MotoBokce 198 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo i ja da predstavim svoj najnoviji projekat. Ovako je izgledao juce. Ovako izgleda danas. Bice jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jun 10, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, lep motor. Koliko se secam, tada je to bio jedan od poslednjih 4-cilindrasa sa 8 ventila... Vec su se bili pojavili GSX 1100 E i GSX 750 E sa 16 ventila (X u oznaci), a ovog tvog je nesto kasnije nasledio GSX 550 sa 16 ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 11, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nam rekao koja je diagnoza motorcikla. Na prvi pogled izgleda više nego dobro za svoje godine U svakom slučaju nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, lep motor. Koliko se secam, tada je to bio jedan od poslednjih 4-cilindrasa sa 8 ventila... Vec su se bili pojavili GSX 1100 E i GSX 750 E sa 16 ventila (X u oznaci), a ovog tvog je nesto kasnije nasledio GSX 550 sa 16 ventila. X u oznaci se odnosio na Europsko tržište, u USA je i dalje bio bez X ... ali je od '80.g pa sve do '88 koncept mašine ostao isti ... osim što '83.g mašina prelazi iz "srevrne" u crnu boju ... za 1100 model .. 750 je išao "samo" od '83.g - '87.g. ... s tim što je tad to bila "revolucija" u razvoju suzukijeve mašine jar se iz tadašnje 750 mašine izvlačilo 86konja u originalnom setupu ... do toga se došlo povećanjm pečurke ventila, većom kompresijom i redizajnom bregaste, usisa i ispuha no, malo sam se zaneo .. a to baš i nema veze s ovom temom ... za autora teme se nadam da će motor pokušati vratiti što je moguće bliže originalu ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 11, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan sretna radnja! bice ovo jedna dobra tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Da vracam ga u fabricko stanje, dobra je osnova ima sve originalne delove osim leve kasete koja mi fali. Dugo sam jurio takav. Moj cale je vozio jedan 80.tih samo je bio 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Jun 11, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Zbog ovakvih tema vredi posecivati ovaj forum. Ne zaboravi da nas redovno 'hranis' sto vecom kolicinom slika i opisa Nista lepse od starih rednih cetvorocilindrasa, samo gvodzdje i okrugli far 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 11, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Nista lepse od starih rednih cetvorocilindrasa, samo gvodzdje i okrugli far :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hocu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika radova u toku. Ram je zavrsen, bilo je par modifikacija, suvozacevi nogostupi su bili zavareni na razlicitim mestima. Prebrusili smo ruzne varove i sad sve to izgleda mnogo lepse. Masina je odradjena 80% sta je trebalo ofarbano je a dekle su samo ociscene od patine, sad ih treba doterati do visokog sjaja i ovo DOHC da se odradi. Karburatori su komplet sredjeni. Sutra idem da uradim prenos vlasnistva i tako. Uzivajte pozdrav, Nikola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 14, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @bochketuningteam Да ли нешто фали машини или је само фарбање у питању? Где набављаш делове, ако је било потребе за тим? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan @bochketuningteam Да ли нешто фали машини или је само фарбање у питању? Где набављаш делове, ако је било потребе за тим? Sto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jun 14, 2012 prisutan, 1121 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @bochketuningteam Да ли нешто фали машини или је само фарбање у питању? Где набављаш делове, ако је било потребе за тим? Sto pitas? Пазарио сам једног коме треба сређивање. Започето, али још није за објављивање. Биће и то... Имам сервисно упутство ако ти треба али немам списак резервних делова. Помоћ у вези делова добродошла... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan image hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 15, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebalo bi mi servisno, a koji ti delovi tacno trebaju? Jako je lep ako jkae ovaj sa slike. Meni treba leva kaseta, kad bih nasao neku da otkalupujem isto bi mi odgovaralo. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan jpg upload Као што видиш, неки "стручњаци" пре мене су успели да среде и моју леву касету (ако на то мислиш). ПДФ упутства је 70 МБ. Окачићу га па га скини. Да ли су ти карбуратори Mikuni BS32SS? Ако јесу, имам склопни цртеж (упутство) као и упутство у сликама (ако ти врши посао јер си већ средио карбове). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Скини упутства одавде. То је оно што мислим да ти можда треба. Имам још, па ако ти фали нешто питај. Ја још не знам шта ми конкретно треба јер сам данас добио од шефа магацин на коришћење (за гајбу пива месечно). Растурање тек следи. Добро је знати да имаш делове или да их можеш набавити. Јединствени делови за тај мотор су цилиндри, клипови, карике и глава мотора а за поклопац вентила нисам сигуран. СВЕ ОСТАЛО паше од GS550 а разлика је само у ширини цилиндара: GS550 - 56mm GS500 - 53mm. Moj samo nema kurblu. Сигурно ми фали сет дихтунга за целу машину. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 15, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Теби требају технички подаци од 391. - 501. стране а оно испред су упутства и слике који су исти за целу GS фамилију са 4 цилиндра. Остало занемари. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 15, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 'de si bre Nikola, sto godina čoveče? Da nisi okačio sliku, ne bih ni pomislio da si ti... Suzana je izgledala odlično, mogu da mislim kakva će biti kad je završite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBokce 198 Napisano Jun 16, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda xrv 750 rd07a Prijavi odgovor kao problematičan @andreja, poz drugar. @ Sr3ck0 Hvala druze na servisnoj. Razlika je i u paljenju koje je na 550 elektronsko a kod mene su platine i 550 ima vakumske karburatore i mehanizam za kvacilo je drugaciji. Vidim da je i kod tvog razlika u karburatorima, onda kod tebe nema kurbla, ja imam kurblu i anlaser. Koje je tvoj godiste Moj model nema ove niklovane kasete preko karburatora, meni bi samo trebao ovaj farbani deo kasete da je otkalupujem. Promenio Jun 16, 2012 član bochketuningteam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...