Dejan88 2491 Napisano Maj 11, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Deltu ili kod nekog dilera kazi da si zainteresovan da kupis i trazi na test. Dobijes na par sati od svakog i resen problem Onda da idem do Ducatija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, planiram pocetkom septembra da odem do Barselone na 5-6 dana pa bi rentao skuter. Ako neko ima da preporuci gde bi moglo da se rentira bilo bi super! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2976 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan У Барселони, Хамбургу или Београду? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 375 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako pitas za Barsu i za svrckanje po turistickom delu grada, Yego (i slicni) je zakon. Elektricni skuter, izgleda kao Vespa. Ako se ne varam, cena je bila 25 centi za minut voznje. Na mapi vidis gde ti je najblizi, otkljucas ga iz aplikacije, iz kofera uzmes kacige i jednokratne kapice za ispod kacige i gas. Stignes gde hoces i batalis ga tu. Kad ti treba opet, uzmes neki drugi, najblizi. Skuteri na periferiji znaju da budu na nekoj "akciji", pa ako ga ostavljas u centralnoj zoni (obelezeno na mapi), vozis ga 15 minuta za dzabe. Ja se sit navozah prosle godine, za neke smesne novce. Vise sam se vozio za dz nego sto sam placao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 11 Napisano Septembar 9 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li po Vojvodini iznajmljivanje velikih motora, neke rent-a-bike firme? Moze i neko fizicko lice ako bi iznajmio svoj motor na dan, dva. GS, Africa, V-strom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16488 Napisano Septembar 9 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cisto sumnjam. Bilo bi lepo da ima, verovatno bih iznajmio koji put ali naravno da su kasko osigurani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Septembar 10 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/9/2024 at 9:33 PM, KKristijan said: Pozdrav, ima li po Vojvodini iznajmljivanje velikih motora, neke rent-a-bike firme? Moze i neko fizicko lice ako bi iznajmio svoj motor na dan, dva. GS, Africa, V-strom... Изнајмљују "баварци", али цене су баш баварске... Ово су два дана, 28.200 динара. https://www.fuelforlife.bmw-motorrad.com/en/rental/fuel-for-life-experience-finder.html#/filter-timeperiod=2024-09-13,2024-09-15;country=RS;location=QkVMR1JBREU=,44.82,20.47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 11 Napisano Septembar 14 U prolazu, 20 postova Lokacija: Subotica Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2024. at 1:49, Pedja1971 je napisao: Изнајмљују "баварци", али цене су баш баварске... Ово су два дана, 28.200 динара. https://www.fuelforlife.bmw-motorrad.com/en/rental/fuel-for-life-experience-finder.html#/filter-timeperiod=2024-09-13,2024-09-15;country=RS;location=QkVMR1JBREU=,44.82,20.47 Ok mi je dati 120e, ali da moze na jedan dan. Da nisam u obavezi uzeti 2 ili 3 dana minimalno. I cini mi se da vecina trazi 1000-2000e da stoji kod njih dok ne vratis motor - i to mi ne smeta, al ako ima bez toga jos bolje. Najbitnija stavka mi je da moze na 1 dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1453 Napisano Septembar 14 Drug član, 564 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, KKristijan je napisao: Ok mi je dati 120e, ali da moze na jedan dan. Da nisam u obavezi uzeti 2 ili 3 dana minimalno. I cini mi se da vecina trazi 1000-2000e da stoji kod njih dok ne vratis motor - i to mi ne smeta, al ako ima bez toga jos bolje. Najbitnija stavka mi je da moze na 1 dan. Bavarci daju na minimum 4 sata. Cifra je ista i za 4 i za 24 sata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 518 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan Iznajmio bih na jedan dan Honda NT 1100. Zna li iko da li i gde to može? Hvala svima. Mladen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...