ugac 1150 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekspediciju! Očekujemo izdašnije javljanje u vidu putopisa po povratku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa se javila telefonski sa jezera Sevan. Danas su prešli preko 300km, sve iznad 2000mnv. Posetili su manastir Tatev i stigli na jezero Sevan, na 1900mnv, gde će večeras prenoćiti. Zdravstveno stanje dobro kod svih, najbolje od Burgasa. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da su konačno svi OK sa zdravljem, pozdrav za ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17216 Napisano Septembar 14, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao što reče Violeta - pristigli na jezero Sevan. Od juče se najzad svi osećamo dobro. Maglu i kišu opet je zamenilo Sunce. Život je lep ! Predeli kroz koje smo juče vozili fantastični. Zeleniji deo Jermenije. Ljudi neverovatni. Stali smo npr. da odmorimo i ispalo je da je ispred neke kuće u nekom selu. Nije čak ni selo. Odjednom istrčavaju baka, mama, 4-5 dece, svi mašu, pričaju nerazumljivim jezikom. Mi se smejemo i zezamo sa decom. I kada počesmo da se spremamo da krenemo, baka počne da maše u fazonu "čekaj, čekaj". Mi zbunjeni. Kad istrčava mama i donosi punu kesu lavaša, fenomenalnog lokalnog hleba. Podelili smo to posle sa nekim poljacima koje smo sreli na prevoju na 2400mnv, dok smo malo kulirali i pozirali za fotke. Super je ovaj narod! PS: Nemanja će da okači fotke. Fenomenalan dan... PPS: Ovo plavo na vizirima je jermensko putno osiguranje za motor. Najdraži suvenir do sada!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 14, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ostatak fotografija na blogu http://www.hittheroad.rs/2012/09/13/dan-18-ponovo-u-jermeniji/ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Super slike, fantasticni predeli!!! A koga ste to sreli? Neki par na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17216 Napisano Septembar 14, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unas - to su Poljaci, bračni par na motoru. Dugo pričali sa njima i delili klopu . Danas se razvlačimo na Sevan jezeru. Lagan dan, meni prija - Mimiju dosadno... Ovo je ujedno i poslednji dan u Jeremeniji. Posle punih 7 dana u ovoj fantastičnoj, ali siromašnoj zemlji - vreme je da se vratimo u Gruziju. Čeka nas Tbilisi - velegrad. Dok sutra ne krenemo na put, srkućemo kafu na jezeru, odmaramo, pomalo snimamo. I sušimo se od vožnje raspale stare ruske pedaline ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Septembar 14, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam juce (interesantna koincidencija) jednu emisiju serijala Global Trekker i bas bese Gruzija. Neverovatni predeli Evo malo muzike da vas isprati iz Jermenije Mislim da je ovo nekada na nasoj staroj televiziji moglo da se cuje u reklami za crni gruzijski caj (kompozitor bi trebalo da je Jermen) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 14, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pinkle spakovane, motori pregledani i oprani...SUTRA NAPUSTAMO JERMENIJU!!!! Jeste da je bilo lepo, al ja jedva cekam Tbilisi. Krademo neki Wi-fi, poce kisa, begamo u zaklon. Laku noc svima, ovde je 22,10h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Prijatan odmor a sutra cekamo novi izvestaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je to sto je zdravlje sada ok. Slike su predivne, a pogotovu ova http://www.hittheroa...09/IMG_2838.jpg Covece, kao razglednica. Stvarno fenomenalno. U nastavku puta zelim vam srecu, a sreca prati hrabre ! Sa neiscekivanjem cekamo vas dolazak kuci Tata nedostajes nam! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 14, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh,a nisam ne daj Boze prorok. U nastavku zelim samo ovakve izvestaje. Znate vi vec kako, ali ipak polako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ocu da prilozite fotografski dokaz kolko je ko od vas pojeo hinkalija u Gruziji, objasnice vam Gruzini tehniku. I da vas vreme lepo posluzi do Kazbegija, sise ste ako se ne uspenjete motorima do crkve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Septembar 14, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mada septembra tamo ume i sneg da padne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastični predeli. