celavii 13 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, imam problem sa jednim karburatorom, ne moze da se nasteluje jer je sraf zaglavio. Nece ni na jednu ni na drugu stranu, bojim se ako nastavim da ga maltretiram oblajznuce. Pitanje, dal cu sjebati nesto ako ga zveknem udarnim srafcigerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Čukni ga slobodno. Tj ne znam koliko jako udara to čudo Uzmi šrafciger, nasloni ga i čukni čekićem lagano. I naprskaj malo WD-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Има на карбуратору доста шрафова тако да је реченица из наслова прилично широк појам... Нека слика је пожељна чисто да се види о ком шрафу је реч? Опрезно са тешком артиљеријом тј. ударним шрафцигером... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 24, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Tjah, ne bi trebalo da sjebeš ništa osim karburatora. Šrafciger je sigurno tvrđi od livenog aluminijuma Prskaj šraf, smisli bilo kakvu pamet da ga odviješ pre batinanja. Razbuši ga pažljivo pa pokušaj tako da ga odviješ. Leva burgija pa polako. Naravno, ako imaš drugi, isti takav šraf. Uzmi namanji mogući brener na butan gas pa vrlo pažljivo grej oko šrafa. Pazi da ne preteraš i istopiš karb. p.s. a da to odneseš kod nekog iskusnijeg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Pa razmisljao sam, mozda ipak najbolje da skinem karb i odnesem u industriju precizne mehanike. Al sto da nosim ako mogu sam da sjebem i verovatno napravim jos vece sranje Evo slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 24, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sve je mnogo lakše ako skineš karb i meteš ga na astal. Bar možeš prići iz raznih uglova. Dok je na motoru, radni prostor ti je vrlo ograničen. Šta konkretno drži taj šraf? Jel toliko bitno da ga odviješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Pa bitno je posto mi trenutno taj karb vuce cisto gorivo. Malo vazduha mu nece skoditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да је ово шраф за ваздух...И да се исти не би требао ударати ударним шрафцигером јер је нежан... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 24, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Овако је на мом мотору: Ти уствари окрећеш овај шраф: Пробај са овим: Ако нисам у праву нека ме мајстори исправе па да обришем ако сам написао глупост... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 24, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Heh, ako je vazdušna dizna, ne bi smelo da se siluje. Nipošto. Tu je problem što se gvojze uvija u alAminiUm i ondaK korozija to sve lepo "zavari". Hemija bi odradila poso. A može i podgrevanje čisto da malčice raširi alAminijum. Samo pamet, ništa sila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...