Daki_nis 0 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima. Od skoro sam vlasnik suzukija 2001 god 400ccm i od juce od kako sam stavio bixenon sijalicu imam problem. Cim motor radi pod vece obrtaje sijalica se ugasi. Kad izmerim punjenje na leru je oko 14 a pod veci gas ide i do 18v pa predpostavljam da to moze da bude razlog. Da li je neko ima slican problem i kako je to resio? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je regler crko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim...meni je u nedelju uveče počeo da trepće na dugom svetlu takođe na većim obrtajima al me uhvatila i dobra kiša pa sam mislio da je zbog vlage...Zbog posla do vikenda nisam u prilici da proverim da li je sad ok ili i dalje zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 10, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja nesto slicno, takodje na Suzukiju, ispostavilo se da je regler gubio masu. Skinuo sam regler, ocistio sve kontakte i sve vratio nazad i sad radi kako treba. Jedino sto je moj GS 400 - star 30 godina, al te ne kosta nista da proveris ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki_nis 0 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan skinucu sutra pa da probam da vidim sta moze, ako ne kupovina drugog ne gine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki_nis 0 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan crko regler. kad sam ga skinuo video sam odozdo da se raspukao i izolacija pocela da se topi od zice. kupio drugi polovan, namontirao i sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...