rusic 261 Napisano Jul 5, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan imas li kojim slucajem zadnji desni fuzaster bez nosaca, nosac mi nije potreban imam ga vec.. nema, otishlo, pitao ja vec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 5, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju komplet prednje plastike za skidanje kalupa, imas li mozda njih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju komplet prednje plastike za skidanje kalupa, imas li mozda njih? Ostala je jedino citava desna prednja plastika, ostalo je sve polupano. Uzeo sam sve komplet da se igram malo sa njima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaci mi nista samo jedna, trebao bi mi ceo komplet da napravim kalupe da imam ako nekome zatreba/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su migavci prodati? Ako nisu koja je cena i kod su oblika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Migavci nisu prodati, originalni su, sasvim solidno ocuvani... Cijena prava sitnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Od delova ostalo: 1. Ram, agregat, karburatori, hldnjaci,regler itdd (rezervisano iz Pirota, trba d dodju momci sutra) 2. Zadnji tocak bez diska 3. Osovina zadnjeg tocka 4. Osteceni stitnici ruku - fabricki 5. Nove rucice kvacila i kocnice 6. Ostecen rezervoar 7. Ispravan sat sa ostecenim nosacima 8. Original vizir 9. Sva 4 migavca 10. Poklopac filtera vazduha 11. Nosac viljuske sa osovinom ... i jos poneka sitnica... Slike mozete videti u prethodnim postovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Migavci nisu prodati, originalni su, sasvim solidno ocuvani... Cijena prava sitnica A sitnica je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan A kad rece da je sahrana zeninog rodjaka? (pretpostavljam da su ubio Boga u njemu) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A kad rece da je sahrana zeninog rodjaka? (pretpostavljam da su ubio Boga u njemu) Druze, mislim da je ovo nepotreban komentar... Mogao si barem smajli da stavis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan A kad rece da je sahrana zeninog rodjaka? (pretpostavljam da su ubio Boga u njemu) Druze, mislim da je ovo nepotreban komentar... Mogao si barem smajli da stavis. Ne vidim nista smesno u tome sto je Vladi razjebao Afriku. Znam koliko je trazio i da je oduvek sanjao da vozi bas taj motor. Ja bih ga olesio, taman da mi je rodjeni brat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E Dovla, Znas i sam koliko sam je trazio... Jbg, moja glupost sto sam je dao i to je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Od delova ostao jos samo tip auspuha i originalni vizir... Top auspuha, originalni je 50 eur, vizir 15 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 13, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al planuse djelovi neunistive paprike, kao suvi bor. Pitanje je kome trebaju kad ih vec imaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan A kad rece da je sahrana zeninog rodjaka? (pretpostavljam da su ubio Boga u njemu) Druze, mislim da je ovo nepotreban komentar... Mogao si barem smajli da stavis. Ne vidim nista smesno u tome sto je Vladi razjebao Afriku. Znam koliko je trazio i da je oduvek sanjao da vozi bas taj motor. Ja bih ga olesio, taman da mi je rodjeni brat. i ja bih bio u stanju da ga olesim/isamaram da je bio moj motor u pitanju Samo sam zamerio sto si napisao kada ce sahrana zivom coveku.. I nije svaki smajli smesan Vlado, imas pp .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li imas pinjon od km/h sata ? i da li on pasuje na afriku rd 03 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan bocne plastike i rep sa stopom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vrlo sam zainteresovan za prednji kocioni sistem, pa ako bi se uspeli dogovoriti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji kočioni sistem ćeš moći kupiti po ceni od 3500eur i uz njega poklon friku 07a u beloj boji, pod uslovom da nije već prodao kočioni sistem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Jun 10, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Da li imate korman i ako nije kriv koja je cena?! Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Jun 11, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte datum oglasa.. Taj motor je rascerupan jos pre iha haj.. Nista nije ostalo od delova.. Ostatak prodato djuture. Moze lock.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...