ivvyu 19 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Vec od prosle voznje, na Vlasinu, planiram da odem do Crne Gore, opet na neki produzeni vikend kod prijatelja u Bausice. Opet neko punjenje baterija, ili ti beg iz grada !!! Kao sto sam onomad rekao, nisam nesto vican pisaniju. Ovom rutom kroz MNE sam isao predhodne 2-3 godine, i extra mi svidja ruta. Preko Zabljaka je nov put kao sto znate, neopterecen. Std patrole kod Pljevalja, Savnika i oko Niksica. Malo ostecenja puta ima oko Pluzina, ali kad se krene ka trsi ima bas mnogo sitnih odrona prasine rizle... Slicno je i na putu od ibarske preko Ljubisa do Sirogojna. A od Sirogojna do Zlatibora preko Rozanstva se radi nov put i nije dovrsen, znaci oko 5+ km makdama i kojecega jos. Kao sto sam u predhodnom putopisu napisao, tako i za ovaj ovo je ruta kojom sam isao : beograd(ibarska)-zlatibor-prijepolje-pljevlja-zabljak- savnik-niksic-risan-bausici-niksic-pluzine-trsa- zabljak-pljevlja-prijepolje-ljubis(zlatibor)- gostilje-sirogojno-rozanstvo-zlatibor-uzice-beograd A evo i fotografija 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan hvala na sjajnim fotografijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivvyu 19 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koju rutu možeš da mi preporučiš, idem isto iz BGa za HN preko Žabljaka i Nikšića na Risan, a kuda kroz Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 20, 2012 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da zagrebes malo ispod povrsine, moj ti je predlog da ides preko Topole do Kraljeva, pa juzno ibarskom magistralom (klisurom Ibra-sigurno jedan od najboljih puteva za motor u Srbiji) do Pazara, pa na Pester preko Duge Poljane, silazis u Novu Varos sa Zlatara, Prijepolje, Pljevlja, Zabljak. Ovaj put je malo duzi (ne previse, 100-tinjak km), a garantujem neocekivan uzitak, kako za voznju tako i za oci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za fotke.... Ti se bese bavis fotografijom? Mislim da smo prijatelji na facebook-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra tura, ekstra slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 20, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da zagrebes malo ispod povrsine, moj ti je predlog da ides preko Topole do Kraljeva, pa juzno ibarskom magistralom (klisurom Ibra-sigurno jedan od najboljih puteva za motor u Srbiji) do Pazara, pa na Pester preko Duge Poljane, silazis u Novu Varos sa Zlatara, Prijepolje, Pljevlja, Zabljak. Ovaj put je malo duzi (ne previse, 100-tinjak km), a garantujem neocekivan uzitak, kako za voznju tako i za oci! A ja idem kući, a ne na odmor Ovo je turistička tura, a ja sam samo u prolazu Bitno mi je da je kratko, al da ne idem kozijim stazama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10602 Napisano Jun 20, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan znaci slike su perverzija, definitivno idem tim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivvyu 19 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za fotke.... Ti se bese bavis fotografijom? Mislim da smo prijatelji na facebook-u... Fala, da pomalo ili ti sad vise za svoju dusu fotkam, nazalost mnoooogo manje za kintu a i ja mislim da jesmo na faceu friendovi !!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivvyu 19 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima :D:D!!! Za arnyman-a, definitivno je i moja preporuka ruta koju je doktor prepiso , drugi nacin koji kod mene pali je bilo koji put kojim nisam isao samo da ima imakar i naznaku asvalta, nevolim mnogo offrouda !!! I sve rute kojima bi mogao ici u mne su slicnih kilometara, samo je razlika koju ces ti izabrati :D !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivvyu 19 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd-centar Motocikl: FZ6S2 & CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan znaci slike su perverzija, definitivno idem tim putem Fala :D!!! Mala preporuka ako volis fazon puta sa fotki je da ostanes minimum 3-4 dana na Durmitorui sa lokalnim satnovnistvom da iscackas kojekake rute, ima dosta toga da se vidi, recimo do samo Savnika imas 2 ili 3 puta koji su skroooz ok(to su stari putevi), zatim imas put ka Mojkovcu sa Zabljaka, pa da se nebi vracao krenes ka Pg i kod jedne krivine gde je inace neko stajaliste za buseve i kamione krenes ka Durmitoru, mislim da je to ruta preko Boana, extra put :D itd itd!!! Pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10602 Napisano Jun 21, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prosli put sam isao na Bijelo Polje, Kolasin,PG...kanjonom morace, pa sam sad planirao nekim drugim putem pa sam kontao na tu stranu Pljevlja-Zabljak-Savnik-Niksic-Risan, ove tvoje slike su olaksale odluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Jun 22, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, posebne pohvale za fotografiju !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlične fotografije, i baš dobra tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...