dejan24 322 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je neumesno sa moje strane da ja dam sud o svemu sto se dogadjalo ali mislim da je celokupan dogadjajj bio odlican. Ja koliko pamtim u zadnjih nekoliko godina nisam video vise motora i ljudi u Zajecaru. Svaka cast ljudima iz organizacije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Avgust 12, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zelim da pohvalim domacine za fenomenalnu guzvu. Dogodine opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1006 Napisano Avgust 12, 2012 Ol' dirty bastard, 636 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte poneku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 12, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan. Svaka cast zajecarcima, pirotski afrikanci su prezadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Avgust 12, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da su svi zadovoljni. Dodjite nam dogodine opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Avgust 14, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika http://www.mktriumph.com/galerija-album.php?ID=6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da kažem osim da je bilo odlično! Definitivno su se zaječarci pokazali kao odlični domaćini, zaista nemam šta da zamerim,samo reči hvale. Veliko hvala Bojanu i Bobanu na odličnoj klopi i još boljem društvu! Očekujem vas u Novom Sadu. Pozdrav i za one dve vesele devojčice koje su dva dana igrale i dizale nam raspoloženje. Za onaj striptiz nemam reči,tako nešto neće biti skoro vidjeno Nešto zeza imageshack pa ću slike postaviti kasnije. Evo jednog klipa koji smo snimili za našeg druga koji nije mogao sa nama u Zaječar a to je žarko želeo: Ako obaveze dozvole vidimo se i sledeće godine! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan U je, ima i mene na snimku . Hteo bih da se zahvalim Mire CBR-u na obecanju koje je ispunio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledas stroma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Avgust 15, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan U je, ima i mene na snimku . Hteo bih da se zahvalim Mire CBR-u na obecanju koje je ispunio! Nema na cemu Koji to bajker ne drzi do svoje reci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako su to videli supermoto ucesnici http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ureFXs1W5Cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Januar 1, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja dodam neku fotku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako su to videli supermoto ucesnici http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ureFXs1W5Cc Pusti ove montirane snimke, daj snimak celog striptiza!!! I još jedna stvar, ja se divim onim momcima na bini kako su svirali bez greške dok su ove dve devojčice oskudno odevene igrale oko njih.Svaka čast, ja bih u najboljem slučaju izgrizao vrat od gitare! Inače već polako se spremamo za avgust, tako da se vidimo i ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ove godine na susretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako su to videli supermoto ucesnici http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ureFXs1W5Cc Pusti ove montirane snimke, daj snimak celog striptiza!!! I još jedna stvar, ja se divim onim momcima na bini kako su svirali bez greške dok su ove dve devojčice oskudno odevene igrale oko njih.Svaka čast, ja bih u najboljem slučaju izgrizao vrat od gitare! Inače već polako se spremamo za avgust, tako da se vidimo i ove godine Mislim da ti je ovo dovoljno http://www.mktriumph.com/articles.php?article_id=5 Pa se vidimo do godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2692 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kako dogodine, zar se necemo videti ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dane ti onda planiraj ove godine da se vidimo kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Kako dogodine, zar se necemo videti ove godine. hahahahahaha da da, ali gle, srpska još uvek nije prošla šalim se naravno, sorry lapsus OVE GODINE SE VIDIMO I PIJEMO ZAJEČARSKO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...