Jump to content

Moto Zajednica

Moto susret MK "SINOVI SEVERA" Bačka Topola 15,16,17 Jun

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova

Motosusret se održava na obali jezera kod splava, u blizini vetrenjače, sa uredjenim kampom koji je u hladovini i opremljen tuševima.

petak:

16h otvaranje kampa i doček gostiju uz druženje

subota:

doček gostiju

ručak za bajkere od 16h - 17.30h

defile kroz Bačku Topolu 18h

bajkerske igre

rock koncerti

Ulaz besplatan i svi su dobro došli.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535

Posle 7 godina posećivanja moto susreta , doživim da žele da naplate bajkerski ručak. Dele ručak i pita poptredsednik kluba iz kog si moto kluba , ja mu kažem iz nijednog , na to kaže daj 100 dinara :lol:

Sramota za jedan moto susret... Umesto da odem u proverenu Inđiju ja otišao u B. Topolu...

PS. Dobio sam ručak na intervenciju Predsednika kluba (svaka mu čast i za izvinjenje koje mi je uputio , razumem da se propusti dešavaju ali ovoliki nisam očekivao...)

Ručao sam kući pre polaska, na susretima ručam više iz tradicije nego zato što bi bio gladan :)

Nikad više momci u Bačku Topolu...

• Podržavam 4

• U prolazu, 99 postova

Posto ja nisam deo organizacije,nemogu nista drugo reci tj pisati na komentar "Tibor_ns" da je ovo prvu put da se organizovalo moto susret u okviru MK "Sinovi Severa",i da jeste,bilo nekoliko propusta u koje je i on sam upao,ali dobio je izvinjenje i inadoknadeno je bilo.Decki su sa vrlo velikim zadovoljstvom radili da bi se doslo do susreta jer u nasoj BackoTopolskoj opstini slicna desavanja se jako tesko odobaraju i u zadnjih nekoliko godina,istog nije ni bilo.Meni je cast kao mestanin i bajker da mogu doziveti jedan skup a sto su se momci potrudili,za to jos jedan veliki plus.Druzenje je bilo super,mesto je super,a ja mislim da greskice i falinke ce se doterati i ispraviti i da ce naredni skupovi biti samo bolji i bolji.Negde se mora pocet...

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja