Vele 8 Napisano April 13, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam novi na forumu, i registrovao sam se da se raspitam malo vise o ovome motoru. Kawa je stvarno vrh, a i kupikaza je sasvim dovoljna za voznju po gradu u kojem ja zivim (Herceg Novi), pa ako ga neko uzme nek ispise malo vise o njemu posto hocu da ga i ja kupim. Hvala unaprijed !!! POZZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan dcNiko, dok čekamo nov model treba da uživamo i u ''starom'', odličan je. Da li imaš još neke slike da postaviš ovde? Prenesi nam i neka tvoja iskustva, siguran sam da će koristiti novim vlasnicima. Kako održavaš motor, kako se ponaša u vožnji, koja mu je stvarna potrošnja, koju putnu brzinu može da održava na auto putu... Nisam proveravao ali mislim da ti jedini na forumu imaš ovaj motor, stvarno je to čudno jer je motor odličan, neznam zašto nije masovniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Jos da postavim nekoliko pitanja... Koji auspuh staviti... jer kad bih se uzeo ovaj motor vrijedi dodati jos malo para i staviti neki bolji auspuh, pa ako neko ima neka iskustva neka kaze 1. Yoshimura (po meni je odradila svoj posao) 2. Area P 3. Two Brothers 4. Remus ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Jos da postavim nekoliko pitanja... Koji auspuh staviti... jer kad bih se uzeo ovaj motor vrijedi dodati jos malo para i staviti neki bolji auspuh, pa ako neko ima neka iskustva neka kaze 1. Yoshimura (po meni je odradila svoj posao) 2. Area P 3. Two Brothers 4. Remus ! definitivno jošimura ali tek nakon 4000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan dcNiko, dok čekamo nov model treba da uživamo i u ''starom'', odličan je. Da li imaš još neke slike da postaviš ovde? Prenesi nam i neka tvoja iskustva, siguran sam da će koristiti novim vlasnicima. Kako održavaš motor, kako se ponaša u vožnji, koja mu je stvarna potrošnja, koju putnu brzinu može da održava na auto putu... Nisam proveravao ali mislim da ti jedini na forumu imaš ovaj motor, stvarno je to čudno jer je motor odličan, neznam zašto nije masovniji? Ovo mi je prvi motor. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=post;msg=230095;topic=17676.0;sesc=7f51dcefaa919770470361528682c289 Vozim ga od prošle sezone i zaista je lak za upravljanje. U prilog mu ide i težina od 137kg tj.155kg sa punim rezervoarom. Za grad je gotovo idealan jer nije previše širok pa može da prodje svugde gde prolazi i skuter, a nije ni teži od prosečnog maxi skutera. Što se tiče održavanja do sada samo redovna zamena ulja i filtera. Realna potrošnja mu je do 4,5 litara na 100km po gradu, ali ja se najčešće vozim u paru, moguće da bi da sam solo potrošnja bila neznatno manja. Na auto putu na 70milja (oko 110 na sat) radi na oko 5000 obrtaja, a crveno mu je na 13000 obrtaja. Po katalogu ide max. 180km/h. Zvuk mu je extra , po zvuku nikad ne bi pretpostavili da motor ima 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 16, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan fat boyOS - definitivno yohi! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 18, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan fat boyOS - definitivno yohi! ;D ;D ;D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 18, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan yoshi- yoshimura !