Bozo-Raus 33 Napisano Octobar 26, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan C:\Documents and Settings\NoName\My Documents\My Pictures\Aprilia Leonardo 125\P1031334.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 26, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li se hvalis, prodajes, kupujes, interesujes,...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se hvalis, prodajes, kupujes, interesujes,...? Poseduje (ako se ne varam). Mozda bi mogao malo da napise nesto o tom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 26, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Jos ne znamo, cekamo da se autor odazove. Ali stvarno bi bilo lepo da nam napise neki tekst - predstavljanje jednog ovako lepog motora. Raus !?!? Gde si , javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Octobar 26, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem to je moj ljubimac ali ga trenutno sredjujem,masina komplet restauracija,farbanje,felne druge e sad treba mi pomoc oko farbanja.Motor je pre 4 godine ofarban u bordo boju to je maxmayer farba i nosi oznaku Kawasaki 5008,meni se svidela Ferrari crvena,ali motor ima dosta poliranih delova i menjam prednji upravljac ugradjujem street upravljac koji ce biti poliran,a felne su zlatne boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 26, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz raus, samo nam reci sta si hteo prvim svojim postom kada si postavio slike. Koja je bila namera postavljanja teme i sta bi trebalo da bude tema? Kada dobijemo te informacije od tebe, mozda premestimo temu na neko pogodnije mesto, pa da pocnemo da razmisljamo sta i kako sa ovim prelepim motorom. Sto se tice farbanja, nacicemo resenje. Samo nam prvo reci sta bi trebalo da bude tema ovoga! A ako imas informacija, podataka,... ako je motor tvoj pa ga poznajes,... stvarno bi mogao da napises u skorijoj buducnosti neki lep tekst o njemu da nam ga predstavis. Idu hladniji dani pa ce biti vise vremena i za to. Ako ti treba ideja kako takvo nesto da napises imas i na sajti i na forumu tekstove o predstavljanjima nekih drugih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Octobar 26, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Batice uradi ti njega u fabrickom izdanju.Nemoj tako lep motor da budzis. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 26, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa elektrokidom nemoj nista da budzis,ovako je najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Octobar 27, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan OVAJ MOTOR POSEDUJEM VEC 4 GODINE I MNOGO LEPIH USPOMENA ME VEZU ZA NJEGA.TRENUTNO GA KOMPLET RESTAURIRAM PREDNJA VILJUSKA JE OD CBX750F SA PROGRESIVNIM VILJUSKAMA A ZADNJA OD VF1000F.PROBLEM MI JE REZERVAR TRUO JE I NE ZNAM STA DA RADIM SA NJIM?DA LI BI MOGAO NEKO DA MI DA NEKI SAVET ILI POMOGNE OKO TOGA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za motor, stvarno je prelep. Jel si ga uvezo ili je kupljen kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Octobar 27, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga u Beogradu pre 4 godine i celog sredio sad sam nabavio nove cilindre i klipove sa karikama oa menjam to i lance u masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Octobar 27, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Boja mi nije problem vec rezervar truo je u zadnjem delu ja sam ga zalivao poliesterom iznutra ali ga je benzin sprao i navuko mi sve na ventile i klipove ne znam da li je pametno da ga otvaram sa donje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam stvarno sta da ti kazem. Moj drug je pokusavao kiselinom za skidanje rdje da nesto uradi ali nista nije uspeo. Jedino kad bi mogo nekako da ga otvoris po savu, da ga lepo obradis iznutra i da ga zastitis nekom farbom, pa da ga onda zavaris.Mada neznam da li bi to uopste bilo moguce uraditi, do sada nisam cuo da je iko nesto tako uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Boja mi nije problem vec rezervar truo je u zadnjem delu ja sam ga zalivao poliesterom iznutra ali ga je benzin sprao i navuko mi sve na ventile i klipove ne znam da li je pametno da ga otvaram sa donje strane U principu mu nema pomoci. Moze se otvoriti sa donje strane i postoji hemija ( oko 100-150 EUR ) za zastitu, ali ja bih potrazio drugi rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Octobar 27, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mogao da upases rezervoar od neke boldorke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1979-79-Honda-CBX-fuel-gas-tank_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ35586QQihZ006QQitemZ160171683896QQrdZ1QQsspagenameZWDVW Evo ga jedan odmah . Covek lepo kaze da je smesno ofarban, ali iznutra je kao NOV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je malo kilaviji , ali bitno je da ih ima u prodaji. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1982-HONDA-CBX-GAS-TANK_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ35586QQihZ004QQitemZ140172495613QQrdZ1QQsspagenameZWDVW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Octobar 27, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je neki drugi koji je "zdrav",ali ako ne zelis da se cimas sa nekim koji bi ti donosili ,itd. da li si razmisljao ili da li neko zna nesto o cinkovanju. Jedan moj dalji rodjak radi cinkovanje i mogu vam reci da je to super zastita. Jedino sto ne znam kako bi se ponasao cink sa benzinom,tj da slucajno ne curi benzin. A opet,jedan drugi poznanik je ubacivao lanac i kiselinu pa muckao da bi uklonio rdju -- rezervoar je bio posle toga kao svajcarski sir--probio rupe na sve strane. On je to vario,krpio i na kraju prodao. Mogu jedino da pitam za to zinkovanje ako si zainteresovan. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 27, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam moze li da se otvori sa donje strane, ali bi najbolje bilo peskiranje, pa plastificiranje. Sve pod uslovom da nie bas propao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Octobar 27, 2007 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav majstor Raus-u!Poznat mi je vas motor,vise puta sam ga zagledao i slikao.Jako lepa masina.Moguce je srediti takav rezervoar kao sto je vas.Postoji sretstvo za koje samo imam podatke i znam postupak kako se radi.Naime.rezervoar se izvari,prikrpi i zakrpi koliko je to moguce,opere (iznutra naravno) na primer uz pomoc rizle (sitnih kamencica ostrih ivica) i toplom vodom.Potrebno je dobro i dugo muckati rezervoar.Zatim se dobro ispere vrelom vodom da se istrese sva rizla,najbolje masinom i ostavi na suncu da se dooobro osusi (dva-tri dana).Zacepiti otvor za slavinu.Sipa se oko 1/2 litra sretstva u rezervoar,dobro izokrece i otvori se na izvodu za slavinu da se iscedi visak tecnosti,naravno nazad u kanticu.Potrebno je rezervoar susiti 4-5 dana na jakom suncu.Ako je sve uradjeno kako treba,po unutrasnjoj povrsini rezervoara se ostane sloj koji ne rastvara benzin,otporan je na vibracije (ne puca) i toplotu itd.Moj prijatelj je tako tretirao rezervoar od boldoreke i srecno zivi (i vozi se) vec nekoliko godina.Naravno,najbolje resenje je nov rezervoar.Evo podataka sa kantice koju cuvam kao uzorak: TANKSIEGELLACK 1K-FH-PRIMER Feuchtigkeitshartende Polyurethan Grundierung ----------------------------------------------------------- A.Fleischer,Flucke 40,CH-5616 Meisterschwanden,Tel: 056/6671731 ps.Nadam se da ce nekome posluziti ova informacija.Sto bi rekli: Ne Moz` da skodi...Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...