quasaar 1027 Napisano Jun 18, 2012 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Oglas postavljam u ime drugarice koja je clanica foruma, ali je nedavno dobila predivnog bebca pa nema bas vremena da se bavi forumom (opravdano). Molim sve zainteresovane da je u vezi motora kontaktiraju na telefon posto ja o motoru ne znam bas detalje. Znam samo da se nekoliko puta vozila sa nama po Srbiji i Bosni, da motor zaista dobro izgleda i da je zaista dobro odrzavan. Pa evo i oglasa: Suzuki GS500 E 1998 godiste, odlicno i redovno odrzavan tj mazen i pazen , presao 39000km. Za sledecu sezonu sto ima od ulaganja su lanac i lancanici. Motor je crne boje, ima manje udubljenje na rezervoaru (nije padano nego je rezervoar tako kupljen t.j. zamenjen), ima roll barove, zadnji kofer od 45l i ceradu. Cena je 1500e a moze i zamena za neki praktican i ne puno skup motoric za po gradu. Telefon za informacije 062/408-037 ... ... ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...