alexlazic 0 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, ja sam totalno nov u ovome.imam problem da kako da stavim prednje migavce... koliko sam shvatio treba mi frzac koji se stavlja na viljusku pa onda srafin migavac.ali problem je sto ne mogu da nadjem nigde ili neznam gde da nadjem taj drzac.... ako neko ima neki predlog bicu veoma zahvalan na odgovoru. hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan drzac migavaca imas u louisu i podesiv je za sve vrste viljuski,oko 10 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexlazic 0 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na super brzom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...