Biker Q 1657 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovi vrede necemu? http://shop.motobike.rs/MZ-ETZ/RAM-DELOVI/OSTALO/RETROVIZOR-ETZ/prod_6118.html Koji je ovo navoj 10mm? Jel ima neko da ponudi nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ti retrovizori se sada prodaju kao ''originalni MZ-ovi'' - inače su jako vitki (čitaj: tresu se k'o lažni svedok), ogledalo gotovo apsolutno ravno sa preglednošću malo iza ramena i plastika koja puca pri udaru o masnijeg tvrdokrilca...ubiće nas mala privreda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Tresu se k'o Dajc na leru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jhony 0 Napisano Novembar 7, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Svarno su losi do bola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 7, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisu baš toliko loši. Prvo, kvalitet jeste slabiji od originalnih, al pošto originalnih nema već odavno - a ovi su verni originalu - to je to. A što se trešenja tiče, tresu se i na drugim motorima - kad je motor na leru - čim daš gas - to se smanji. Ja sam moj skratio za 10 - tak santimetara ( zbog uskih vrata na zgradi ), pa ne tresu uopšte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 7, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kod mene 1 vec 4 god vrsi funkciju.. jes da se trese na leru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Novembar 8, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imam jedan na poklon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.com/Delovi/10934391_MZ-retrovizor-ogledalo- bez kupindo provizije : 288,oo Inace , Indijske proizvodnje , i to je ono sto se trazi . Jer nemacke izrade je daleko skuplji pa cim ko cuje cenu , ipak kaze : "dobar je i taj Indijski " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 8, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio od "horneta" hromirane retrovizore za 15-tak eura... osim sto lepo izgledaju, vrlo malo su tresli na leru i preglednost je bila odlicna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki_989 0 Napisano Jun 15, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Uzdin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.com/Delovi/10934391_MZ-retrovizor-ogledalo- bez kupindo provizije : 288,oo Inace , Indijske proizvodnje , i to je ono sto se trazi . Jer nemacke izrade je daleko skuplji pa cim ko cuje cenu , ipak kaze : "dobar je i taj Indijski " ! Ne znam ni sam koliko sam ih promenio, te ocesam o zid pa pukne, te neko prodje, malo ga zakaci i pukne, nesto cackam oko motora, podignem se, lupim glavom pa ga slomim... A da, Miki mi je cak poslao i razbojen jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam retrovizore ali nisam dobio nosače koji idu na upravljač (vjerovatno i ne idu u kompletu). Od čega je najbolje uzeti, napraviti, improvizovati nosač retrovizora? Dajte iskustva ili ideje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Jun 15, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se šrafio u ručice kočnice i kvačila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 15, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bas kako Mrle kaze - MZ-u se retrovizori srafe u nosace rucica kvacila i prednje kocnice ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj TS je imao retrovizor pričvršćen za kraj lijeve ručke upravljača, kao caffe rejseri. Razmišljao sam da izbušim rupe i urežem navoje u nosače ručica kvačila i kočnice ali bojim se da ih ne oslabim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 16, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa, stavi onda originalne - te sto idu na krajeve kormana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, stavi onda originalne - te sto idu na krajeve kormana ! Ma već sam uzeo ove ETZ-varijanta. Knap mi je širina vrata prostorije u kojoj ga držim a i čini mi se da bi taj sa strane brzo uspio zakačiti i polomiti. Sad budžim nosač koji sam izvadio iz sica (sjedišta) od bicikla. To je metalni dio u koji ide šticna - šipka na koju se nasađuje sic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Jun 17, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa, stavi onda originalne - te sto idu na krajeve kormana ! Ma već sam uzeo ove ETZ-varijanta. Knap mi je širina vrata prostorije u kojoj ga držim a i čini mi se da bi taj sa strane brzo uspio zakačiti i polomiti. Sad budžim nosač koji sam izvadio iz sica (sjedišta) od bicikla. To je metalni dio u koji ide šticna - šipka na koju se nasađuje sic. Odlicno resenje. Promer ti je 22,2 mm kao i kod volana a dovoljno je cvrsto da mozes lepo da pritegnes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...