Sr3ck0 2224 Napisano Jun 16, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Значи да су твоји карбови Mikuni VM (ili VS) 22SS јер постоји и верзија са њима. Мој је 01.06.1982. први пут регистрован. Тачно, код мог су вакуумски карбови (BS32SS). Оно никловано је у ствари пластика која је изједног дела са остатком а неко је превидео шелну која држи гуму између карбуратора и air-box-a па је поломио како је на слици. Чини ми се да је и код мене паљење електронско. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Jun 17, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zapustio projekat, ali radovi se nastavljaju. Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 22, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i fino si ti to sredio... ALIIII brate mili upropasti ga sa ovom farbom i kombinacijom boja... Ali dobro... najvaznije je da se tebi svidja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan О избору боја би могли да дискутујемо, али о укусима не треба расправљати... По мени, остаје ти још да промениш ауспух и седиште. Све у свему доста добро урађено! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1434 Napisano Jul 22, 2012 prisutan, 1177 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem auspuh i sjediste,boja je bas specificna i mislim da odlicna! Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na moju zalost, motor se prodaje. Cena 1250e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 714 Napisano Avgust 22, 2012 Zainteresovan, 811 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte moj vrsnjak ladno hehhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Januar 2, 2013 Drug član, 3009 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa niklovanim stitinicima agregata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Mart 7, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Sjajno urađeno! Jel' imaš još koju fotografiju procesa farbanja? Voleo bih da vidim kako si ove boje uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 7, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kоја сребрна фарба је употребљена за фарбање машине? И како је то одрађено? Чиме и како је одмашћиван мотор пре фарбања? Којим "пиштољем" за фарбање је рађено? Дизна пречника...? Дај мало детаља шта си се стис'о!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kоја сребрна фарба је употребљена за фарбање машине? И како је то одрађено? Чиме и како је одмашћиван мотор пре фарбања? Којим "пиштољем" за фарбање је рађено? Дизна пречника...? Дај мало детаља шта си се стис'о!? Izgleda da se profesionalne tajne ljubomorno cuvaju za sebe...!? Mozda sam ja blesav pa sve sto uradim do detalja delim sa kolegama na Forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kоја сребрна фарба је употребљена за фарбање машине? И како је то одрађено? Чиме и како је одмашћиван мотор пре фарбања? Којим "пиштољем" за фарбање је рађено? Дизна пречника...? Дај мало детаља шта си се стис'о!? Izgleda da se profesionalne tajne ljubomorno cuvaju za sebe...!? Mozda sam ja blesav pa sve sto uradim do detalja delim sa kolegama na Forumu... I mene interesuje koju farbu je koristio za mašinu.Mnogo mi se sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 204 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni video poruku, srebrna metalik boja, odmascen svim i svacim, mali pistolj... slika nemam vise, a motor je prodat. Podloga plave je silver kao na agregatu dva sloja, pa onda farba koja je jako retka(nije gusta, lazurna) zovu je zabojena vodica. Prvo zlatna, pa onda plava. I naravno bezbojni lak po ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko je prodat,ako nije neumesno pitanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...