Brmbrm 118 Napisano Octobar 4, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Svuda podji, kuci dodji... Lepo vi to prodjoste, al' od medveda ni traga ni glasa... Cestitam i pozdavljam! Nemoj da si tako siguran. Pitaj Mimija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Octobar 4, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan .....a znaci bilo ? Pa ja ne znam za to... Ne racuna se suskanje oko satora i te fore. Samo 1 na 1 i prijateljsko ubedjivanje na ruskom jeziku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 4, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slutim da će priča ovako nekako da ide: 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Octobar 4, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHA :lol3: @drvodelja kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Octobar 4, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bice potrebno malo vremena da se prilagodim na "drugaciji" nacin zivota. Jako lose sam spavao. Nedostajao mi Sasha, bilo mi hladno . Lose sam i doruckovao. Ostalo mi satorsko krilo u bazi pa nisam imao sta da rasirim preko haube jutros. Pojavio mi se i visak od pola sata vremena jer nije bilo Skittlesa koga treba razbuditi. Nisam cak ni morao da cekam na red za WC. Mislim, stvarno nisam navikao ovako, ali adaptiracu se ja vec - navikao sam... Salu na stranu, svima puno hvala na onakvom doceku, jednostavno zatecen sam. Puno emocija me obuzelo sinoc i mogu samo da kazem da ste potvrdili da je sve ovo vredelo svakog trenutka mnogih odricanja, promena navika. Vredelo je svih onih lepih i manje lepih situacija u kojima smo se nalazili. Kao i uvek, u secanju ce ostati samo ono lepo, a ovo drugo polako ce izbledeti. Da i nedostajaće mi Mimijeva noćna simfonija. Hrče za opkladu. Još ako i Severian spava sa nama,to mu dođe kao manji orkestar. Sa bubnjevima i basom. Moje škrpanje sa zubima i buncanje više dođe kao balada. Šalu na stranu. U Tbilisiju pale dve slike u sobi gde smo spavali od vibracija. A kampovanje je potpuno bilo bezbedno. Nema tog medveda koji napao takve junake. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Octobar 4, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sale-drvodelja, gde si ovo našao? Ubih se, ubih od smejanja... Mada, ovaj međed koga je mimi zaskočio bio je u centralnom parku Kišnjeva... možda skitlšče nađe fotku . Mislim, ako je preživelo prvi dan faxa, sada kada je, je li, heroj - treba postići sa svim tim devojčicama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovaj meda, ne vide mu se oči čkiljave i zubine. Izgleda da se okrenuo na zadnjim nogama i krenuo ka Milekićima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Octobar 5, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sada dok gledam fotografije sa dočeka, vidim da mi je trebalo dobrih 10 minuta da mi se smiri ruka od uzbuđenja. Što bi rekao Željko, od ovoga može da se rikne Živeli Milane! Još jednom, a biće i još sto puta, HVALA LJUDI! I posebno hvala Michelu koji nas je čekao na granici 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 5, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Šta će tek da bude, kad se vrate sa puta oko sveta...!? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 5, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sale-drvodelja, gde si ovo našao? Ubih se, ubih od smejanja... Ovde. To je još pre 2-3 godine neko postavio prilikom zajebancije o enduro vožnji u tim krajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4825 Napisano Octobar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Želim da Vam iskažemn najdublje poštovanje i divljenje na realizaciji Vaše ekspedicije i da Vam poželim da i ostale planove ispunite ovako precizno a nama običnim smrtnicima prikažete prirodne lepote i kulture naroda koje obiđete. Kada porastem - biću kao Vi! