kepo 4527 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bravo Mare!! :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 24, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajkoviće, Vlajkoviće, nisam upućen da si bacio oko!!!??? Hitmane, kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dajte još slika, znam da imate :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jul 24, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan VRH!!!!!!! :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 25, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi vikendi naravno počinju još u petak.. VladaSD je zbrisao ranije sa posla, pa se načekao mene podosta..posle na Aranđelovac, preko jezera, pa poprečimo Ibarsku i dalje preko Mionice do Divčibara.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 25, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pored poznatih njuški, tu su bila i nova lica.. nadam se da su dovoljno zaraženi virusom, i da se vozamo opet.. Sledeću vožnju bi trebao Acapn da organizuje po Kučaskim jebadama, a odmah posle Ruskina Golija Ova vožnja mi je baš prijala, tereni su idealni za naše autobuse, a Pera će da poraste jednog dana i opet kupi veeliki motor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jul 25, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan do 00....lepo se vi navozaste.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad biste znali koliko me boli što nisam bio sa vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 25, 2012 (promenjeno) Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Vlajko..odlične fotke...sad plus , a pivo kad se vidimo Nego jesi slikao da pokazemo ljudima onaj domaći "Transfrgafganistan-alpina" Promenio Jul 25, 2012 član VladaSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I mene je zao sto nisam mogo dodjem . Imam samo jednu zamerku: Gde bre Deki gibanica sa koka kolom . Svaka vam cast momci :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze drugacije, ne tolerancija na laktozu , a za ono drugo nisam hteo da dajem los primer mladjima koji citaju ovakve teme. :lol: Samo jos treba da me banuju zbog toga, psssst ne govori nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 25, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ta crkva sa slika, kako se zove i kako doći tamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...