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 15, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, za ekipu u SSSR-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Septembar 15, 2012 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jutros smo napustili divno jezero Sevan, svratili pre granice do manastira Haghpat. i onda časkom preko granice nazad u Gruziju. Toliko smo se već navozali preko imaginarnih crta na karti u ovom kraju da nas svuda prepoznaju pa samo mašu da prođemo. "A evo su opet ovi na motorima" Opuštenim tempom ubrzo stižemo do glavnog grada Gruzije, Tbilisija. Zanimljivog, šarenog grada gde ćemo provesti neko vreme. Ostatak fotografija i vest, ma znate već sami gde da tražite http://www.hittheroad.rs/2012/09/15/dan-20-ponovo-u-gruziji/ 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ocu da prilozite fotografski dokaz kolko je ko od vas pojeo hinkalija u Gruziji, objasnice vam Gruzini tehniku. I da vas vreme lepo posluzi do Kazbegija, sise ste ako se ne uspenjete motorima do crkve. Prijatelju, ocekuj fotografski dokaz penjanja do crkve nad Stepatsmindom vec sutra uvece, makar izneo motor kao Petar Bozovic u filmu Lepota poroka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 15, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci. šta reci drugo kada su prije mene sve rekli. samo naprjed. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 15, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan neznam šta bi rekao sem bravo momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Napustismo Jermeniju vozeci kroz prelepe zelene, sumovite predele. Vec sam bio pomislio da u Jermeniji ne postoji nista osim golih brda prekrivenih zutom, izgorelom travom. Drasticno sam popravio licni utisak cele Jermenije. Gruzija ...prelepa zemlja...zelena, brdovita, sumovita a prevashodno gostoprimljiva. Tbilisi me je kupio na prvi pogled. Mislim da bih mogao da zivim ovde. Po ulicama Tbilisija se razmilelo toliko veselog i razdraganog sveta da bi i Beograd mogao da mu pozavidi na tome. Raduje me sto cemo naredna tri dana provesti ovde, obilazeci znamenitosti grada i okolinu, i naravno ucestvovati u njegovom nocnom zivotu (zene, nemojte ovo da citate, samo se salimo ). Sutra, po planu prodiranje duboko na Kavkaz kako bismo se sto blize primakli najvisljem vrhu, Kazbegu koji ponosno cuci pod stalnom sneznom kapom na preko 5000m nadmorske visine. Fotografski izvestaj sa lica mesta sutra uvece... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6724 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Septembar 15, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan neznam šta bi rekao sem bravo momci. Mile, danasnji putevi bi odlicno legli i za tvog zelenka, mozda ne bas kao preko Plominke, ali verujem da bi se nauzivali i ti, a i zelenko. Pozdrav i tebi i Smilji od cele ekipe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17216 Napisano Septembar 15, 2012 Integrisan, 8320 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se pozdravili sa Jermenijom. Posle 8 dana! Zemlja koja je na svu trojicu ostavila potpuno različit utisak. Ja lično sam impresioniram i sada, sedeći u Tbilisiju posle ponoći, velegradu koji vri, malo i sa setom se sećam drevne i mistične Jermenije. Zemlje predivnih, neverovatnih manastira, ali i siromaštva i frapantnih socijalnih konstrasta. Zemlje toliko drevne i bitne istorijski i teološki, da joj je malo koja druga merljivi pandan. Zemlje gde nema grada ispod 1000mnv, gde se poljoprivreda sreće sasvim normalno na 2300 metara iznad mora, a monumentalno jezero koju obuhvata 5% teritorije na skoro 2000mnv!!! Gde se planinski platoi iznad 2100mnv prostiru desetinama kilometara. Zemlje grešno dobrog hleba (Lavaš) i još boljeg sira! Zemlja je to i narod koji su ostaci ostataka svoje istorijske snage i značaja, ubijani i uništavani, poraženi toliko puta, a još uvek ponosnog pogleda i radosti u oku (koja se rečima ne da opisati!) kada čuju da ste 4500km vozili da bi ste došli da vidite baš njih! Zemlja koja zaslužuje da se ovako pozdravim sa njom! Primetili ste - ja sam onaj jedan od trojice potpuno impresioniran Jermenijom ! Drago mi je što sam bio i što sam šetao i vozio tim tlom... A da smo je prešpartali jesmo. Uzduž i popreko! Napraviću tracklog mapu, da vidite o čemu pričam... Prepopuručujem posetu Jermeniji, ako nekada iskrsne prilika. Onima sa dušom... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Septembar 15, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno,carobno,onako s dusom.,Retko se ko moze obradovati siru i hlebu,pa to je divno. Ocigledno da ipak i svakoga ljudskost ne ostavlja ravnodusnim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...