Jump to content

Moto Zajednica

BJB dan na stazi, 1. Jul 2012.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R

profiler hvala na slikama i hvala tvojoj devojci na merenju vremena koje je macakr6 1.34 a alexu mereno skijasevim tel.1.33 licno hvala o sonesi z takodje na slikama i naravno svim drugarima sa staze na lepom druzenju i voznji ,do sad proglasavam sliku sa momkom koji vozi motocikl br. 130 :takoje: dok se nepojavi motoras sa svojom plejadom :ooo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 465 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8

Evo i mog najbrzeg kruga. 1,40

Molim drugare koji dobro voze da ga slobodno iskomentarisu i kazu gde gresim i kako bi moglo brze. Mislim da ce i meni i drugima biti korisno za unapredjenje voznje.

Malo drma, ali i nije toliko strasno koliko sam mislio da ce biti.

Unapred hvala.

• Podržavam 1

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: CBR 1000rr

post-14428-0-93767600-1341392395_thumb.jpgDa li neko zna ovog momka?

On je slikao ceo dan po najvećoj vrućini!!!

Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi?

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

@tkd

Koliko ja videh, 1.41 ti je vreme. Ja bih rekao da prerano ubacuješ u višu brzinu, prolaziš i najbržu levu i najdužu desnu krivinu trećom na malim obrtajima umesto drugom. Posle najsporije leve, ubacio si u treću već na 10k obrtaja i onda vozio najdužu desnu na 6k. Naravno i na kasnijem kočenju i većem gasu kroz krivinu možeš još da uštediš vremena ali to svi znamo :)

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi?

Slazem se :takoje:

• Svrati ponekad, 465 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8

@tkd

Koliko ja videh, 1.41 ti je vreme. Ja bih rekao da prerano ubacuješ u višu brzinu, prolaziš i najbržu levu i najdužu desnu krivinu trećom na malim obrtajima umesto drugom. Posle najsporije leve, ubacio si u treću već na 10k obrtaja i onda vozio najdužu desnu na 6k. Naravno i na kasnijem kočenju i većem gasu kroz krivinu možeš još da uštediš vremena ali to svi znamo :)

Hvala na komentaru druze. Vreme je stvarno 1.41. Mislim da sam isekao krug pre najbrzeg, moracu ponovo.

Kapairam sta mi kazes, sad i ja vidim da sam ranije saltao nego sto je trebalo. Probavao sam da onu najduzu desnu (izlaz na pravac) prodjem i drugom, ali zbog onih grba mi se motor cinio nestabilnim, pa sam se osecao sigurnije kada je prolazim trecom. Tako mi se motor cinio stabilnijim, ali onda nikad kraja trecoj brzini a to sigurno kosta u vremenu.

Na par krivina sam stvarno mogao dosta kasnije da kocim. I to se sada lepo vidi.

• Zainteresovan, 701 postova
  • Motocikl: zx6r

To je MOTORAS.

Decku stvarno svaka čast za trud i strpljenje. Izdržao je na onom suncu više nego neki što su došli da voze.

Verovatno je čovek u nekoj gužvi ili ima mnogo slika?...

• Integrisan, 13018 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Sigurno nije problem u lovi pošto se dobrovoljno javio da slika. Plaćanje bi morao organizator da ugovori sa fotografima pre TD-a. Ja bih rado platio mukotrpan rad.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Sigurno nije problem u lovi pošto se dobrovoljno javio da slika. Plaćanje bi morao organizator da ugovori sa fotografima pre TD-a. Ja bih rado platio mukotrpan rad.

SLAZEMO SE

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Siguran sam da nije to u pitanju

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: CBR 1000rr

Motoraš, svaka ti čast, prvo što si izdržao po onom paklu da slikaš, a drugo što su ti slike fenomenalne!!! Sve pohvale!!!

Što se mene tiče slobodno ostavi broj tekućeg računa na koji treba da uplatimo za tvoje usluge, i reci mi da li je moguće da sve slike narežeš na neki CD/DVD pa da pošalješ preko post expressa, ili da ih ostavis na nekom serveru (SEND SPACE) da možemo da ih preuzmemo.

U svakom slučaju, još jednom SVAKA ČAST!!!!

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

na kom serveru da ostavi preko 5000 slika? ;)

@ motoras ... naleti na hladan sok ...svaka cast slike su extra a i tebi skidam kapu za muke i trud :care:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja