Saša 21410 1 Napisano Jun 14, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, na osnovu informacija sa ovog foruma, od ove sezone, postao sam vlasnik vespice lx50. Motorčić je sjajan. Tačno po mojoj meri. Postoji jedna "sitnica" koja me iritira na ovom motorčiću. Zvuk! Ima onaj karakterističan zvuk motorne testere. Da li postoji način da se to malo "doradi" u smislu da se utiša ili izmeni? Ako postoji, šta bi trebalo uraditi? Možda bolje da pitam, kod koga oterati motor da to sredi? Bilo bi dobro da to može da se sredi na području Novog Sada. Pozdrav, Saša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan To nije tipican zvuk(motorne testere) za vespu,pogotovo za LX 50. Ona ima veoma lep ,fin i prijatan zvuk za uvo. Prekontrolisi da ti nije auspuh popustio na cilindru,da nije spala cev-crevo sa katalizatora. I naravno jel auspuh originalan ili je neko promenio i stavio neki rezonantni tj otvoren izduv? U tom slucaju zvuk je malo drugaciji i ostriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša 21410 1 Napisano Jun 15, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Igore, hvala ti na odgovoru. Da li možda neko može da mi kaže ko se u Novom Sadu bavi Vespama i kome bi mogao prepustiti motorčić da ga sredi kako treba? Igore, da li postoji "Vespa club Novi Sad"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 15, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost Novi Sad nema vespa klub ali se polako budi. Ne znam koga bi ti.preporicio stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša 21410 1 Napisano Jun 15, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna neka javi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jun 15, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da budes lenj,to nije nikakav posao.Staro odelo,skini plastiku gde ti je svecica uzmi kljuceve i stegni dva srafa.Videces i sam mesto gde auspuh ulazi u cilindar.Da omasis nema sanse. Za totalnog laika max 15 min posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja Et2 se necuje nakon slicne akcije koju je Igor spomenuo. Od vibracija hoce ta dva srafa da se odvrnu. Idi na pjadjo forum i vidi br. Zeljka majstora sa Klise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...