Ćale 3092 Napisano Novembar 3, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Bila mi promakla ova tema al sad kad vidih, pa Mile, tebi letos Nova godina stigla već u junu To se zove život Nema dalje. Aj, možda jedino još samo na crvenom Dukcu ... Dabogda ti toga bilo još! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Novembar 3, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u Djuntinoj temi o MK Bezbjednost,i treningu sigurne voznje, si stavio link..,pa ja se povezao...,a sad sam clan MK Bezbjednost....,pa procitah temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na clanstvu, širi dobru vibru i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Novembar 4, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem,pozitivna i zdrava ekipa ljudi,zdravih i ispravnih shvatanja,koja djeli ljubav prema motociklima,i zeli da propagira sto ljepsu sliku o moto populaciji,kroz politiku bezbjedne i sigurne voznje,druzenja kroz treninge,edukacijom,i mimo treninga ,kroz voznju i druzenja....!! U startu sam bio skeptik kao i svi,dok mi neki ljudi nisu otvorili oci,i kad sam upoznao dio tima,i prijateljstvo se rodilo instant!! Ma pronasao sam se..,stvarno ok ekipa!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Januar 15, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Mile prijatelju šta se zbilo sa Twin Horn-ma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Januar 15, 2019 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan STARI MOTORI SU SE KVARILI, ALI SU IMALI DUŠU. Ponekad smo na putovanjima znali prati zaštopane karburatore u hotelskim kadama - Glas Istre WWW.GLASISTRE.HR U samim počecima teško je bilo ljudima objasniti što je to moto susret i što su to uopće bikeri. Bilo je jako puno predrasuda, uglavnom baziranih na filmovima, gdje su često bikeri u ulozi negativaca. I zato smo u počecima organizirali prosvjed, želeći da Grad prizna i podrži manifestaciju kao turistički proizvod a ne kao okupljanje divljaka u šumi. Jako smo ponosni što smo uspjeli u naumu i da nam u Pulu dolazi, kako na manifestaciju, tako i kroz cijelu godinu, tisuće motorista iz cijelog svijeta, ističe Edi Ljubić 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, TOUCUTTER71 je napisao: Mile prijatelju šta se zbilo sa Twin Horn-ma? eto e-mayl odgovorio, dodao bi samo da kod Twin Horna nije samo fraza kada kažu da su socijalno osvješten moto klub i da direktno rade na humanitarnom segmentu za lokalnu zajednicu u vidu pomoci kroz donacije tjekom cjele godine. decki rade i na ocuvanju prirode cisteci danima mjesto susreta pred susrete ali i tjekom godine. pomažu i bajkerima u smislu dobrih domacina kroz ponudu nocenja u klupskim prostorijama na njihovim proputovanjima kao i na pomoci oko kvarova i druge logisticke podrške. susret 2018. bio je malo ispod dosadašnjih uglavnom zbog loše vremenske prognoze ali nadam se da ce 2019. premašiti ocekivanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...