balavurda 279 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам ову интервенцију обавио пре месец дана, ал ме занима за сувозачицу да ли важи понуда. Уколико важи, рачунајте на нас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na ovom divnom gestu. Ja se ovim putem prijavljujem. Inace imam problem sa krvarenjem desni u jednom delu, bio na pregledu i cika zuba kaze sve je ok spolja, mora da se snimi. Taman i ti da pogledas, pa da vidimo sta se moze uraditi. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 27, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vazi i za lepse polovine naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Eve ocu ja!!! taman dolazim u bg u subotu pa ako odgovara !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po odobrenju putem SMS-a, prijavljujemo se moja lepsa polovina i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 27, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan bigi, moras samo da smrsas, preko 120kg ne moze da se seda na stolicu......, a ako imas vise, smesticemo te na obicnu pa povezati nekako tehniku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan bigi, moras samo da smrsas, preko 120kg ne moze da se seda na stolicu......, a ako imas vise, smesticemo te na obicnu pa povezati nekako tehniku.... Ne zajebavaj pa smr'o sam malo ...ako je Laki mogao mogu i ja!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko imaces ti posla s' mene, mnoooogo posla.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 27, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajde da izuzmemo iz brojanja Alexovu lepsu polovinu i bigija, ipak su mi oni prijatelji(i ovako i onako bi dobili to za dz)....pa da dodamo jos dve osobe........mislim da je to korektno..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano Januar 27, 2013 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Računaj na mene zekane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12801 Napisano Januar 27, 2013 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovih dana sredjujem neke zubice, cak iako vise nisam dete i dalje se osecam veoma neprijatno. Secam se da sam kao klinac na jednoj intervenciji skakao sa stolice od bola, kasnije sam zavrsio na maxifacijalnoj operaciji i od tada vodim racuna. Inace, jako su mi zanimljive ordinacije u smislu tehnologije, instrumenti... Mogu da zamislim kako je pre 40 godina izgledao odlazak kod zubara, kakve su tada tehnike bile, mogucnosti i sl. Takodje smatram da stomatolog pored velikog znanja treba da bude i talentovan. Deluje mi jako tesko na tom poslu steci praksu i iskustvo. Sve u svemu cist respekt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zecov, svaka ti cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 28, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan bigi, moras samo da smrsas, preko 120kg ne moze da se seda na stolicu......, a ako imas vise, smesticemo te na obicnu pa povezati nekako tehniku.... Ne zajebavaj pa smr'o sam malo ...ako je Laki mogao mogu i ja!!! Upravo sam to hteo da kazem...ali ponesi neku hoklicu ako bas ne bude dao.... :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je Zeko pa prijave nisu na mail-u! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 28, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi ih procitao narednih 10 dana......:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Био код Зеке Пеке. Однос према клијенту и квалитет услуге за сваку похвалу. Што се мене тиче, добио је сталне муштерије. Зеко хвала и свака част на урађеном. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se zahvalim ovim putem i neizmerno hvala na korisnim savetima, kako u vezi motora, tako i zuba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 1, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, hvala na poseti...bilo mi je zadovoljstvo da vas upoznam! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Zeke juče s devojčicom, ne što je naš ali ja definitivno imam novog zubara! :) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A zato si ti maskirao lice na novoj slicici Sala mala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahah! Pa malo da promenim sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim ovde Miljanu. Zbog ljudi kao sto je on mi je cast sto sam bajker. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Mart 8, 2013 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Stomatolog za preporuku u svakom smislu!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 14, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo opet mala akcija.... dobijate uklanjanje kamenca i poliranje zuba za 4 osobe...... molim da se svi koji se prijave to urade javno, postom, da ne bi doslo do zabune! akciju treba da iskoristite u narednih 10 dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem, vise iz razloga sto mi je potreban stalan zubar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...