dejance 0 Napisano Octobar 28, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sa 35 godina sam resio da udjem u meni vrlo interesantan svet, koji ce mi nadam se posluziti kao ventil zbog stresnog posla koji radim. Zovem se Dejan hirurg sam iz nisa i posle dugo vaganja sam se odlucio za cruiser i nadam se da ce mi dobri ljudi na ovom sajtu pomoci pri tom posto su neki pak losi ljudi u zelji za ekstra profitom pokusali da me deru. I najzad tu sam i radi druzenja. Za sada me interesuje neki drag star 125/250 ccm mislim da je to za pocetak dovoljno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Octobar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Dejance! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Octobar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi hobi si odabrao. Samo mnogo je zarazan Dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dejane i dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 124 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega,uzivaj u novom svetu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 28, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Doktore! Pogledaj malo malo forum, ima vas jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Octobar 28, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Octobar 29, 2007 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 29, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav & dobrodoslica ! ... Za sada me interesuje neki drag star 125/250 ccm mislim da je to za pocetak dovoljno... I ja sam sa 36 god. kupovao prvi motor i razmisljao slicno kao i ti , ali se onda ipak odlucio za DragStar 650 i nisam pogresio , pa to i tebi preporucujem ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Octobar 29, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pravi hobi si odabrao. Samo mnogo je zarazan Dobrodosao. jeste zarazan, ali verujem da ti kao hirurg imas uz sebe nekog infektologa! Mada, slaba vajda...neizlecivo je ovo prijatelju. Posle skleroze-NAJLEPSA BOLEST ! DOBRODOSAO ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Octobar 30, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cao Dejane! bio sam u istom problemu sto se kupovine motora tice! i ja sam mislio 125 ili 250 ali onda mi je jedan tvoj nislija rekao: ako nemas soli u glavi, mozes da kupis i skuter i cbr900 dodje ti isto pa sam ja za pocetak uzeo virago 535 ;D a imas drag star 125 u vrscu cini mi se da je ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 31, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav doco. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 1, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dejane u deminutivu ili hipokoristici??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Novembar 1, 2007 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan DObro dosao i srecno sa kupovinom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan pozz dejance Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...