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Octobar 5, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotografija poslednjeg dana - ostali smo dužni etapu od Brašova do Beograda (oko 650km). Usput smo posetili i čuveni zamak Hunedoara, možda i najlepši srednjevekovni zamak u ovom delu Evrope. Rumuni ubrzano rade auto-put. Imrpesionira to što su napali oko 75km deonice odjednom i parelelno: Sve vreme vozimo severno od Karpata i bežimo ispred kiše: Hunedoara - ko nije video ovaj zamak, nema šta da se čeka - veoma je dostupan iz BG (vikend tura). Sam zamak je pravi arhetip srednjevekovnog zamka, onakav kakav ga prave za filmove i Diznilend : Od Hunedoare idemo prečicom za Hateg - planinski putić ODLIČAN za igranje (nema saobraćaja, krivine i asfalt taman kako treba!): Pa nazad na odličnu magistralu do Caransebesa i onda mojim omiljenim i ovde toliko puta reklamiranim putem do Rešice i dalje kroz Semenik, preko Anine do Oravite. Nirvana (!): Ovde smo se na početku sezone (rani mart) grudvali! Sada omaž tom trenutku, pa ređamo motore za fotografisanje. Srbije je 20min odavde i oseća se uzbuđenje: Poslednji kilometri pre povratka kući (!!!): I evo nas: Odmah iza srpskog graničnog prelaza slavimo (bilo je tu i prskanja i skakanja i muzike ). Lepimo HtR nalepnicu, koju smo često lepili po tablama usputnih gradova i na graničnu tablu Srbije: Stigli smo kući! Doček koji je usledio i koji nam je razgalio srca ste već videli. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Jel se zna kad' ce emisije sa putopisom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Octobar 5, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakva formacija...ma kakve "Letece Zvezde"...nemaju pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bas fino. Docekali smo nase drugove :vstrom: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Još malo atmosfere sa dočeka u Bazi: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Octobar 5, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mimi znaci zapalio pljugu...a taman sam hteo da ga hvalim da na fotkama izgleda da je ovo putovanje delovalo blagotvorno na njega....tztztztz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Octobar 5, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i konačan tracklog: Zatvorili smo krug, nešto oko 9000km! Ovako kada se gleda deluje čak pomalo prozaično. Ali mene svaka crtica ovde, svaki kilometar, podseća na predele, ljude, događaje, mirise, osećanja, iskušenja, nagrade... Kao da i sada još vozim kroz ovu sliku! Još dugo će mi sve to biti u glavi. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Octobar 6, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će tek da bude, kad se vrate sa puta oko sveta...!? Ko zna to je tek za četiri godine,a možda i pet. Do tada ćemo da se uvežbamo i u ispraćajima i dočekivanjima. Ima vremena do tada,a i putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Octobar 6, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa koja nam je iz Beograda sve vreme davala podršku, održavala blog i FB, a Bogami i rešavala zavrzlame: Željko, ovoga puta u Bazi, a sledeći put na motoru: Bez njih sve bi bilo mnogo teže - Anita i Violeta (a tu je i Minja): Zaslužili su da ih na kraju vidi Forum i da im se na ovaj način još jednom zahvalimo! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakvih jos kakvih slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 727 Napisano Octobar 10, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ..ili okvirno datuma kada ce moci da se gleda emisija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17217 Napisano Octobar 11, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakvih jos kakvih slika? ..ili okvirno datuma kada ce moci da se gleda emisija Fotografija imamo oko 35.000! Trenutno odbacujemo prvu turu škarta i mislim da će ostati oko 10.000 upotrebljivih. Od toga dalje radimo izbor... No, malo smo svi upali razumljivo u poslove, nakon povratka, pa će to trajati. Što se serije tiče - očekujemo da će premijerno izaći na Studiju B (najranije) tokom marta 2013. godine. Možda i nešto malo kasnije. Imaće, po planu, 9 epizoda po 30 min. Seriji će prethoditi putopis (u formi knjige). To su planovi . Čvrsto smo rešili da ih ispunimo ... Do tada pogledajte naš blog: http://www.hittheroad.rs/. Kada se čita iz dana u dan (a imamo pokriven svaki dan ekspedicije, sa fotkama!) dobije se lep pregled gde smo bili i šta smo sve radili. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 12, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kako je krenulo smjese se i recenice tipa ...starring Brad Pitt as Mimi Vinscha and Edvard Northon as Severian... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...