darko_kv 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Hondu VFR 750 97. god. Desava mi se u poslednje vreme kada hocu da ga izvucem u 3 ili 4 brzini da mi prebaci obrtaljka brzo sa 8000 na 11000 ne ubraza kako treba. Jel moze neko na osnovu ovoga da mi kaze sta je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6187 Napisano Maj 22, 2012 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kao da ti proklizavaju lamele kvačila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_kv 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma ne razumem se, jedan decko mi rece da je problem menjac??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano Maj 22, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Arakis Postavljeno Danas, 13:53 PM Kao da ti proklizavaju lamele kvačila? Kao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I meni smrdi na proklizavanje lamela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Treba li ti broj nekoga u KV da ti pogleda motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_kv 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba broj hvala. Znaci nije sigurno menjac posto sam pitao jednog majstora i on mi je rekao da je menjac verovatno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze lamela spada u deo menjaca,tj njena uloga ti je da pogon sa motora prebaci na menjac a on dalje na pogonski tocak... --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?ui20or Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan prvo proveri sajlu kvačila i da li je ona dobro podešena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_kv 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Na malim obrtajim u najvišem stepenu prenosa naglo dodaj pun gas i videćeš da li je lamela.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...