enzo 21 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Naime, odlucio sam da uzmem transalpa za prvi ozbiljni motor. Odluka je pala na verziju od 600 kubika ponajvise zbog budzeta. Budzet mi je 4000€. E sad u to ulazi i cifra registracije. E sad, naravno to nije bog zna koliki budzet ali me interesuje ukoliko znate nekoga ko ima pouzdanog transalpa urednog pa da pogledam i raspitam se. Vidio sam po oglasima malih milion, ali s obzirom sam ja iz Crne Gore, bilo bi mi vrlo znacajno ako neko moze da da preporuku. Mislim, rado bih ja uzeo i 650 verziju ali nema se za toliko jbg :-P Eto, svaka pomoc je dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan za 4 soma danas mozes da kupis mladi i savremeniji motor -znatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji. Volio bih da me posavjetuješ kao npr. šta ? Iako ja tipujem na Hondu, volio bih čuti predlog. Iskreno ne razumijem se u cjenovni rang, te s toga, volio bih čuti predlog. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Transalpovi 600 su negde do 2500-3000e max zavisno gde i sta gledas. Za 4Ke, mogao bi da kupis i model od 650ccm (2000-2007), on je savremeniji, a narocito verzija od 2004. god. Pazljivo biraj, mislim da ces moci da se uklopis u budzet. Biraj motor koji vec ima topcase, nosace bocnih kofera, crash bar, pa i bocne kofere po mogucstvu. Sve to kosta u kasnijoj nabavci dosta. Za prvi ozbiljniji motor, pravi izbor, po svim pitanjima. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Nadam se da će se naći neki model pa da mogu i da pogledam nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan I po mom pravi izbor za prvi motor.kod TA 600 gledaj isključivo modele 97-99,dva diska napred,za suvozačicu ručice za držanje...kolega(prim. da vozimo iste mašine)ti je vec naveo cene.Novi model je još atraktivniji,ali nemoj se voditi samo god. ili kilometražom,bez obzira sto su(i jedan i drugi)to provereno dobri i trajni motori gledaj od koga kupuješ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 12, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovaj oglas sa Foruma, nećeš se pokajati ako odeš da pgledaš ovaj primerak TA... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82067-honda-transalp-xl650-2001g/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kakva preporuka. Hvala od srca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Na to sam i mislio,motor izgleda ekstra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 13, 2012 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je kupio moj drugar,bili smo u nedelju da ga pazarimo,tako da vise nije aktuelan.Ne znam samo zasto tema nije zakljucana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, Ja sam sa budžetom od 3000 kupio TA 650 pre dva meseca (kilometraža deluje OK, mehanika fantastična, tek registrovan, urađen servis ... stanje stvarno OK). Traži, traži, traži ... Ne odustaj lako. Ja sam 4 meseca pretraživao oglase, išao da gledam nekoliko komada ... da te ne smaram sada kroz koju sam muku prošao. Isto sam kupovao prvi motor i zamalo da uzmem stariji TA. Srećom, nađog sebi makinu, a sada se vozim i lickam je . Isprva nisam ni znao šta želim. Gledao sam i KLE (nije mi bio udoban), Freewind (nije mi bilo zgodno kako izgleda "trougao" fusazeri - sedište - volan), BMW 650 (fenomenalan, ali brate stajao u nekoj štali, zapušten i vlasnik nije spuštao cenu ispod 3400) ... išao po Srbiji i 200km u jednom pravcu. Ali isplatilo mi se. Pozdrav i puno sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Jun 13, 2012 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Druže, za taj budžet imaš redizajniran model (od 2005.) i to da ti ostane nešto za obavezne startne investicije. Znam šta ti pričam, imao sam takav primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan NE, definitivno sam odlucio uzeti verziju br. 2 . E sada posto su kod nas motori nagrdjeni sa cijenama, nasao sam u sloveniji dosta dosta povoljnije. Recite mi, ima li iko ikoga iz slovenije da mi se provjere dva motora ? Mislim, moze i samo jedan, nebitno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 14, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan NE, definitivno sam odlucio uzeti verziju br. 2 . E sada posto su kod nas motori nagrdjeni sa cijenama, nasao sam u sloveniji dosta dosta povoljnije. Recite mi, ima li iko ikoga iz slovenije da mi se provjere dva motora ? Mislim, moze i samo jedan, nebitno ... Hm... vidi ovako, ja sam prosle godine sa zetom (zivi u PG) otisao do Italije po BMWa F650 (i mi smo gledali Transalpa al su italijani vise nego neozbiljni)... u Budvi imas biker klub Jadran (kad krenes od starog grada na pocetku promenade, uvek imas nekih motora ispred). Tamo ti je menadžer Aco (vozi Afriku Twin, puno ga pozdravi i slobodno ga pitaj sto nije kupio Super Teneru (lokalna šala)). Vidi sa njima da li neko doteruje motore iz Italije ili slovenije gledaj na http://www.avto.net (npr http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6159238 ) . Takođe popričaj sa špediterima kako ide procedura kod vas sa uvozom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, sticajem okolnosti bas sam se za ovaj primjerak vezao. I zato trazim nekoga da mi provjeri motor. A sto se dovoza tice, to sam sve organizovao i sve je na stand by Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...