nntom 1540 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, kome o'secaš glavudžu? Hehehe Ma jednom šašavom seljaku od 2 i nešto (tačno glava) metra (bar je meni tako izgledao) , iz nekog sela kod Valjeva, strašan čovek, dobar ko lebac. U početku je bio strašno ljut i neprijatan u odgovoru na naše zajebancije, nas mladih propalica iz gradova, ali je ubrzo shvatio da ga ustvari jako gotivimo i da iz toga proizilazi mnogo zajebancije. Jebi ga, ne zajebavaš se sa ljudima koje ne voliš i ne poštuješ, pa je i on to brzo shvatio i pristajao, kao i svi mi na svakakve ludorije i gluposti koje su nam umnogome olakšavale život. Naravno, dobijao je najjače i najmasivnije i najmasnije pakete od kuće. hehe Super smo se svi slagali i ne zna se kome je u vodu bilo više žao kad smo se rastajali. Pozdrav Miškonja i ljubi bebice i pozdrav gospodŽi Bas si sladak Nego, nisi mnogo porastao od 1983.?! :lol: :nanana: Pa možda još nekih 20 cm, ali sam počeo rano da urastam A koji je on na toj slici ? Hej Dežurni, pretekli te Miško i Djordje. Stariš čelavi, stariš. hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 4, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bas si sladak Nego, nisi mnogo porastao od 1983.?! :lol: :nanana: A ti Djole, što menjaš nikove ko motore, pošto ti ne radi svetlo displeja spremam ti jedan lep abažur za lampu na kormanu pa ćeš da vidiš kolko pičiš. Biraj abažur s mojega bloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 4, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bas si sladak Nego, nisi mnogo porastao od 1983.?! :lol: :nanana: A ti Djole, što menjaš nikove ko motore, pošto ti ne radi svetlo displeja spremam ti jedan lep abažur za lampu na kormanu pa ćeš da vidiš kolko pičiš. Biraj abažur s mojega bloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dlnl 0 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan evo par slicica od mene junska klasa 2004 ves: 11102 Izvidjac obuka: Novi Sad-Paragovo ostatak vojnog roka: Vranje-KZB brate ja sam decembar 03 klasa jesu li ostali u paragovu vodnici zare novic i dejan krstic ja sam otisao u kzb u februaru 2004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Maj 6, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Mi mladji nemamo prilike da idemo u vojsku, al eto ko da smo bili...Danas se malo zezali po skoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Maj 6, 2014 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi mladji nemamo prilike da idemo u vojsku, al eto ko da smo bili...Danas se malo zezali po skoli Imate mogućnost da idete u vojsku, kako nemate. Dobrovoljna je, traje samo tri meseca, daju i neke bonuse i pogodnosti... Ako želiš možeš da ideš, da sad opet imam 18-19 godina išao bih bar ta tri meseca, kad već ne može duže. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 29, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Да се и ја мало укључим... Ево две слике, које додуше, нису из војске али су на тему: Ја и мој добар пријатељ. Само 23 године се нисмо видели а ни чули, а онда га нађох: И као што је ред, да се залије поновни сусрет: А било је дирљиво, људи... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 13, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Prvo slobodno vece..po dolasku iz Vukovara..91-92 jun generacija.obuka Beranovac/posle garda Dedinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav evo i koja do mene Jun 2008 Sombor,Pozarevac ,Novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 271 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Šibenik1989/90 god. patrolni čamac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 23, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bujanovac-Vranje 2002ga. Levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 23, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih dosta u ovoj temi, a tema je mrak. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/36353-pozutele-fotografije/page__st__260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 6, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Batajnica 2000. god, 127. lovacko avijacijska eskadrila ili skraceno "Vitezovi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 8, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Batajnica negde 2003, 250. raketna brigada PVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1744 Napisano Mart 9, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ranije su se vojnici grlili i na slikama oružje nije u prvom planu,kako vidim ''novi modeli''vole da grle ''kalaša''.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 9, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i "prvog staze" u temi :hej: Bileca, 100-ta jubilarna klasa pitomaca,1989.god Titova Mitrovica 1990.god (ja sam prvi s'desna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 10, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko mozda na Topcideru vezista? Ja sam bio 1996, treca ceta, komandir cuveni kapetan Sava Savanovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 10, 2015 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja, al' 2003. kurir kod načelnika odseka veze. Prekomanda iz Gornjeg Milanovca za Topčider - banja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jul 23, 2015 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Osn. peš. obuka u Valjevu pa onda Garda, Dedinje - mart 2009. Šteta što nije trajalo god dana... Za oko 2 meseca sam izgubio bio oko 18kg...sa 113 na 95kg...jbte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam našao slike iz Tivat dok sam služio rok u mornarici. Kad skeniram slike okačicu i ovde. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 573 Napisano Octobar 10, 2015 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo 1987,slikano na nekoj voznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...