SrdjanTT 114 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara koji nema 100 postova : Malo presao dobro stanje.Uvezen iz Amerike 2007 prvi vlasnik,motor po hondinoj licenci.Ugradjeni migavci i stop svetlo.Promenjeno ulje za sezonu,malo kozmeticko ostecenje sto se vidi na slici.Svi Papiri do registracije.Dogovor. Evo slike: Tel: 069 33 000 47 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 14, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sada stoje stvari oko registracije? Videh juče veliku tablicu u gradu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene u gradu ima jedan ogromni CAN AM sa tablicom kao kola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako sada stoje stvari oko registracije? Videh juče veliku tablicu u gradu.. Mislim da su doneli zakon o tome da moze da se registruje. Javice se kolega koji prodaje da objasni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Samo do 15KW snage, svi jaci od toga a registrovani su mutljavina. Eventualno rade smanjenje snage pa atest.... Regularno ne postoji opcija registrovanja cetvorotockasa koji ima preko 15KW snage. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas video u Pozarevcu jedan registrovani atv i odusevio sam se. Znam da nisu mogli da se registruju. Tablica je kao za auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima 13 kw i moze da se registruje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...