Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Плаћам преко PayPal-a а за то не треба картица. Уплатиш колико хоћеш и плаћаш док има... Или шаљем новац уплатницом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan pa klinka placa karticom preko racunara,zato pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan pa klinka placa karticom preko racunara,zato pitam Мој број картице никад није био на нету. Има доста начина да се то тако уради али ја сам прилично скептичан кад се о парама ради, мада сам дооооста искусан корисник интернета али не желим ризиковати. PayPal је зато измишљен као посредник између твоје банке (ако даш свој број PayPal-u, да и то је могуће) и продавца (неког сајта или приватног лица које прихвата тај начун плаћања, све једно). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan pa zato te i pitam jer stalno tako uzima i do sada nije imala nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Decembar 28, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta bi? Jesu li se doneti delovi sreli sa majstorima za obradu? Znam da si trenutno u Srbiji, ali valjda ima neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Srećko, i u Srbiji postoji internet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Sada odmara,jede i pije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Из поверљивих извора(FBI) дошао сам до сазнања да је Срећко увећао ергелу Сузана . Сумња се да је у том тајном потхвату учествовало неколико Деда мразова 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Sada odmara,jede i pije :aha: и то код шурака ( и шурњаје )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Из поверљивих извора(FBI) дошао сам до сазнања да је Срећко увећао ергелу Сузана . Сумња се да је у том тајном потхвату учествовало неколико Деда мразова @molderu издајице! :lol: Иначе, све лажи о мени су истините! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Srećko, i u Srbiji postoji internet. Знам, али кад су ми рекли да купим другу главу и брегасте, и није ми се баш писало... Нисам веровао Цибикама па сам са том главом отишао код свог школског друга који ради машинску обраду. После мог објашњења шта су у фирми "Цуби" рекли и накнадног мерења одговор је био: " Лепо су ти рекли људи, ја се са том главом не бих играо!" Као да то није довољно, још је измерено да ми 4. цилиндар бежи на 1. специјалу па ћу морати да купим и друге клипове и карике на прву специјалу (0,5мм већи)... Овом приликом бих се јавно захвалио колеги @foxmolder- у који ми је понудио помоћ и све ово уместо мене одрадио у Новом Саду. Још ми је направио и нови навој и нову матицу за ону осовину. Све то мене није коштало ни динар а није баш да се није радило: одрађен је навој и матица, глава мотора је растурена, испескарена, премерена и поравната одоздо. И то све гратис... :aha: Ето, такав је наш @foxmolder... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 31, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Свим члановима форума желим срећну нову годину, добро здравље и равне путеве! Да вам се све жеље остваре чак и оне за које нисте ни знали да пожелите... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 1, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...a ti da svemu ovome vidis zeljeni kraj i da pre jos jedne nove godine novom starom motoru protegnes noge 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung glave a mozda jos neke delove probaj da potrazis i ovde: http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm Ako sam ja dobro gledao, kataloski broj dihtunga koji tebi treba je: 11141-47086 (pise dole i da menja 47085 i 47084) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Poceh juce da radim (kratko trajase odmor). Bio sam da vidim bebice, kad tamo, one mirne - spavaju. Ovaj motor, a sa njim i tema, je stavljen na cekanje dok ne nadjem drugu glavu a ko zna kad ce to biti... U opticaj dolazi i drugi motor jer su mi u firmi "Cubi" trazili 270€ da mi srede glavu ali ne garantuju za dugotrajnost. Na e-Bay-u sam nalazio neke kompletne motore za nesto malo vise para. Jedan prodaje firma i kaze sledece: "Kompresija na prvom cilindru je 9, na drugom 9, na trecem 9, na cetvrtom 10." I te podatke bi ta firma trebala da garantuje, koliko je meni poznato. Ali, videcemo kako ce se stvari dalje odvijati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Januar 10, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije glava sredjena u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan U opticaj dolazi i drugi motor jer su mi u firmi "Cubi" trazili 270€ da mi srede glavu ali ne garantuju za dugotrajnost. И сама глава није неки проблем осим почупаних навоја од лежаја брегасте ( 16 комада ) него су лоше брегасте, штепсне, вођице.... Иако је "Suzana" Баба-девојака нема ниш` за џабе Срећко извини што ти брљам по теми Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije glava sredjena u Novom Sadu? Глава је била у Н. Саду захваљујућу колеги @foxmolder-у. Најбољи у Србији су рекли да не могу да гарантују за трновање. Само за навоје држача брегастих осовина су ми тражили 90€, а све укупно 270€. Уз то су ми рекли да нађем и друге брегасте... Други мотор сам нашао за 399€ (онај коме је компресија као добра, али ако то каже фирма онда мора за то гарантовати) али се та цена може мало и кориговати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan И сама глава није неки проблем осим почупаних навоја од лежаја брегасте ( 16 комада ) него су лоше брегасте, штепсне, вођице.... И шта онда остаје од главе? Мало алуминијумске легуре између наведеног? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Eво тог мотора. То је Suzuki Katana GS 500M, а мој мотор је верзија Е тј. '81. год али мислим да су то исти мотори. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Januar 10, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan E Srecko, mislim da je vreme za podizanje entuzijazma...a svi entuzijasti se pre ili kasnije nadju u slicnoj situaciji :-). A posto ti nije krava stala na nogu (tako kazu u mom selu) znaci lagano. Kao sto se savetovalo jos s pocetka teme, napravi spisak i polako prati sve oglasivace. Evo ja na blic pogledah i nadjoh dve glave a ako znas da pregovaras onda i cena moze biti prihvatljiva http://www.ebay.de/itm/Zylinderkopf-Suzuki-GS-500-E-4-Zylinder-4303-/250833233389?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a66d365ed#ht_2382wt_1163 http://www.ebay.de/itm/Zylinderkopf-Suzuki-GS-500-E-4-Zylinder-3340-/250838090792?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a671d8428#ht_3065wt_1163 http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GS500-4-Zyl-Zylinder-mit-Kolben-uberholt-und-wie-neu-Top-Zustand-GS-500-E-/150957349024?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2325c258a0#ht_2609wt_1163 Pre ili kasnije izletece tu i bregaste i sve drugo sto fali. Kupovina celog agregata jeste opcija ali gde je tu draz restauracije :-) mada i onda od dva pravis jedan plus ostaje rezervnih delova za nedaj boze, ima i tu igranke :-) http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GS-500-L-GS500L-Motor-moteur-engine-/310008509038?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item482df2726e#ht_3095wt_1139 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @dfast То сам друже и рекао, морам мало сачекати да прави делови буду понуђени на продају. То може бити сутра а може бити и за 5 месеци. Све те главе које си поставио сам ја већ неколико пута гледао. Ко их купи овако како су на слици, тај се венчао... Јер главе без држача брегастих осовина можеш да бациш. Уз то, то су главе за карбураторе VM 22 SS (потезни за моторе са две сајле гаса) а моји су BS 32 SS (вакуумски) а то није исто... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan donesi ti tu glavu...pa da vidimo mi sta moze tu da se odradi mozda moze to mnogo lakse i prostije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan donesi ti tu glavu...pa da vidimo mi sta moze tu da se odradi mozda moze to mnogo lakse i prostije Важи, кад следећи пут дођем у Србију. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma..imam ja po kome mozes poslati iz beca za pazovu ajd daj te slike da vidim sta te muci....sa glavom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...