tindirbp 289 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan korito je u extra stanju,komplet ofarbano i predjeno antialginom,imam i papire za njega,dajem prikolicu,ceradu i komande za upravljanje,cena 550 fixno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano Jun 28, 2012 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan fotografišem za oglase, cena 3% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je bio pogon na njemu? Makina??? Cena sa prikolicom ti je vrlo korektna, još ako je prikolica registrovana. Ohoho.... Slika ne bi škodila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan fotografišem za oglase, cena 3% ajde bre sta ti cekas,aparat u sake i dolazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je bio pogon na njemu? Makina??? Cena sa prikolicom ti je vrlo korektna, još ako je prikolica registrovana. Ohoho.... Slika ne bi škodila. e jbg nije registrovana prikolica,bio je merkuri 50 ks pa sam ga prodao,ej vidi,pa imas sliku isto ovde na oglasu,zaklj. sam temu,oglas je sa merkurijem sto je bio na koritu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dajem gliser sa motorom za neki kross moped.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 30, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike... Koliko parica? Ja imam ljutu samohotku, učesnisci ovogodišnje Kepijade ti mogu posvedočiti o njenoj ljutini a mnogima je mokri san . Ja samohotku moram da prodam je moja draga oće da mi vrati prsten ako me ponovo vidi u offroadu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike... Koliko parica? Ja imam ljutu samohotku, učesnisci ovogodišnje Kepijade ti mogu posvedočiti o njenoj ljutini a mnogima je mokri san . Ja samohotku moram da prodam je moja draga oće da mi vrati prsten ako me ponovo vidi u offroadu.. kakva ti je to samohotka,haha samaljot neki ruskaja tehnologaja... ,ma 750 je sa tim motoricem od 10 ks,imao sam od 50 na njemu al sam prodo, eno imas slike isto ovde na oglasima u "razno" zaklj. sam temu pa idi vidi,ajd pa da radimo nesto jbghttp://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82515-gliser-elan-gt-402-i-merc-50-ks/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...