Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovaj skuter par meseci i hteo bih da mu stavim bi-xenon, interesuje me da li mogu da se stave? I imam problem sa farovima posto je prethodni "PAMETNI" vlasnik presao sivom bojom preko reflektujuce povrsine tako da mi je jadno osvetljenje, koja su resenja a da ne moram da kupujem nove farove posto kostaju 40e Unapred zahvalan, Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam i za xenon ti treba reflektujuca povrsina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Treba....ona sluzi za usmerevanje svetlosti...ako se shebe onda rasipa na sve strane... Secam se da je jedan moj poznanik sa kamiona (Volvoa cini mi se) skidao farove i slao u Kragujevac ( opet cini mi se) i za neku smesnu cifru su mu oblozili far sa tom reflektujucom bojom koja je pre bila....verovatno neko zna gde to rade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Treba....ona sluzi za usmerevanje svetlosti...ako se shebe onda rasipa na sve strane... Secam se da je jedan moj poznanik sa kamiona (Volvoa cini mi se) skidao farove i slao u Kragujevac ( opet cini mi se) i za neku smesnu cifru su mu oblozili far sa tom reflektujucom bojom koja je pre bila....verovatno neko zna gde to rade! Da li bi mogao da mi nadjes broj telefona kome da se obratim za to??? Bio bih ti veoma zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam i za xenon ti treba reflektujuca povrsina... Znam, zato i pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikkks 2 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 060/377-83-82, Stevan A evo i linka sta ljudi rade: http://www.alfisti.rs/forum/index.php?showtopic=1528&st=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ces najjeftinije proci sa tim fabrickim koje si nasao za 40€ sto je jako povoljno ako su novi i originalni. Mislim da za Morimoto mini H1 bixenon projektor ne treba reflektujuca povrsina ali zato treba raditi nesto i oko struje... Sa ovim projektorima ces najbolje resiti kvalitet farova. Ali je to vise nego duplo skuplje resenje. Sam se odluci sta ti odgovara a predlazem ti da svakako kontaktiras Stevu i poslusas njegov savet. Nece te prevariti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozda sto se tice snage ne treba ta reflektujuca pocrsina ali ce da rasipa na sve strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 060/377-83-82, Stevan A evo i linka sta ljudi rade: http://www.alfisti.r...topic=1528&st=0 Jbm te to si mogao i preko telefona da mi kazes ludmane )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ces najjeftinije proci sa tim fabrickim koje si nasao za 40€ sto je jako povoljno ako su novi i originalni. Mislim da za Morimoto mini H1 bixenon projektor ne treba reflektujuca povrsina ali zato treba raditi nesto i oko struje... Sa ovim projektorima ces najbolje resiti kvalitet farova. Ali je to vise nego duplo skuplje resenje. Sam se odluci sta ti odgovara a predlazem ti da svakako kontaktiras Stevu i poslusas njegov savet. Nece te prevariti! Hvala na savetu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozda sto se tice snage ne treba ta reflektujuca pocrsina ali ce da rasipa na sve strane! Hocu da ga sredim kako treba, prosli skuter je bio kinez i nisam toliko mario za njega.. Ali ovaj hocu da sredim tip top )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvao sam Stevu, poslao mu slike i sutra dobijam odgovor sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Postavi ovde ili mi posalji na PM sta, kako i koliko... Pls! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi ovde ili mi posalji na PM sta, kako i koliko... Pls! Ocem cim stigne odg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan e ovako farbanje kod steve neće biti sigurno ispod 50e e reci mi sad koliko ti imaš sijalica jednu ili više mou ti ugraditi moriomoto projektore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Dva fara, dve sijalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Jul 13, 2012 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Lazare, obrati se i kolegi nikolanixy, jako korektna ponuda s njegove strane Poslao je meni ponudu na pm zato sto je mislio da sam ja postavio temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar Majesty Vasiljevic 0 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako farbanje kod steve neće biti sigurno ispod 50e e reci mi sad koliko ti imaš sijalica jednu ili više mou ti ugraditi moriomoto projektore Da li mozes da mi kazes koja je ponuda da bih znao koliko bi mi para trebalo za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 13, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan 150e sve komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...