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan yoshi- yoshimura !!! ;D sta god ;D nakon premijere u ženevi, madridu evo nam i blize u cetvrtak je bila premijera u barceloni....sad cemo vidjeti koliko im treba da ga prevezu preko jadrana,zastitnim ekoloskim ribolovnim pojasom kojeg neprimjenjuju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 19, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte mi nije jasno šta se čeka toliko, nije prošlo malo vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan EXKLUZIVA.... ninjice stigle u sloveniju kod nas su u ponedjeljak,ali postoji problemcic(da nam nebi bilo dosadno) dosli su samo CRNI ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 21, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dcNiko, dok čekamo nov model treba da uživamo i u ''starom'', odličan je. Da li imaš još neke slike da postaviš ovde? Prenesi nam i neka tvoja iskustva, siguran sam da će koristiti novim vlasnicima. Kako održavaš motor, kako se ponaša u vožnji, koja mu je stvarna potrošnja, koju putnu brzinu može da održava na auto putu... Nisam proveravao ali mislim da ti jedini na forumu imaš ovaj motor, stvarno je to čudno jer je motor odličan, neznam zašto nije masovniji? Ovo mi je prvi motor. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=post;msg=230095;topic=17676.0;sesc=7f51dcefaa919770470361528682c289 Vozim ga od prošle sezone i zaista je lak za upravljanje. U prilog mu ide i težina od 137kg tj.155kg sa punim rezervoarom. Za grad je gotovo idealan jer nije previše širok pa može da prodje svugde gde prolazi i skuter, a nije ni teži od prosečnog maxi skutera. Što se tiče održavanja do sada samo redovna zamena ulja i filtera. Realna potrošnja mu je do 4,5 litara na 100km po gradu, ali ja se najčešće vozim u paru, moguće da bi da sam solo potrošnja bila neznatno manja. Na auto putu na 70milja (oko 110 na sat) radi na oko 5000 obrtaja, a crveno mu je na 13000 obrtaja. Po katalogu ide max. 180km/h. Zvuk mu je extra , po zvuku nikad ne bi pretpostavili da motor ima 250ccm. Video sam ninju u ulici Svetog Save, jel to tvoj ?? Bilo bi mi zao da ga drzim na ulici Lep motor, ja imam El 250 sa slicnim agregatom i moj trosi oko 4-4.5l u gradu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan dcNiko, dok čekamo nov model treba da uživamo i u ''starom'', odličan je. Da li imaš još neke slike da postaviš ovde? Prenesi nam i neka tvoja iskustva, siguran sam da će koristiti novim vlasnicima. Kako održavaš motor, kako se ponaša u vožnji, koja mu je stvarna potrošnja, koju putnu brzinu može da održava na auto putu... Nisam proveravao ali mislim da ti jedini na forumu imaš ovaj motor, stvarno je to čudno jer je motor odličan, neznam zašto nije masovniji? Ovo mi je prvi motor. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=post;msg=230095;topic=17676.0;sesc=7f51dcefaa919770470361528682c289 Vozim ga od prošle sezone i zaista je lak za upravljanje. U prilog mu ide i težina od 137kg tj.155kg sa punim rezervoarom. Za grad je gotovo idealan jer nije previše širok pa može da prodje svugde gde prolazi i skuter, a nije ni teži od prosečnog maxi skutera. Što se tiče održavanja do sada samo redovna zamena ulja i filtera. Realna potrošnja mu je do 4,5 litara na 100km po gradu, ali ja se najčešće vozim u paru, moguće da bi da sam solo potrošnja bila neznatno manja. Na auto putu na 70milja (oko 110 na sat) radi na oko 5000 obrtaja, a crveno mu je na 13000 obrtaja. Po katalogu ide max. 180km/h. Zvuk mu je extra , po zvuku nikad ne bi pretpostavili da motor ima 250ccm. Video sam ninju u ulici Svetog Save, jel to tvoj ?? Bilo bi mi zao da ga drzim na ulici Lep motor, ja imam El 250 sa slicnim agregatom i moj trosi oko 4-4.5l u gradu . koje godiste eliminator? i dali je istina da im klipovi rade oparalelno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano April 21, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Razgovara sam na sajmu sa gazdom, Culetom i kaze da ce stici oko 15-og maja ali dok urade homolo.... kako se vec kaze dobicemo ih tek krajem maja... Nego ono najvaznije, kod Culeta stize samo 4 komada i od toga su sva cetiri rezervisana (moj je drugi po redu) i TO JE SVE ZA OVU GODINU!!! Tako mi je covek rekao (sreca pa sam