrijski dizajn? Nisam uopste studirao. Zavrsio sam srednju masinsku. Mislim da se kreativnost ne moze steci edukacijom, vec samo uobliciti ako si rodjen sa njom. Ja svoju mozda nisam uoblicio, ali mi pomaze sto sam perfekcionista i trosim jako puno vremena na proucavanje, poboljavanje i peglanje dok ne dobijem rezultat sa kojim sam zadovoljan. Vecinja ljudi te finese ni ne primecuje. Eto, to je moja prica... Preteko me Vlajko. Hvala druze. Sorry za off @m.mitar Saljem ti kontakt na mail Promenio Decembar 13, 2012 član fibra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2069 Napisano Decembar 13, 2012 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prvi sat mi se mnoooogoo svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se malo kreativisao. I malo apokalipse. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Neko je bio kreativan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 7, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogli bismo da otvorimo temu gde mozemo postavljati nase umetnicke radove.Mozda je postojala slicna tema ali ja je nesto ne vidim.Sve vezano za bilo koji vid umetnosti.Ja se bavim slikarstvom,amaterski totalno.Evo par...ulje na platnima. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je akademizam, ili iskljucivo rad za novac profesionalizam, onda je ovo vrhunski amaterizam. Meni je ovo genijalno! Svaka cast..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 8, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki stručnjak po ovom pitanju, al mislim da ti ovo dobro ide - sviđaju mi se slike ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je brate mnogo lepo skidam kapu, samo si trebao da fotkaš boljim aparatom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan tema postoji, jedino ako .... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83408-kreativci-nemojte-se-stidjeti/ sashac, jako lijepo slikaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan tema postoji, jedino ako .... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83408-kreativci-nemojte-se-stidjeti/ sashac, jako lijepo slikaš. tema postoji, jedino ako .... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83408-kreativci-nemojte-se-stidjeti/ sashac, jako lijepo slikaš. Greota da otvaramo novu temu,kad vec postoji stara.Hvala,imam jos dosta radova,postavicu jos neke.Ako moze .ako nije to complicated,prebacite ovo u Miletovu temu,da je nastavimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan evo ove sto su mi na zidu u dnevnoj...imam jos bome dosta neuramljenih... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 8, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ti nas Sale lažeš Ne mogu da verujem da si ovo naslikao bez nekih časova slikarstva, obuke, ili kako se to već zove! Svaka čast I bilo bi dobro da se ova tema pridoda Miletovoj, da vas umetnike imamo na oku, na jednom mestu. Nisam do sada video ovu Miletovu temu i oduševljen sam njegovim kreacijama. Svaka čast ljudi :care: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ti nas Sale lažeš Ne mogu da verujem da si ovo naslikao bez nekih časova slikarstva, obuke, ili kako se to već zove! Svaka čast I bilo bi dobro da se ova tema pridoda Miletovoj, da vas umetnike imamo na oku, na jednom mestu. Nisam do sada video ovu Miletovu temu i oduševljen sam njegovim kreacijama. Svaka čast ljudi :care: you tube je čudo moj Šumadinac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 8, 2015 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izuzev balerine,sve ostalo je za deset. Amaterima bih ipak preporucio akrilne boje,ulje je isuvise zahtevno.Tebi svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cerka je jednostavno ne da...Doduse ovo je specificna balerina i tematika.Ime slike je "Volja".Ona je u najzahtevnijoj pozi,naga je,i ima obrnute noge...ali ipak je zavrsila ples,i u dubokom je naklonu...Nekad me sastavi frik ideja.Pejzazi su moje carstvo-i ljubav...priznajem.Hvala puno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj Sasac nema sta ne moze ili ne ume da uradi. Kolega, svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Rodjo usao si mi u peterac, I mogu samo da te ohrabrim. Voleo bi daih vidim izbliza. slikarstvo kao umetnost je ono sto volim I radim. Kad predjes na portrete obavezno moram da vidim kako radis. A auto porteret je vec nesto posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rodjo nije daleko Vidikovac od Borce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj Sasac nema sta ne moze ili ne ume da uradi. Kolega, svaka cast! ih,ma aajte moolim vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...