gogo 101 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 29, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel Mimi, zapalio cigaretu, ili se drzi jos uvek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 29, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta da zapali, nije poneo cigarete, a budžet zajednički tako da nema pušenja, samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 29, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji nisu videli preko site-a, tekst u Telegrafu: http://www.telegraf....103-200x124.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan Neka se nadje http://www.serbiatravelers.org/putnicka-kuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 29, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na tipu, šteta što nismo znali ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Avgust 29, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas u Sozopolu, uživamo i idemo obalom ka Turskoj. Mimi je sinoć terao omladinu sa plaže svojom jurišnom lampom Danas je nešto ćutljiv, ali moram da ga pohvalim nije zapalio nista još uvek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 29, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo prilicno u zaostatku sa planom. Ovo Crno more je bas bezveze. Imam osecaj kao da smo na Adi,Makiska strana. U Sofiji smo pili odlicno vino,Nesa Panda castio. Svi smo se odusevili. Jedino Skittles nije probao pio je cokoladno mleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6722 Napisano Avgust 29, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Sozopolu nekoliko puta. Interesantno mesto...nekada davno bila Grcka. Pivo da probate. Zagorku i Kamenitzu A da je more bez veze...jeste. Pored mora njive sa kukuruzom !!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 29, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Sozopolu nekoliko puta. Interesantno mesto...nekada davno bila Grcka. Pivo da probate. Zagorku i Kamenitzu A da je more bez veze...jeste. Pored mora njive sa kukuruzom !!?? Nemoj da zezas...raste i trava, rogoz i trska, :lol: kao da je slatkovodno more. Ja sam se osecao kao kod kuce, msm. na kontinentalnom delu . A moram da priznam da me je obradovala informacija da, Mimi ne pali cigare....nadam se da ce izdrzati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Violeta, alle Achtung!!! Unas, Dankeschön! Da naša ekipa ne bi tugovala za vizama, pobrinuo se Panda. Sofija, ponedeljak veče: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7348 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa malim zakasnjenjem update boravka u Sofiji. Depresivni zbog saznanja da ambasada ne radi, ekipa se uputila u hostel. Parkiranje motora na skrivenom mestu. Uboli su prvi oblačno-kišovit-prohladan dan u posednja dva meseca. Ipak oficijalna uniforma mora da se nosi. Ko je ko? Interneeeeeet i kafa ... Gde uzeti vizu? Nekima je preko 30 sati nespavanja bilo previše. Spavanje na poslu. Panorama Sofije na putu ka restoranu. Obuka u tradicionalnim bugarskim plesovima. Nikad se ne zna kad može zatrebati. Sledeće jutro. Viza je dobijena, idemo dalje. Ups... radovi u centru i malo gužve (kondicione pripreme za Istambul) Sendviči na OMV-u isti kao u Srbiji. Daj šta daš. Voznja (od onih bržih) po kvalitetnom asfaltu. Severian: "Šta bre da sidjem sa motora dok punim?" Pumpadžija: "Pa evo ima nalepnica sa upozorenjem." Severian: "Ma ne dolazi u obzir. Momci, idemo na sledeću pumpu." "Pa tek sam se skino..." Nema benzin, ima restoran. Po jedan sladoled za gazde... ... i idemo dalje! Hit the Road-eri nastavljaju put. Sretan im bio. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 29, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto ( ) ali uvek volim da čitam Pandine postove. Njegov spoj fotografije i komentara me uvek lepo zasmeje. Drugari uživajte u Stambolu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7348 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Put putuje karavan... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Avgust 29, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pando, Šaljemo ti iz Istanbula Nemanju u razmenu... stvljaj Tanju na avion da nas fotka . Odlična priča! Pozdrav svima sa poslednje pumpe u Bugarskoj, na prelazu u Tursku. Pogibosmo 50km nekim truckavim putem, bilo lepo na obali bugarskoj, ali je vreme za ISTANBUL! pz. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Avgust 29, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dve slike na brzinu, bukvalno od pre pola sata... I moja omiljena, pogledajte gde, umesto da pozira kao ostali , našem Mimiju luta pogled: A evo i Sale, kako pokazuje zahvate na plaži: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Larissa 52 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sofija - Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pando, Šaljemo ti iz Istanbula Nemanju u razmenu... stvljaj Tanju na avion da nas fotka . Odlična priča! Pozdrav svima sa poslednje pumpe u Bugarskoj, na prelazu u Tursku. Pogibosmo 50km nekim truckavim putem, bilo lepo na obali bugarskoj, ali je vreme za ISTANBUL! pz. E trebalo je da vam pokazem fotke ranije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izdleda da Mimiju osim cigara nedostaje i jos ponesto......... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17211 Napisano Avgust 29, 2012 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigli u Istanbul. Mrtvi umorni, ali dan ispunjen... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 29, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugari!!! Nekako oteh lap-top od ovih zaljubljenih drugara, pa da vam se i ja javim...(ne mozes doci na red). Sve je u najboljem redu, cuvam ih dobro, tako da ne brinete. Stigosmo u Istambul...fascinantno ... Odosmo na kupanjac, pa onda u setnju. pozzz, <mimi 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6722 Napisano Avgust 29, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bujrum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Avgust 29, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mimi, postaješ heroj u zemlji Srbiji, što zbog ne pušenja, a i zbog fotografija na plaži. Neću vas pratiti dva dana jer sam na putu ali znam da ste u Istambulu, na sigurnom i spokojan sam. Za vikend se čujemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto, kol'ko tol'ko, sve tece po planu. Malo sam se uplasio kada sam video ono sto se tice Moldavske vize, ali Violeta uvek odradi odlicno svoj posao. Zelim dalju srecu u putu, i samo polako i oprezno! Uzivajte, koliko god je to moguce! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad navale na praseće kod cčika Idriza, pa Mimi na oni cčibuci... liiii! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Avgust 29, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi odoše na pivo,a ja moram da pozavršavam poslove. Ostao u sobi. Prvi put sam u Istanbulu i moram Vam reći da sam ovi do sada viđenim. Oduševljen. Sutra je ceo dan pred nama i obićićemo sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...