vulens 17 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Imam jedno pitanje... evo ovako... Prvo da vam opisem o cemu se radi.. Motor ugasen, u mestu stoji, i stisnem kvacilo ubacim u prvu brzinu i drzim i dalje kvacilo i kada hocu da ga guram tako dok drzim kvacilo, jako tesko ide... Imam osecaj kao da ne odvoji do kraja i da ne moze da se pomeri (moze ali je jako tesko). Gore na kormanu sam odvrnuo onaj sraf za podesavanje sajle kvacila do kraja. Kako resiti problem, sta da radim ??? Da li smem dole kod dekle ispod plastika da pokusam da podesim, ima jos jedan sraf od sajle ?? Da li ce biti problema onda kada menjam brzine ?? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato gornji na rucici je za fino podesavanje a donji za grubo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 17 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro tako sam i mislio, nego kako onda da proverim da li je dobro... Da li mogu sjebati menjac ako okrenem sraf malo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 15, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan nemoj cackati nista....upali motor ostavi ga par sekundi da radi ugasi ga i onda ga ubaci u brzinu i poguraj sa stsnutim kvacilom i videces da ce mnogo lakse ici. to je sasvim normalna pojava na puno tipova motora i nije nikakav kvar. vrati sve kako je bilo posto si sraf izvijao sad ti je sajla pretegnuta i kvacilo verovarno uvek malo odvojeno ....da nebi morao kupovati nove lamele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 17 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Problem je bio u sajli, juce mi je pukla sajla kvacila. Danas sam je zamenio... Ne mogu da verujem da je tako ali ona je pucala malo po malo i izduzivala se... i juce je pukla skroz , tako da danas je zamenjeno, sve je ok ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 17 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Opet pukla sajla kvacila !!! Ne mogu da verujem da moze to da se desi, nije izdrzala ni tri meseca !?! Da li neko moze da mi pojasni kako da nastelujem sajlu kvacila, a da je ne pretegnem ? Verovatno sam je prosli put kada sam je stelovao, pretegao... I da li mogu da stavim jacu sajlu ! deblju ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Octobar 3, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mozes da je "pretegnes" ako ima malo slobodnog kretanja rucice, ne moze da bude skroz naspanovana/zategnuta. Ako ti jedino tako radi kvacilo kako treba onda nesto nije u redu sa samim kvacilom. Ako nisi pretegao sajlu, moguce je da bila loseg kvaliteta. Sajla mora da bude od vrlo tankih gustih niti u plasticnom buziru pa tek onda u onom spoljnom omotacu. Cesto vidjam po prodavnicama aftermarket zamenske sajle koje nisu nikakve... Pregledaj i poluge kod samog kvacila, polozaj buzira (da negde nije jako savijen) itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 17 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan A gde mogu da kupim takvu sajlu u plastici ? Ja sam ovu sto mi je pukla pravio kod nekog coveka koji inace pravi sajle svih vrsta... E sada da li on ne moze da napravi takvu sajlu da izdrzi potrebno opterecenje, ne znam, ocigledno da ne moze... Ima u Markosu u Novom Sadu ali je sajla 40 eura !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Octobar 30, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Markosu u Novom Sadu ali je sajla 40 eura !!!! Znas kako ljudi kazu: Znas sta mozes dobijes za nista? Pa, nista! Sajla za tomos automatik je mnogo jeftinija od te za tvoj suzuki.... (sori, mor'o sam da napisem) Ili zapali za Segedin pa kupi tamo jednu sajlu ili poruci sa neta ako neko radi dostavu za Srbiju ali kako god okrenes, 40e nije strasno i izadjice te skuplje da budzish i komplikujes. Ovo me podseca na onu pricu kad momak kupi A6 i onda ide od servisa do servisa kukajuci kako je sve skupo za taj auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 17 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko kako da narucim preko louis-a kvacilo, jer imam drugaricu u becu i jeftinije bi mi bilo da narucim preko njih pa da mi ona donese kada bude dolazila ? Sada sam trazio ali ne mogu da nadjem moj model tamo kod njih na sajtu ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1904 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne verujem da je to do sajle.Nisam se dosad sretao sa takvim problemima na pravljenim sajlama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Novembar 3, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko kako da narucim preko louis-a kvacilo, jer imam drugaricu u becu i jeftinije bi mi bilo da narucim preko njih pa da mi ona donese kada bude dolazila ? Sada sam trazio ali ne mogu da nadjem moj model tamo kod njih na sajtu ?? 10037444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 17 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...