rezervisao na vreme). Ako ko planira ninju nek potrazi kod ostalih dristributera a i neko je vec rekao na prethodnoj strani koliko ce stici komada i bio je u pravu... A sto se tice auspuha (opasni ovi crnogorci motora nema ni od korova a oni razmisljaju o auspuhu ), meni je najlepsi fabricki a mozda bi mu dadao jos jedan taki sa druge strane, nego dal ko zna koja je cena Remusovog auspuha za malu ninju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan zlimanZR, fat boyOS ima li nekih novosti? stizu li ti motori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan zlimanZR, fat boyOS ima li nekih novosti? stizu li ti motori? ima u Osijek su dosli jucer! ŠKARO MOTO,ali distributer mog burajza je zakazao! a ugovorom su se obvezali da ce isporuciti DO 1.5. iako je trebao,citaj trebao doci do 10.04. ...strasno vidit cemo danas sta ce biti ali mislim da ce biti opasno posto je bio keš u pitanju pa je brca poludio... evo i na ovom forumu moram reci da je KMS Karlovac totalno neozbiljna firma koja iako ima zastupstvo,nije ga zasluzila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan //Video sam ninju u ulici Svetog Save, jel to tvoj ?? Bilo bi mi zao da ga drzim na ulici Lep motor, ja imam El 250 sa slicnim agregatom i moj trosi oko 4-4.5l u gradu .// Jeste to je taj. Pa pokriven je leti ciradom, a preko zime ga držim u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan zlimanZR, fat boyOS ima li nekih novosti? stizu li ti motori? Jos mi nisu nista javili, cekam do 15-og pa cu ih nazvati da vidim sta se desava. Bas se oduzilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan zlimanZR, fat boyOS ima li nekih novosti? stizu li ti motori? Jos mi nisu nista javili, cekam do 15-og pa cu ih nazvati da vidim sta se desava. Bas se oduzilo.... nakon vatriranja u petak popodne,doslo je do toga da ako nebude isporucen u SRIJEDU 14.05. moraju vratiti novce,kaparu i duplu kaparu... mislim da im to nije u cilju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve neprijatnosti, stvarno sramota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao Cule Auto i kazu da ce kod njih stici samo 2 male ninje ( moja je ta druga )) ) i to je sve za 2009-tu. Sad su stigla u Crnu Goru 3 kom. i njima je to sve do 2009-te. Kazu opsti haos, uopste ih nema u evropi a sve sto je stiglo odma se prodalo.... @fat boyOS to sto je odradio taj distributer je cist neprofesionalizam, mada ako garantju da ce stici ninja onda bolje jos malo sacekajte nego da cekate 2009-tu... Ajde javi kako je proslo u sredu i dal ce biti nesto od motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U Mimotu kažu da im stiže 12 komada i da su svi prodati, a i to je sve za ovu godinu. Jako popularan motor, nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan jedan stize u Pozarevac, Moto shop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Za prodaju ili je već prodat? Crni? Kad smo već kod stizanja, kada stiže moj motor? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao Cule Auto i kazu da ce kod njih stici samo 2 male ninje ( moja je ta druga )) ) i to je sve za 2009-tu. Sad su stigla u Crnu Goru 3 kom. i njima je to sve do 2009-te. Kazu opsti haos, uopste ih nema u evropi a sve sto je stiglo odma se prodalo.... @fat boyOS to sto je odradio taj distributer je cist neprofesionalizam, mada ako garantju da ce stici ninja onda bolje jos malo sacekajte nego da cekate 2009-tu... Ajde javi kako je proslo u sredu i dal ce biti nesto od motora... javila se gamad p#*@ materina... motora vise NEMA,a placen gotovinom! danas u 16h idemo tamo i ja i brat pa cemo vidjeti,ako stvarno nece dobiti motor ide tuzba! Kod nas su SVI APSOLUTNO prodani...nema ih na lageru,nema ih na uvozu....jednostavno ih NEMA! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...